שרשור עדכונים חדש 5/7/2016

אפשר כבר להגיד 4 מ10 השחקנים הטובים בליגה

אני חושב שקליי נכנס לטופ 10 אחרי העונה המוצלחת שלו

מור תור

New member
לדעתי קליי מדהים

ויש מצב שהייתי בוחר בו לפני שהייתי בוחר בסטף אם הייתי בונה קבוצה
היכולת ההגנתית שלו מעולה ומעט מאוד אנשים מייחסים לזה חשיבות
(בקשר ליכולת ההתקפית אין מה לדבר)

rapgamer4ever

New member
אני לא בטוח לגבי קליי וגם לא לגבי דריימונד

בהנחה שכולם מסכימים על הטופ 5 (קרי, לברון, , דוראנט, ווסטברוק, קוואי).
ושכריס פול נמצא בטופ 10.
זה משאיר 4 מקומות בלבד להרבה שחקנים: פול ג'ורג', הארדן, תומפסון, לילארד, קיירי, למרכוס, דריימונד, גריפין, אנתוני דיוויס.
ספק רב הייתי מכניס גם את קליי וגם את דריימונד. האמת שאין לי מושג כרגע איך לדרג אותם.
&nbsp
נחכה לדירוג הפורום השנתי כדי לדעת

off shekel

New member
אני חושב שדריימונד בטופ 10 בקלות

וגם קיירי, מסכים לגבי פול כמובן (קוואי בשבילי לא באנקר לטופ 5 אבל יכול להסכים שהוא בעשירייה).
נשארת עם שני מקומות, לא בטוח שקליי בפנים בעיקר כי אנחנו לא יודים מה הוא היה עושה בנעליהם של הארדן וג'ורג' שצריכים להוביל קבוצה לבד, כנראה שהייתי משאיר אותו בחוץ.
ואני חושב שיש תמימות דעים שטאונס הולך להיכנס לרשימה הזאת בעונה הקרובה.

rapgamer4ever

New member
אנחנו רואים פה מיקרוקוסמוס של מה שאמרתי

אתה אומר שגרין וקיירי בטופ 10 ללא התלבטות, אבל קליי לא בטוח.
פה מעליך שניים מסכימים שקליי כן בטופ 10.
אני בטוח שלא חסרים אנשים שיכניסו את ג'ורג', דיוויס, הארדן או כל אחר אחר ממי שציינתי.
&nbsp
במילים אחרות- אין קונצנזוס על הטופ 10, לכן "הלכתי על בטוח" וציינתי שארבעתם בטופ 15.

off shekel

New member
העניין הוא שאני מסכים איתך במשפט הזה

ללא ספק שניהם בטופ 15, רק הגבתי על זה שאמרת שדריימונד לא בטוח בעשירייה ופשוט אמרתי את דעתי בהמשך לדיון, לא רציתי לקבוע פה עובדה לכולם כי אני מאמין שמעבר לקונצנזוס הברור (ואנחנו יודעים מי השחקנים הללו) יש מקום לדעות וברור שאנשים יחשבו שונה וזה כנראה גם יהיה לגיטימי.
רק טיפה יהיה קשה לי להבין מי שיוציא את קיירי מהעשירייה אחרי העונה והפלייאוף שנתן, אבל אולי הוא עוד לא באנקר בקרב כולם.

myway23

Active member
עוד קצת

מבה א מוטה בקליפרס, 2 עונות 4.5 מיליון (עונה שניה אופציית שחקן)
שארלוט מעוניינת גם בהיברט
קליבלנד לא ישוו את ההצעה על דלבדובה ממילווקי
סרחיו רודריגז חותם בפילי, 8 מיליון לעונה אחת
&nbsp
&nbsp

BeniTaz

New member
אולי אני משוגע אבל אני אשמח שסטיבנסון יגיע לאינדיאנה

מה שבטוח הוא הרבה יותר יעיל מאליס. כשהבורג במקום מדובר באחד השחקנים המוכשרים ב-NBA ובעונה האחרונה שלו באינדיאנה הוא באמת הראה מה הוא שווה. בזמנו אם אני לא טועה הוא היה סוג של פרויקט עבור מקמילן, אז אם הוא חושב שיוכל לרסן אותו.. אני בעד.

liron1311

New member
היברט בשארלוט וקצת סאמר ליג

היברט סוגר בשארלוט באמת, לאנס תומאס חוזר לניקס לשנתיים.
&nbsp
אני עדיין בשוק שזאזא בGS. מוזגוב קיבל 64 מיליון ופצ'וליה שגיאורגים/אוהדי דאלאס כמעט הכניסו לאולסטאר שנה שעברה מסתפק ב2.9 מיליון. שיחקו אותה. הוא בדיוק מי שהם צריכים שיילחם ויילך מכות עם טריסטן על ריבאונדים.
&nbsp
אגב תוך כדי משודר משחק של בוסטון/פילי בסאמר ליג, ראיית משחק מרשימה ביותר לבן סימונס, ממש מזכיר את לברון לפעמים במסירות CROSSCOURT שלו.

picki23

New member
אתה יודע במה הוא עוד מזכיר את לברון?

