שרשור עדכונים חדש 5/7/2016

myway23

Active member
שרשור עדכונים חדש 5/7/2016

אז אחרי שדוראנט חתם בגולדן, המאבס מקבלים את בוגוט ובארנס ועוזרים לגולדן לפנות מקום.
ג'נינגס חותם לשנה בניקס (5 מיליון)
גאסול בספרס 30 מיליון ל 2 עונות (וכנראה מוביל את בוריס דיאו החוצה)
מיאמי מציעים לוויד 40 מיליון לשנתיים
שארלוט מחפשים טרייד לספנסר הוז בכדי לפנות מקום לאזילי או פאצ'וליה
אינדיאנה מעוניינת בסטיבנסון LOL
רמון סשנס (12.5 מיליון לשנתיים) בשארלוט שמעוניינים גם בסת' קארי ששוחרר מסקרמנטו ביחד עם קרון באטלר

liron1311

New member
זאזא פצ'וליה בגולדן סטייט, וואו

פצ'וליה נתן אחלה שנה כסנטר בדאלאס, סנטר מחליף מצויין וגם יכול לפתוח. הייתי בטוח שיקבל 10+ מיליון כמו...כל פאקינג שחקן רוטציה אחר בקיץ הזה.

חתם בגולדן עבור 2.9 מיליון (המקס' שהם יכולים) לשנה. החתמה מצויינת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גניבת השנה

עם הסכומים שרצים בימים האחרונים, להחתים את פאצוליה על 3 מליון זה אשכרה שוד.
סחטיין על גולדן.

myway23

Active member
מסכים

הוא נתן עונה מעולה בדאלאס, יכל לקבל לדעתי באיזור ה 9 מיליון אם לא יותר אבל מה לא עושים בשביל טבעת ...

OrEl74

Well-known member
מנהל
כל הכבוד לו

שחקנים כמוהו בדר"כ פחות מחפשים את הטבעת ויותר רוצים את הכסף.
תחשוב לאן האוורד היה מגיע אם הוא היה מוכן להתפשר על השכר ולא מחפש חוזה של 20 מליון.
לא שאני אומר שהוא צריך לשחק בשביל 5, אבל ב-12 נניח, הוא היה מגיע לקבוצה הרבה יותר לגיטימית לההוקס.
&nbsp
&nbsp

botend

New member
האוורד?

מה ההשוואה בין האוורד לפאצ'וליה? אתה אומר שהאוורד היה צריך לחפש את הטבעת בכל מחיר?
עם כל הכבוד לעונה הטובה של פאצ'וליה בדאלאס (לדבריכם. מודה שלא ממש עקבתי אחריו השנה), למרות הדעיכה של האוורד אין קשר בין האחד לשני. דוויט הדועך בן ה-30 עדיין נמצא איזה 7 רמות מעל פאצ'וליה בן ה-32.
&nbsp
איך היית מגיב אם דוויט היה מתפשר על השכר שלו (מכריז "עשיתי איזה 150 מיליון דולר בקריירה, אני מסודר) וחותם על 2.9 מיליון בקליבלנד ליד לברון?
&nbsp
דוויט, עם כל המגבלות הפיזיות והשכליות שלו, כשהוא בריא הוא עדיין מפלצת רצינית. לא מבין איך הוא נכנס לדיון פה.

picki23

New member
הווארד לא פאצ'וליה (יש אבל)

אבל הוא גם לא מה שהיה בהגנה ובטח ובטח שלא בהתקפה.
&nbsp
כרגע יש לפחות 6 שיותר טובים ממנו:
&nbsp
1. טאונס
2. קאזינס
3. הורפורד
4. אדאמס
5. ווייטסייד
6. ג'ורדן
&nbsp
&nbsp
אגב לטעמי וזה מן הסתם לא אומר שאנשים יסכימו איתי אני מעדיף על פני הווארד את :
&nbsp
7. טריסטן תומפסון
8. אנס קנטר
9. פלאמלי הבלונדיני
10. רודי גוברט
&nbsp
ואתה יודע מה?
&nbsp
אני גם מעדיף את נואה, ביומבו, נואל, אד דייוויס, ואלנצ'יונס, מיילס טרנר, ג'ליל אוקהפור, ניקולה ווצ'ביץ' ורובין לופז!!
&nbsp
הווארד פשוט כבר לא אותו דבר ואני שונא שמתבכיינים לי על המגרש ומחוצה לו

אגב הווארד

לדעתי הוא הולך לפרוח באטלנטה, לא אומר שהוא יזכיר את המפלצת מאורלנדו אבל בהחלט נראה שיפור ניכר לטעמי.
כשהוא לא עסוק במלחמות אגו ומשחקי ילדים עם שאר כוכבי הקבוצה הוא בהחלט מסוגל לתת משחקים טובים.
אטלנטה נטולת אגו, אני חושב שזה מקום טוב בשבילו.

fatnoam

Active member
מסכים, ואני חושב שהוא לא היה מתאים לגולדן בכל מקרה

כי הרכב המוות זה סמול בול, והווארד היה רואה מהספסל איך גולדן דופקת יריבות, ועושה פרצופים של טמבל.
&nbsp
פאצ'וליה לעומת זאת, בהחלט מבין את מקומו בהירררכיה.
&nbsp
&nbsp
באטלנטה אני חושב שדווייט יצליח, אבל לא בטוח שאטלנטה תיראה אותו דבר כמו שנה שעברה, הרי עזבו אותה הורפורד וטיג שהיו אחראים למשחק נטול האגו של הקבוצה. לא בטוח ששרודר ירכז בצורה דומה. אני בגדול סומך על מילסאפ שידע להזין את הווארד בכמה דישים, כמו שבלייק עושה לדיאנדרה, והווארד מצידו יכפר על העובדה שמילסאפ קצת אנדרסייזד ל-4. הסינרגיה בינהם אמורה להיות טובה.
&nbsp
חושב שאטלנטה צריכה עוד איזה טרייד וחיזוק ספסל אבל.

