** שרשור עדכונים ועוד... **

מצב
הנושא נעול.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
בוקר טוב,

בפעם הבאה שאראה מעבר על חוקי הפורום השרשור ינעל עד לתכנית "חוזרים הביתה".

חבל, פשוט חבל שקומץ של פגע רע הורסים לכולם את הפורום.
לא אכפת לכם משאר חברי הפורום?! מאלו שלא עוברים על החוקים? שיודעים לכתוב הודעות קשות מבלי לעבור על החוקים
הייתי ממליצה לכם ללמוד מכמה גולשים פה
ואני אציין רק כמה למרות שיש עוד הרבה שמתנהלים למופת, אבל בכוונה אני לוקחת את אלו שכן יודעים לכתוב הודעות קשוחות ועושים זאת עם זהירות ומבלי לחרוג מהכללים.
@מייבל10 @מודאגת 1612 @בוףףברכה @בוייאקה מאן @צופה מלונדון @צופה15
תלמדו מהם! והשאר שיודעים מה נכון ומה לא.
( @רימון2024 למרות שאת שייכת לקטגוריה מעלה אני בכוונה לא מזכירה אותך, עושה לי פרצופים כשאני כותבת על מסי או ארגנטינה הא....חכי חכי.....:devilish:)

סאגת ערן סוויסה הסתיימה, אתם יודעים להעביר עליו ביקורת אבל לרגע לא רואים שמה שאתם עושים הוא פי מיליון יותר גרוע, כמות לשון הרע והוצאת הדיבה היא מטורפת.
מישהו רוצה מראה?
אני לחלוטין שוקלת לחסום לצמיתות את אלו שפוגעים בשאר חברי הפורום וגורמים לכל נעילות השרשורים

בלי פוליטיקה בפורום!

מבחינתי - העונה הסתיימה, אני לא מחוייבת לפתוח שרשורים, אני יכולה לעשות זאת כשלי יהיה נוח
אני עושה את זה באהבה בכל יום שיהיה לכם מקום להמשיך לכתוב ולהתדיין
אל תנסו אותי

שיהיה יום מעולה
ותודה לאלו שמעריכים את המקום הנפלא הזה ויודעים להתנהל בצורה איכותית, גם כאלו שלא ציינתי את שמם.

כל הכבוד לך. לגמרי מבין אותך. אנשים צריכים לחשוב הרבה לפני שהם מוציאים מהמקלדת שלהם את הדברים הקשים שהם כותבים.

ziniozi

Well-known member
רפאלה אמרה בתחילת הראיון הבוקר שהיא ישנה 6 שעות במצטבר מאז שיצאה! זה קצת מסוכן הייתי אומרת...
ניכר שהיא לא בטוב, והיא גם הודתה בזה בפה מלא - שהיא ושאר הדיירים ''לא בטוב'', אמרה שזה לא כעס אלא אכזבה שהצופים לא ראו מי זאת גל
שאלו אותה 'מי זאת גל'? היא אמרה שהיא לא יודעת כי גל לא אמיתית.
אמרו לה פעמיים במהלך השיחה שהעם לא חושב כמוה, כי גל ניצחה וזכתה לרוב הקולות
רפאלה אמרה שהצופים לא ראו מה גל עשתה להם, איך היא העליבה אותם, וקנו את המשחק שלה שהיא מסכנה.
שאלו אותה אם היא מתחרטת על התגובה שלה לזכייה של גל (הראו לה) ענתה שלא.
על הצעת הנישואים שקיבלה אמרה שעדיין אין טבעת, אם הבנתי נכון כנראה שרוצים לעשות זאת רשמי וחגיגי באיזה בית מלון מפואר, דיברו על קהיר, ביירות, וכו'.