בזה שהוא עולה למגרש מהיום הראשון שלו בליגה והוא מרגיש שהוא מלך.
&nbsp
ג'יילן בראון לוחם - סדנת קליעה דחוף בקיץ ובאפריל יראו כבר תוצאות של שחקן 3&D טוב

picki23

New member
אני ממש בספק לגביו בסט אופנס

אם ג'יילן בראון יודע לעשות את שניהם (וצריך להשתפר בסיומת בסל וכו') סימונס מצוין במגרש פתוח אבל בחצי המגרש הוא קצת הורג ספייסינג והיכולת חדירה שלו לא טובה כמו שחשבתי. הולכים לסחוט ממנו לא מעט פאול תוקף.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דווין וויד עושה שרירים

ההיט הציעו לו 40 מליון לשנתיים עם אופציית שחקן אחרי השנה הראשונה.
וויד חושב שמגיע לו יותר ומשחק אותה נעלב ולכן הוא הזדרז לקבוע פגישה עם הבאקס שתתקיים מחר בבוקר.
מצד אחד, ברור שהוא רוצה להלחיץ את ההיט אבל לכו תדעו, בסוף הוא עוד באמת ילך לשם ויפתיע את כולם.
&nbsp
&nbsp

picki23

New member
קיבינימט - למה כל שנה מחדש?

אני מאד מסוקרן ממילווקי.
&nbsp
אם וויד יחתום שם הקבוצה הזאת תראה כך :
&nbsp
MCW
ווייד
מידלטון
אנטטקומפו
פארקר
הנסון
גרג מונרו
תון מייקר
מתיו דלבדובה
מירזה טלטוביץ'
&nbsp
היא בשלה לסיבוב בפלייאוף? סיבוב שני? מה ווייד מביא לשם בעצם?

אשכרה כל שנה עושה להם 'תחזיקו אותי'

איך הם לא מתעייפים מהשטויות שלו כבר.

fatnoam

Active member
יש לציין שאשתו של ווייד היא האקסית של ג'ייסון קיד

ולא ממש נראה לי שווייד ירצה להכניס אותו לחיים שלו.
&nbsp
סתם איום ריק.

FrecCo

Active member
אגב גם יחס הכוחות בין מזרח ומערב משתנה משמעותית עכשיו

יש רק שתי קבוצות במערב שצפויות להיות עכשיו טובות משמעותית מ-14 קבוצות במזרח.
מעבר לסן אנטוניו והספלאש-טריו (זה יתפוס? אני אומר שזה יתפוס) אין יותר אריות במערב. קליפרס הם הקליפרס... הם לא איזה קבוצה מטילת אימה ולדעתי השנה הם יהיו אפילו פחות טובים משנה שעברה, אם זה אפשרי בכלל.
יוסטון חלשה, דאלאס וממפיס נחלשו, OKC התפרקה.
&nbsp
במזרח מעבר לקליבלנד- בוסטון התחזקה, אני חושש להגיד שאפילו ניו יורק צפויה לנצח מדי פעם. וכמובן יש את טורונטו, אינדי, שארלוט, ואולי אפילו מינסוטה תתחיל לממש את הפוטנציאל שלה השנה. לא אתפלא בכלל אם טבלת המזרח מהמקום השלישי ומטה תשיג יותר נצחונות מהמערב במקומות 3 ומטה.

rapgamer4ever

New member
לא מסכים עם ההערכה שלך

למה ממפיס נחלשו?
יוסטון- דוקא התחזקה ככל הנראה, לפחות מבחינת טור הניצחונות כי הם היו אנדראצ'יברים העונה.
יוטה השתפרה, מינסוטה תשתפר, ניו אורלינס כנראה לא תשחזר את עונת הזוועות שעברה (למרות שהיא עדיין חלשה).
כמובן שעכשיו במערב יש קונטנדרית אחת פחות וזה משמעותי אבל מעבר לכך אני לא מזהה שינוי ביחסי הכוחות בין החופים.
&nbsp
אני גם לא אתפלא אם המזרח "ינצח" את המערב ממקום 3 ומטה אבל זו גם פוקנציה של הנוכחות של גולדן סטייט וסאן אנטוניו, לא רק של איכות הקבוצות.
&nbsp

picki23

New member
ואי אפשר לדעת

מה יהיה בOKC.
&nbsp
ראסל ווסטברוק, סטיבן אדאמס, אולדיפו אנס קנטר - יש הרבה עם מה לעבוד.
&nbsp
&nbsp

למעלה