שרשור עדכונים חדש 5/7/2016

FrecCo

Active member
התרגלתי כבר שממפיס פצועה...

כמות הנצחונות במזרח עלתה בשנה האחרונה משמעותית מהעונה לפניה אם אני זוכר נכון, המזרח התחזק כבר שנה שעברה ולדעתי יקחו עוד צעד קדימה השנה, אבל נחיה ונראה.
&nbsp
המדד שאמרתי אם כך הוא לא המדויק, הכוונה למפגשים ישירים בין קבוצות המערב לקבוצות המזרח, גם פה אם אני זוכר נכון השנה היה נתון מפתיע שהמזרח ניצחו או כמעט ניצחו במפגשים כאלה (תקן אותי אם אני טועה ואם יש לך כוח לבדוק את זה).

rapgamer4ever

New member
מהזיכרון

המערב ניצח את המזרח העונה בפער קטן משמעותית מזה שהיה בעונת 14/15. משהו כמו 53% לטובת מערב לעומת 60% למערב בעונה שלפני כן.
&nbsp
השאלה האם המגמה הזאת הולכת להתעצם או שהמצב ישאר בערך כפי שהוא. אני הייתי מהמר על האפשרות השניה.

לדעתכם OKC יצליחו לבצע טרייד על ווסטברוק עכשיו?

ברצון רב הם מוכנים להיפטר ממנו עכשיו...

billc

New member
אני חושב שהם לא רוצים להיפטר ממנו, כמו שהם

פוחדים שהוא גם יעזוב בעונה הבאה

אולי קצת הגזמתי עם המילה 'להיפטר' אבל אין ספק שראס לא ימשיך

ובינתיים שמועות שהניקס מעוניינים בטרייד כלשהוא לגבי ווסטברוק

OrEl74

Well-known member
מנהל
אין לו שום סיבה להישאר שם

פשוט חבל שהבעלים של הקבוצה לא ידע לשמור על מה שהיה לו.
הם יכולים לבוא בטענות רק לעצמם
&nbsp

billc

New member
כל הכבוד לדאלאס, קבוצות מחייבות לבזבז סכום מסויים

ובעונה שלאחר מכן, מינמום 100 מיליון כאשר התקרה 108

דאלאס נתנו 40 מיל לנוביצקי לשנתיים,

לדעתי זה מה שהספרס היו צריכים לעשות לדאנקן, בשנים האחרונות
חוץ מהסיום של העונה האחרונה, הוא היה אחד הסנטרים/פאאוור הכי טובים בליגה, ועבד בשביל פרוטות על מנת לשפר את הקבוצה, העונה היה הזדמנות להחזיר לו, והוא קיבל כינים מהספרס..

Cade Foster

New member
מהפרסומים שאני קראתי סטיבנסון הוא זה שמעוניין באינדיאנה

אני מאוד מקווה שלארי לא באמת חושב בכיוון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זאת היתה שאלה של זמן-וויד במגעים עם הקאבס

לא יודע מה איתכם אבל לי היה ברור שאחרי שדוראנט סגר בגולדן, לברון ינסה לשכנע את חברו הטוב להצטרף אליו.
ברור שבמקרה הזה וייד יצטרך להתפשר משמעותית על השכר ולא בטוח שהוא רוצה אבל אולי יעשו איזה טרייד על לאב או משהו כזה.
בכל מקרה הפגישה של וייד עם מילווקי בוטלה להפתעת אף אחד...
&nbsp
יאללה יא קשקשן, תחתום בהיט כי כולם יודעים שאתה לא תעזוב אותם ותפתור אותנו מהשטות הזאת!
&nbsp

DARKSEID

New member
אתה קצת מגזים אתה לא חושב? וויד משתמש בלברון

כקלף מיקוח (אני כמעט בטוח בזה) ולברון עוזר לו. בכל מקרה, "עלאק ברשימת הGOAT" זו אמירה מוזרה ולא קשורה לכלום.
וויד כבר לא סופרסטאר, אז זה ממש לא גלאטיקוס חדשים ולא תהיה שום סיבה להתעצבן אם וויד יתאחד עם לברון (לא שזה יקרה). אם הוא יצטרף לקליבלנד סביר להניח שהוא יעלה מהספסל, כי לקליבלנד אין צורך שיפתח בחמישייה.

rapgamer4ever

New member
פחחחחחחח

האמת שהוא תוספת לא רעה בכלל אבל... לא ראיתי מישהו רודף ככה אחרי טבעת מאז סמיגול.

חחח שמע

תחשוב שאתה משחק כל כך הרבה שנים ולא מצליח לזכות באליפות..
אין ספק שזו מטרה מס' אחת בשביל שחקנים כאלו

למעלה