** שרשור עדכונים ועוד... **

מצב
הנושא נעול.

צופה15

Well-known member
טעות שלי. גל מושלמתתתתתתתתתת, אין שלמות כזאת.
הבעיה היא בליהוק של הישרדות, האח הגדול, המשפחה והחברים לאורך השנים.
גלגול תמיד היתה ותהיה מושלמת לעולמי עד. מעולם לא טעתם ולעולםלא תטעה, היא רק מגיבה בעוקצנות מושלמת, נפלאה ומלאת סכינים חומלות לרוע של כל העולם, חוץ ממנה.
שבת שלום לכולם 😍😍😍😍😍😍😍

yoni564712

Well-known member
גלגול תמיד היתה ותהיה מושלמת לעולמי עד. מעולם לא טעתם ולעולםלא תטעה, היא רק מגיבה בעוקצנות מושלמת, נפלאה ומלאת סכינים חומלות לרוע של כל העולם, חוץ ממנה.
שבת שלום לכולם 😍😍😍😍😍😍😍
יש יש יש יש יש.gif

צופה מלונדון

Well-known member
שבת שלום לכולם 😍😍😍😍😍😍😍
אלופה שלי חולה עלייך
אין אין

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
יוהו
תרגעו
מחקתי מה שלא היה תקין (וראיתי שמי שהיה צריך למחוק מחק לבד - חלק מאלו שמחקו - שחזרתי לכם את ההודעות כי הן היו תקינות לחלוטין)
השרשור לא ינעל

קחו בחשבון בבקשה שאני אפתח לכם שרשור לפני כניסת שבת וזה יהיה השרשור היחידי עד לתכנית
אני ממש מבקשת שלמרות שלא יהיה מנהל בפורום - תשמרו על החוקים
אני יודעת, אני המכשפה בסיפור....וזה בסדר, אני לגמרי מבינה את הקושי לשמור ואת זה שיושבים לכם על הראש עם חוקים חוקים חוקים
אבל אין מה לעשות
זה מה שהופך את הפורום למקום בטוח
ואם זה הופך אותי למכשפה - דיינו.... (אני גם ככה ממש אוהבת שחור)

ziniozi

Well-known member
יוהו
תרגעו
מחקתי מה שלא היה תקין (וראיתי שמי שהיה צריך למחוק מחק לבד - חלק מאלו שמחקו - שחזרתי לכם את ההודעות כי הן היו תקינות לחלוטין)
השרשור לא ינעל

קחו בחשבון בבקשה שאני אפתח לכם שרשור לפני כניסת שבת וזה יהיה השרשור היחידי עד לתכנית
אני ממש מבקשת שלמרות שלא יהיה מנהל בפורום - תשמרו על החוקים
אני יודעת, אני המכשפה בסיפור....וזה בסדר, אני לגמרי מבינה את הקושי לשמור ואת זה שיושבים לכם על הראש עם חוקים חוקים חוקים
אבל אין מה לעשות
זה מה שהופך את הפורום למקום בטוח
ואם זה הופך אותי למכשפה - דיינו.... (אני גם ככה ממש אוהבת שחור)
🖤

מצב
הנושא נעול.
למעלה