שרשור סרטים...

שרשור סרטים...

בננות, שוב פעם אני צריכה את העזרה שלכן... אני מחפשת סרט לראות עם החייל, קומדיה רומנטית קלילה ומרגשת. מצד אחד שלא תהיה איזו דרמה או טרגדיה כבדה, אבל מצד שני שאפשר יהיה להתרגש קצת. יש למישהי רעיונות?

OgaliO

New member
ממ.. סרטים ..

לאב אקטואלי נוטינג היל הצד שלו הצד שלה לדפוק חתונה זה מה שראיתי בזמן האחרון חח =\

הצד שלו הצד שלה...

את זה ראינו, זה בדיוק הסגנון שאני רוצה. השאר דומים לסרט הזה?

OgaliO

New member
ממ, הכל התערבב לי אבל -

LOVE ACTUALLY (שינו את זה לאהבה זה כל הסיפור בעברית) האהבה נמצאת בכל מקום.... אצל ראש הממשלה הרווק (יו גרנט), שמתאהב באחת מנשות הצוות שלו (מרטין מק'קטצ'ן), רגעים ספורים אחרי שעבר לגור ברחוב דאונינג 10... אצל סופר (קולין פירת'), הנמלט לדרום צרפת בכדי לרפא את לבו השבור ומתאהב במנקה פורטוגזית המנקה את ביתו... אצל אישה נשואה (אמה תומפסון) החוששת שבעלה (אלן ריקמן) הולך לרעות בשדות זרים... אצל כלה טרייה (קיירה נייטלי) המבינה לא נכון את הריחוק של חברו הטוב ביותר של בעלה... אצל תלמיד המנסה לזכות בתשומת לבה של הנערה הכי לא מושגת בבית הספר... אצל אב חורג ואלמן (ליאם ניסן) המנסה לתקשר עם בן שהוא כמעט ואינו מכיר... אצל בחורה אמריקאית (לורה ליני) שמנצלת הזדמנות לרומן משרדי... וגם אצל כוכב רוק מזדקן (ביל ניי)... האהבה גורמת לתוהו ובוהו בחיי כולם. כל סיפורי האהבה הלונדוניים האלו מתנגשים, מתמזגים ומגיעים לשיא בערב חג המולד – שוב ושוב ושוב – עם צירופי מקרים רומנטיים, מצחיקים ומתוקים ומרירים כאחד, לכל מי שהתמזל מזלו ליפול בקסמיי האהבה. נוטינג היל - (יש קטעים מצחיקים) וויליאם טאקר (גראנט) הבריטי איבד כבר את אשתו, את רוב הלקוחות של חנות הספרים שלו ואת שמחת החיים. אבל כשכוכבת הקולנוע האמריקאית אנה סקוט (רוברטס) נכנסת לחנותו הקטנה שבלונדון, יומו וחייו, עומדים להשתנות. סיפור אהבה בלתי אפשרי בין מלכת העולם לבין "נבעך" מסכן שמגלים שלאהבה אין גבולות של מקום ומעמד. לדפוק חתונה - סרט מצחיק אש שני חברים מתגנבים לחתונות כדי לזיין בחורות, באחת מהן הם מתאהבים בשתי אחיות של אדם עשיר, הם נוסעים עם האחיות וכל המשפחה לחופשה (או משו כזה) ושם מתחילים להתגלות כל השקרים. החברות שלהם עומדת בסכנה כאשר הם מתאהבים בבנות .

הצד שלו הצד שלה זה חרא סרט!

כמעט יצאתי באמצע הסרט הזה, הוא נוראי! זה פשוט פרידה שנמרחת לאורך כל הסרט... וסעמק, לא קורה כלום!! מ ש ע מ ם ! ציפיתי ליותר טוב מג'ניפר אניסטון... קיצר אני לא ממליצה

מאוחר מדי...כבר ראיתי

אבל ראינו בבית אז לא נורא.. אבל לא סבלתי... הסרט הוא באמת לא משהו מיוחד, אבל לא הייתי יוצאת באמצע...

Woman In White

New member
הנה כמה סרטים טובים לדעתי ../images/Emo9.gif

דופלקס - סרט ממש מצחיק! פחות מרגש 50 דייטים ראשונים. איך להיפטר מבחור ב 10 ימים חחח זוג משמים. ויש עוד אחד שאני לא זוכרת איך קוראים לו בעברית

אמממ...

50 דייטים ראשונים ואיך להפטר מבחור ראיתי, בהחלט סרטים חמודים. הכי אהבתי את האחרון שאת לא זוכרת איך קוראים לו חחח

ToryMaster

New member
הית' ../images/Emo99.gif

ג'יזס, לראות סרט שלו עם החבר שלך זה כמו לראות סרט של בראד פיט בעירום עם החבר שלך, you don't that stuff!

מאורי6

New member
זוג משמיים זה באמת סרט מדהים

הלכתי לראות אותו עם אמא.. היא דווקא לא התרגשה... אני הייתי כולי דמעות בסוף:D

lady man

New member
"יצאת גבר"

"מה נשים רוצות" "החופשה" "מי מבין נשים" או משו בסגנון...עם אדם ברודי
"יש לה ביצים"

מאורי6

New member
אני! אני! אני!

אחד הסרטים הכי טובים שיש נחשו מי זה עם אשטון קוצ'ר מה שכבר הופך את זה לנחמד לעין. יש את הסרטים הרגילים שאי אפשר לטעות בהם אישה יפה וכאלה.... גם אני כמו כולן ממליצה בחום על נוטינג היל|סלינק| או על כל סרט אחר של ג'וליה רוברטס. תבלו

למעלה