picki23

New member
הלוואי ואתה צודק

מבחינת ריווח הוא הולך להנות מאד ממצבים יפים. פיק אנד רול שלו ושל שרדר (קוובאנגה) פשוט יכול להיות מאד דינמי בגלל הזריזות של שרדר והפיזיות של הווארד. אני דואג שהווארד ומילסאפ יתנגשו באגו שלהם. אין ספק שמילסאפ הוא השחקן הטוב בקבוצה והווארד טוב בלהתלונן שהוא לא מקבל את הכדור.
&nbsp
&nbsp

botend

New member
האמת היא שלא לגמרי הבנתי

מה הקשר בין מה שאתה כתבת למה שכתב myway23.

לכל שחקן יש מערכת שיקולים אחרת. ודוויט עדיין רואה בעצמו (ובמידה רבה של צדק יש לציין) סנטר מוביל בליגה. הוא רחוק מהשלב של לחפש טבעות בלבד. עם כל הפציעות והירידה ביכולת - הוא רק בן 30. טבעי שהוא ירצה להיות שחקן מוביל. בגלל זה הוא ניסה לחבור להארדן ביוסטון. גם לשחק לצד שחקן מהטופ של הליגה וגם להיות שחקן מוביל.

מהדברים שלך אני מבין שאתה חושב שדוויט היה צריך לוותר על כסף בשביל סיכוי לאליפות. איך היית מגיב אם הוא היה חותם על מינימום בקליבלד?

יש שחקנים שמחפשים את הטבעת בכל מחיר גם אם הם היו יכולים להרוויח יותר כסף או יותר דקות או יותר תהילה במקום אחר. הם בדרך כלל או סופרסטארים בסיום הקריירה (גארי פייטון, קארל מלון) או שחקנים מעט צעירים יותר מדרג נמוך יותר, שנשארו להם כמה שנים (כמו זאזה פאצ'וליה).

דוויט אולי כבר לא הסנטר הבלתי עציר כמעט שהוא היה בשנים קודמות, אבל הוא עדיין אולסטאר, עדיין מכונת דאבל-דאבל, עדיין בעל אימפקט הגנתי (גם אם לא מה שהיה) ועדיין סנטר שאי אפשר לזלזל בו.

שכר נמוך בליגה הזו גורר מעמד נמוך, אין מה לעשות. איזה סיבה יש שדוויט ירוויח 12, כשנואה ומהינמי חותמים על חוזים רב שנתיים של 18 לשנה? דוויט עוד לא בשלב שהוא צריך להתגולל לפתחן של הקונטנדריות כדי שייתנו לו סיכוי לטבעת. אני בעד לפזר את התחרות.

מסכים איתך שהוא היה יכול לוותר טיפה, כדי להגיע למקום עם יותר סיכוי, אבל עדיין לא ברורה לי הביקורת. זה לא שהוא חתם על 35 לשנה בפילדלפיה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
הסבר

כמובן שאין מקום להשוואה בין דוויט ופצוליה.
כוותיק בפורום אני מניח שאתה יודע בדיוק כמה אני לא סובל את דוויט ויחד עם זאת אני גם חושב שעושים לו עוול שמספידים אותו ולדעתי הוא בהחלט יכול לחזור להיות כח משמעותי בליגה.
מעניין איך שחקנים אחרים משחקים בקבוצה שהכוכב שלה ניסה להעביר אותך בטרייד רגע לפני הדדליין.
&nbsp
ובכל זאת הוא צריך להבין שאף קונטנדרית רצינית לא תשלם לו סכומים כאלה ואם הוא רוצה אליפות הוא חייב להתפשר קצת.
כרגע זה נראה שהוא מעדיף את הכסף על האופציה לאליפות וחבל לי בשבילו שזה המצב.
&nbsp
יחד עם זאת, אני איתך בקטע של לפזר את התחרות אז אם הוא בחר באטלנטה ולא הלך לקליבלנד למשל (לא שזאת היתה אופציה) אז זה טוב לנו כאוהדים.
&nbsp

botend

New member
אולי הוא חתם על סכום שיתאים

לחוזה של קווין לאב, כדי שהטרייד יעבור בקלות

billc

New member
שחקן טוב, נקווה שלא זקן מידי, אבל הם צריכים סנטר גבוה

זאזה הוא לוחם זקן, אבל הם צריכים אחד גבוה

OrEl74

Well-known member
מנהל
הוא בן 32

לא ילד אבל גם לא כזה זקן
לצורך העניין, הוא בגיל של בוגוט כך שהם החליפו סנטר לגיטימי אחד בסנטר לגיטימי אחר וחסכו על הדרך 10 מליון.

rapgamer4ever

New member
למי שדאג מהסנטר הפותח של גולדן סטייט...

פצ'וליה יפתח בחמישייה ואיגי כרגיל יעלה (מוקדם) מהספסל.
מפה והלאה גולדן כנראה תתמלא בשחקני מינימום או וטרנים שמוכרים את עצמם מאוד בזול.

rapgamer4ever

New member
לגולדן יש בחמישייה 4 מ-15 השחקנים הטובים בליגה

וכנראה את שחקן הספסל הכי טוב בליגה.
עכשיו עמדה 5 שלהם סתם חלשה אבל לא בור ללא תחתית.

למעלה