מודאגת 1612

Well-known member
רפאלה אמרה בתחילת הראיון הבוקר שהיא ישנה 6 שעות במצטבר מאז שיצאה! זה קצת מסוכן הייתי אומרת...
ניכר שהיא לא בטוב, והיא גם הודתה בזה בפה מלא - שהיא ושאר הדיירים ''לא בטוב'', אמרה שזה לא כעס אלא אכזבה שהצופים לא ראו מי זאת גל
שאלו אותה 'מי זאת גל'? היא אמרה שהיא לא יודעת כי גל לא אמיתית.
אמרו לה פעמיים במהלך השיחה שהעם לא חושב כמוה, כי גל ניצחה וזכתה לרוב הקולות
רפאלה אמרה שהצופים לא ראו מה גל עשתה להם, איך היא העליבה אותם, וקנו את המשחק שלה שהיא מסכנה.
שאלו אותה אם היא מתחרטת על התגובה שלה לזכייה של גל (הראו לה) ענתה שלא.
על הצעת הנישואים שקיבלה אמרה שעדיין אין טבעת, אם הבנתי נכון כנראה שרוצים לעשות זאת רשמי וחגיגי באיזה בית מלון מפואר, דיברו על קהיר, ביירות, וכו'.
גל העליבה אותם אוקיי
זה בטח היה יותר קשה מלהגיד למישהו שהוא לא בנאדם, שהוא דמות AI ולבטל את כל מהותו, אבל לא לשכוח שזה בסדר שהבנאדם שנפגעת ממנו קשות, קשות ברמה שאתה לא יכול לישון בלילה, שיש לך סיוטים, שיאפר אותך לגמר, שיכין איתך אוכל, שיסדר לך את השיער, שיכין לך עוגה וגם לדרוש את זה לא לבקש ביפה (אלירן)
מסכנים איך סבלו כולי דמעות |בוכה|
מהנדסי תודעה, הייתי ממליצה להם לעבור על סרטונים

מודאגת 1612

Well-known member
נו הנה קיבלה קמפיין
אני בחיים לא קניתי משהו ממשפיענית רשת כזו או אחרת למעט פעם אחת שליהי גרינר פירסמה קפסולות לנשירה, שאגב באמת היו טובות עד שנחנקתי מכדור והגעתי בגללו לתל השומר והפסקתי. בכל מקרה רק בגלל השימינג שעושים לגל כל מה שהיא תפרסם ב"ה אני אקנה, גם אם זה יהיה נייר טואלט.

ziniozi

Well-known member
הייתי אומרת ''איזה קמפיין רפאלה תקבל??'' אבל אם דיאן קיבלה, והייתה שנואה פי מאה מרפאלה
אז גם רפאלה יכולה...
והנה קיבלה קמפיין לטוונטיפור סבן
תגובות לא מפרגנות באינסטגרם של פנאי פלוס

ziniozi

Well-known member
לירון ויצמן העלתה פוסט הומוריסטי מהצילומים של חוזרים הביתה, שכותרתו ''אני לא נוגעת בדרמות'' |יעני|
שמישהו יזכיר לה שבשבוע הגמר היא עשתה לייק לפוסט אנטי גל...
רמות החוסר מודעות העונה שוברות שיאים!

בוייאקה מאן

Well-known member
בהצלחה, פרנסה ובריאות לכולם.
מקווה שכולם יתקדמו ויתעסקו בחיים שלהם כל אחד ואחת ויפסיקו עם הלכלוכים והחרמות אמן ואמן!
שבוע שבועיים והכל יעבור להם
בבית זה היה הדבר היחידי להתעסק בו
בראיונות תמיד ישאלו על X וY אבל הראיונות לא ממשיכים לנצח
אז ישחררו כולם מהר מאוד
רק הצופים ישארו טעונים לעוד 10 15 שנה

Rodrik Harlaw

Well-known member
אז ישחררו כולם מהר מאוד
יותר מזה - עוד כמה חודשים היא וגל משתפות פעולה

מודאגת 1612

Well-known member
אז ישחררו כולם מהר מאוד
חחח תן לי להתעצבן עליהם בפעם האחרונה בחוזרים הביתה ואז אני אשחרר אותם מחיי :) מקווה שגם הם ישחררו.
אני נשארת נאמנה רק לפייבוריט שלי וכאן והלאה זה באמת לא מעניין אותי

בוייאקה מאן

Well-known member
חחח תן לי להתעצבן עליהם בפעם האחרונה בחוזרים הביתה ואז אני אשחרר אותם מחיי :) מקווה שגם הם ישחררו.
אני נשארת נאמנה רק לפייבוריט שלי וכאן והלאה זה באמת לא מעניין אותי
לא התווכנתי אליך
התכוונתי לאלה שעוד 10 שנים עדין יעלו פוסטים בפייסבוק על מה שקרה פעם באח

מצב
הנושא נעול.
למעלה