בוקר טוב,
בפעם הבאה שאראה מעבר על חוקי הפורום השרשור ינעל עד לתכנית "חוזרים הביתה".
חבל, פשוט חבל שקומץ של פגע רע הורסים לכולם את הפורום.
לא אכפת לכם משאר חברי הפורום?! מאלו שלא עוברים על החוקים? שיודעים לכתוב הודעות קשות מבלי לעבור על החוקים
הייתי ממליצה לכם ללמוד מכמה גולשים פה
ואני אציין רק כמה למרות שיש עוד הרבה שמתנהלים למופת, אבל בכוונה אני לוקחת את אלו שכן יודעים לכתוב הודעות קשוחות ועושים זאת עם זהירות ומבלי לחרוג מהכללים.
@מייבל10 @מודאגת 1612 @בוףףברכה @בוייאקה מאן @צופה מלונדון @צופה15
תלמדו מהם! והשאר שיודעים מה נכון ומה לא.
( @רימון2024 למרות שאת שייכת לקטגוריה מעלה אני בכוונה לא מזכירה אותך, עושה לי פרצופים כשאני כותבת על מסי או ארגנטינה הא....חכי חכי.....
)
סאגת ערן סוויסה הסתיימה, אתם יודעים להעביר עליו ביקורת אבל לרגע לא רואים שמה שאתם עושים הוא פי מיליון יותר גרוע, כמות לשון הרע והוצאת הדיבה היא מטורפת.
מישהו רוצה מראה?
אני לחלוטין שוקלת לחסום לצמיתות את אלו שפוגעים בשאר חברי הפורום וגורמים לכל נעילות השרשורים
בלי פוליטיקה בפורום!
מבחינתי - העונה הסתיימה, אני לא מחוייבת לפתוח שרשורים, אני יכולה לעשות זאת כשלי יהיה נוח
אני עושה את זה באהבה בכל יום שיהיה לכם מקום להמשיך לכתוב ולהתדיין
אל תנסו אותי
שיהיה יום מעולה
ותודה לאלו שמעריכים את המקום הנפלא הזה ויודעים להתנהל בצורה איכותית, גם כאלו שלא ציינתי את שמם.
בפעם הבאה שאראה מעבר על חוקי הפורום השרשור ינעל עד לתכנית "חוזרים הביתה".
חבל, פשוט חבל שקומץ של פגע רע הורסים לכולם את הפורום.
לא אכפת לכם משאר חברי הפורום?! מאלו שלא עוברים על החוקים? שיודעים לכתוב הודעות קשות מבלי לעבור על החוקים
הייתי ממליצה לכם ללמוד מכמה גולשים פה
ואני אציין רק כמה למרות שיש עוד הרבה שמתנהלים למופת, אבל בכוונה אני לוקחת את אלו שכן יודעים לכתוב הודעות קשוחות ועושים זאת עם זהירות ומבלי לחרוג מהכללים.
@מייבל10 @מודאגת 1612 @בוףףברכה @בוייאקה מאן @צופה מלונדון @צופה15
תלמדו מהם! והשאר שיודעים מה נכון ומה לא.
( @רימון2024 למרות שאת שייכת לקטגוריה מעלה אני בכוונה לא מזכירה אותך, עושה לי פרצופים כשאני כותבת על מסי או ארגנטינה הא....חכי חכי.....
סאגת ערן סוויסה הסתיימה, אתם יודעים להעביר עליו ביקורת אבל לרגע לא רואים שמה שאתם עושים הוא פי מיליון יותר גרוע, כמות לשון הרע והוצאת הדיבה היא מטורפת.
מישהו רוצה מראה?
אני לחלוטין שוקלת לחסום לצמיתות את אלו שפוגעים בשאר חברי הפורום וגורמים לכל נעילות השרשורים
בלי פוליטיקה בפורום!
מבחינתי - העונה הסתיימה, אני לא מחוייבת לפתוח שרשורים, אני יכולה לעשות זאת כשלי יהיה נוח
אני עושה את זה באהבה בכל יום שיהיה לכם מקום להמשיך לכתוב ולהתדיין
אל תנסו אותי
שיהיה יום מעולה
ותודה לאלו שמעריכים את המקום הנפלא הזה ויודעים להתנהל בצורה איכותית, גם כאלו שלא ציינתי את שמם.