** שרשור עדכונים ועוד... **

מצב
הנושא נעול.

ziniozi

Well-known member
היא מספרת שהיא מקבלת המון תגובות על החלות ועל ההפרשות חלה שעשתה.
מדהים בעיניי שכמה שנדמה שזה היה לרעה, ושומש כמשהו שאמור היה להשפיל אותה ולהגחיך אותה -
ככה זה בעצם הפוך לגמרי
ואנשים מכבדים את הנתינה, האפייה, והמצווה היהודית.
יש תקווה בעולם🥲

המלאך האדום10

Well-known member
לפי מה שהם אומרים (הכוונה לדיירים) במשך שלושה חודשים
כל מצביעי גל, שלפי התוצאות היו המון, לא ראה כמה היא רעה
כמה היא מטרללת עשרים איש שעברו בבית הזה אבל יחד עם זאת ראו
התנהגות זוועתית מצד הדיירים שיחות בינהם איך לא לשתף אותה
טל עשתה לה את המוות בכל פגישה קולקטיבית נגעה לה בנקודות
הכי כואבות אז משהו לא עבד שם. אולי המצלמות או הצלמים
לא צילמו נכון. ממש לא מבינה את ההבדל בין מה שראינו
ומה שבאמת קרה לפי כל המסכנים. רפאלה הכי מסכנה
כי גל לא הסכימה לרדת לרמה שלה.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
תמשיכו תמשיכו
גם שרשור התכנית לא יפתח

יוצאת לקניות, מחכה לראות אם צריך לנעול.
אם מי שעבר על החוקים לא ימחק את ההודעה של עצמו השרשור ינעל (אם יש ספק - אין ספק)

:whistle:

שרוני410

Well-known member
גיא לרר הצבוע והמוטה ראיין את גל בתכניתו "הצינור" והראה לה 3 סרטונים של אנשים שהתבאסו מהזכיה שלה אבל הוא לא מצא אפילו סרטון אחד של מישהו מתוך מאות האלפים שהצביעו לה , ששמח בזכיתה

Rodrik Harlaw

Well-known member
גיא לרר הצבוע והמוטה ראיין את גל בתכניתו "הצינור" והראה לה 3 סרטונים של אנשים שהתבאסו מהזכיה שלה אבל הוא לא מצא אפילו סרטון אחד של מישהו מתוך מאות האלפים שהצביעו לה , ששמח בזכיתה
זה ריאיון שבו הוא אמור לאתגר את המרואיין כדי לנסות להבין מי ומה הוא.. זה שיש כאלו שרצו ושמחו בזכייתה זה סביר בואכה מובן מאליו (צריך תמיכה כדי לנצח).. להראות לה אותם בריאיון יהיה משעמם..

אם הוא טען טענות שקריות אני יכול להבין את הביקורת כנגדו.. אבל אם אלו רק שאלות לא נוחות (כשהסרטונים הם עזר, גם אם מוזר) זה לגיטימי בריאיון..

צופה15

Well-known member
גיא ממש מנסה לעזור לגל, שלא מסוגלת לקחת קמצוץ של אחריות. לא אמרתי כלום על אמא שלך רק אמרתי שהחינוך שנתנו לך בעייתי ולוקה בחסר לקורן וכך הלאה. גיא ככ מתאמץ לגרום לה להגיד אולי גם אני טיפטיפה לא בסדר, לא רק כל העולם ואני מושלמת. מקוה שהצליח, המליון אצלה, קמפיין, יש לה כת של אנשים שחושבת שהיא שלמות, מקוה שתצליח להגיד שאם כולם כל תוכנית ולפי מה שהיא מספרת גם בחוץ, נפגעים ממנה, אולי אולי גם היא קצת לא בסדר.

yoni564712

Well-known member
גיא ממש מנסה לעזור לגל, שלא מסוגלת לקחת קמצוץ של אחריות. לא אמרתי כלום על אמא שלך רק אמרתי שהחינוך שנתנו לך בעייתי ולוקה בחסר לקורן וכך הלאה. גיא ככ מתאמץ לגרום לה להגיד אולי גם אני טיפטיפה לא בסדר, לא רק כל העולם ואני מושלמת. מקוה שהצליח, המליון אצלה, קמפיין, יש לה כת של אנשים שחושבת שהיא שלמות, מקוה שתצליח להגיד שאם כולם כל תוכנית ולפי מה שהיא מספרת גם בחוץ, נפגעים ממנה, אולי אולי גם היא קצת לא בסדר.
תמיר הבין והתנצל על שהשפיל אותה בסלון מול חצי בית?
כי זה קרה לפני שגל אמרה לו שהחינוך שלו לקוי

Banshee2012

Well-known member
הרבה זמן לא ראיתי דיירים כל כך מנותקים.
גל לא שה תמים, גם היא עקצה וגם היא הטרילה אבל היא כן לקחה אחראיות על הדברים "הרעים" שלה, ובעיניי רוב האמירות שלה נבעו יותר מהתגוננות כלפיי הצד שיותר התקיף אותה.
אבל החבורה השנייה - איפה האחראיות שלכם? איפה להגיע "כן גם לנו היה חלק בזה" ?, פשוט ניתוק מדהים מצד שהוא חושב שהוא כל כך מושלם.
ועוד גברת טל טיטו בוכה על זה שהציגו שהחרימו אותה, והודיה טוענת שערכו אותה לא טוב, מחפשים את כל הסיבות שבעולם כדיי להצדיק את עצמם.

יותר מתמיד - איזה מזל שגל זכתה.

שרוני410

Well-known member
הדיירים לא הפסיקו להתעמר בגל, לכלכו וטינפו עליה מבוקר עד ערב וכשהיא העיזה לענות למישהו מהם מיד כל החבורה התנפלה עליה בצרחות , ועכשיו הם מיתממים שלא עשו לה כלום, כאילו לא צפינו בזוועות שלהם במשך 3 חודשים וראינו הכל

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
הדיירים לא הפסיקו להתעמר בגל, לכלכו וטינפו עליה מבוקר עד ערב וכשהיא העיזה לענות למישהו מהם מיד כל החבורה התנפלה עליה בצרחות , ועכשיו הם מיתממים שלא עשו לה כלום, כאילו לא צפינו בזוועות שלהם במשך 3 חודשים וראינו הכל
אני רק שאלה בשביל חברה
מי זה "ראינו הכל"? כי פעם אחרונה שבדקתי או ראיתי (אחמ...) כל אחד רואה לפי זווית עיניו ולפי הפייבוריט שלו....אין אובייקטיביות, לא קיימת.
אז לא "ראיתם" הכל
כל אחד רואה אחרת שונה, אותה סיטואציה יכולה להתפרש לכל אחד אחרת.
אין פה אמת אחת
יש לכל אחד את האמת שלו.

שרוני410

Well-known member
אפילו כשרפאלה השפילה את גל ופתחה עליה משום מקום פה ג'ורה נוטף רשעות מבלי שגל עשתה לה משהו, אף אחד מהדיירים לא פצה פה אלא להיפך צידדו במרשעת ןהתבדחו על זה והיום התמימים המסכנים טוענים שגל רמסה אותם כשהגזלייטינג שלהם ברור לכל הצופים

מצב
הנושא נעול.
למעלה