זה כי השכנה מפנה לה גב - הוא חושב שמצליח לו החרם
זה ריאיון שבו הוא אמור לאתגר את המרואיין כדי לנסות להבין מי ומה הוא.. זה שיש כאלו שרצו ושמחו בזכייתה זה סביר בואכה מובן מאליו (צריך תמיכה כדי לנצח).. להראות לה אותם בריאיון יהיה משעמם..גיא לרר הצבוע והמוטה ראיין את גל בתכניתו "הצינור" והראה לה 3 סרטונים של אנשים שהתבאסו מהזכיה שלה אבל הוא לא מצא אפילו סרטון אחד של מישהו מתוך מאות האלפים שהצביעו לה , ששמח בזכיתה
תמיר הבין והתנצל על שהשפיל אותה בסלון מול חצי בית?גיא ממש מנסה לעזור לגל, שלא מסוגלת לקחת קמצוץ של אחריות. לא אמרתי כלום על אמא שלך רק אמרתי שהחינוך שנתנו לך בעייתי ולוקה בחסר לקורן וכך הלאה. גיא ככ מתאמץ לגרום לה להגיד אולי גם אני טיפטיפה לא בסדר, לא רק כל העולם ואני מושלמת. מקוה שהצליח, המליון אצלה, קמפיין, יש לה כת של אנשים שחושבת שהיא שלמות, מקוה שתצליח להגיד שאם כולם כל תוכנית ולפי מה שהיא מספרת גם בחוץ, נפגעים ממנה, אולי אולי גם היא קצת לא בסדר.
שבת שלום יקירהשבת שלום, מייפל מותק.
ותודה על השיר.
🫶🫶
נתראה אחכ.
אני רק שאלה בשביל חברההדיירים לא הפסיקו להתעמר בגל, לכלכו וטינפו עליה מבוקר עד ערב וכשהיא העיזה לענות למישהו מהם מיד כל החבורה התנפלה עליה בצרחות , ועכשיו הם מיתממים שלא עשו לה כלום, כאילו לא צפינו בזוועות שלהם במשך 3 חודשים וראינו הכל
לא רק הואדין מרישנקוב יוצא נגד ההתבטאות של טל טיטו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.