שרשור סרטים...

Clueless Maiden

New member
איך קוראים לסרט הזה

עם ג'וליה רוברטס, שהיא בורחת מכל החתונות שלה? נו..."תפוס את הכלה" סרט ענק, קליל ורומנטי. כמובן, אישה יפה גם מומלץ. ביקשת בלי טרגדיות, אבל אני בכל זאת אמליץ על "קולד מאונטן", כי הוא מרגש, וגם די קשור לכל הנושא הזה של להתגעגע לחייל שלך. הבעיה היחידה בסרט היא שכנראה תסיימי שלושה גלילי נייר טואלט בשעתיים.

אפרופו סרטים עם חיילים...

ראיתי איתו ג'ארהד לפני שבוע... זה על חייל שמתגייס למארינס, ומתישהו גם עולה העניין של חברה שלו... ובסוף מתברר לו שהיא בוגדת בו, ו.. לא יודעת, נורא התאפקתי לא לבכות מזה
(כבר ירדה לי דמעה ועצרתי את עצמי) זה סרט חזק. אבל ממש לא דרמה/קומדיה רומנטית...

לפחות את יכולה להתאפק...

אני עוד לא למדתי לשלוט בדמעות... כמה שבכיתי כשראינו "בופור"...מזל היינו בקולנוע בחושך...

למזלי

כשראינו בופור בקולנוע, הוא עוד לא התגייס.. אז זה לא כלכך דיבר אלי כמו שזה מדבר אלי עכשיו. וזה היה נורא קשה להתאפק בג'ארהד

Clueless Maiden

New member
למה צריך להתאפק?

ז"א, כן, זה טיפה מפדח לבכות ליד החבר, אבל אני תמיד דוגלת בלהוציא את הרגשות החוצה ולא להסתיר כלום. אם יש סרט עצוב, ובא לכן לבכות, למה לא. למרות ש...קרה לכן פעם שבכיתן ליד החבר ופשוט לא היה לו מושג מה לעשות, אז הוא התעלם? ביום הזיכרון לחללי צה"ל, קראתי כתבה על הסמסים האחרונים של החללים מהמלחמה האחרונה, וזה היה פשוט עצוב. נכנסתי לחדר שלו עם עיניים נפוחות ואדומות לגמרי והוא לא ממש ידע מה לעשות, אז הוא כיבה את האור, אמר לי לילה טוב והלך לישון.

מאורי6

New member
אני אפילו לא הייתי צריכה ללמוד להתרגל לזה...

אבא שלי הכי לא יודע איך להגיב לבכי... לפני איזה חודש-חודש וחצי האקס שלי התקשר אליי והפחיד אותי רצח בדיבור שלו.. ניתקתי את הפון ובכיתי ובכיתי וישבתי על הרצפה פשוט נחנקתי כמעט מבכי... ואבא שלי היה בחדר ליד...הוא בטוח שמע אבל הוא פשוט נשאר שם.... אחרי שאמא שלי הגיעה מהעבודה ודיברה איתי... הוא הלך ושאל אותה מה קרה לי ואם הכל בסדר ואם אני צריכה שהוא יעשה משו..:\

McBlack

New member
כשאין משהו באמת טוב לומר

הדבר הטוב ביותר שאפשר לעשות זה לשתוק... יש אנשים שבכי של אחרים מביך אותם, מרוב שהם רוצים לעשות ולא יודעים איך הם נהיים משותקים.

בזה הוא דווקא ממש בסדר...

כל פעם שאני עצובה, או באמת בוכה, ואני ממש רגישה, אני יכולה להתחיל לבכות מכל שטות, אם זה סרט, ריב, מילה לא במקום, מצב רוח חרא, הוא הכי חמוד שיכול להיות, הוא תמיד יחבק וינחם, וגם אם הוא רחוק הוא מרגיש בקול שלי, ואפילו בכתיבה שלי במחשב מתי אני עצובה, והוא באמת תמיד תמיד עומד לצידי ועושה את המקסימום. יש לו את הקטע שלפעמים אני מתעצבנת, נפגעת, אני בעצמי לא יודעת מה ואני מפנה לו את הגב שלא יראה אותי, אז הוא כזה נוגע לי בעין לראות אם אני בוכה חחח כפרה עליו.

ToryMaster

New member
זה קרה לי עם האקס

לא יצא לי לבכות ליד החייל עדיין, אבל כן יצא לי להיות בהתקף חרדה לידו והוא הגיב מושלם.

dralina

New member
מותר שאלה?

היי לך, מקווה שלא אכפת לך שאני שואלת פה(את יכולה לענות לי גם במסרים), אבל מה זו בעיניך תגובה מושלמת? יש לי חברה עם התקפי חרדה, ואני אף פעם לא יודעת איך להגיב לזה וכמעט נכנסת לחרדות בעצמי :-\. איך את "מצפה" שמי שלידך יגיב כשאת בהתקף כזה?

ToryMaster

New member
הסברתי את זה לטל פעם

זה תלוי בסוג ההתקף, אצלי יש שלושה סוגים, להלן: 1. התקף חרדה קלאסי, היפרונטילציה ובכי וכו'. 2. התקף שמתפרש על פני כמה שעות טובות וכולל בעיקר הרבה בחילות והקאות. 3. התקף אפאתי, שזה בדיוק כמ ושזה נשמע, אני נשכבת ולא מגיבה לסביבה, זה עובר מעצמו. לכל אחד מההתקפים האלו יש תגובה אחרת שתתאים לו, אבל אני מניחה שעם החברה שלך את מתייחסת לראשון, אז אני אגיד שבד"כ כשאני במצב כזה אני מאוד מנסה לברוח, אם יחבקו אותי אני אאבק להשתחרר, אם ינסו לדובב אותי ולהבין מה קרה זה פשוט יגביר את הבכי. אבל התגובה הנכונה למרות הכל, ברוב המקרים, איתי, היא לתפוס אותי ממש חזק ולחבק אותי עד שאני נרגעת. אחד הפתרונות להיפרוינטילציה הוא לשבת על כיסא ולהתכופף עם הראש בין הרגליים, וחוצמזה ליצור קשר עין, אולי להחזיק את היד, ולהדריך את הנשימות. זה מאוד אינדיבידואלי, מה שמתאים לי לא דווקא מתאים לה, ומה שמתאים לי במקרה ספציפי אחד לא דווקא יתאים במקרה ספציפי אחר, לכן אני ממש מציעה שתשאלי אותה מה לה מתאים ומה היא רוצה, כי רק היא תדע.

frolic

New member
בפעם הראשונה שבכיתי לידו

הוא היה המום, אבל עשה את הדבר הכי נכון, הושיב אותי על המיטה וחיבק אותי הכי חזק שרק אפשר, מאז כל פעם שקורה משהו אני מושיבה אותו על המיטה, מחבקת אותו ומתחילה לבכות.. הוא כבר יודע שהוא לא צריך לשאול כלום ושאם אני רוצה אני מספרת {וזה מה שקורה, תמיד} ושהוא רק צריך לחבק ולהראות שהוא אוהב, וזהו.

OgaliO

New member
פעם ראשונה שבכיתי היה שההורים התגרשו

והוא היה בדיוק בצפון עם חברים, הוא חזר למחרת ובא אליי, איך שראיתי אותו התחלתי לבכות בלי הפסקה איזה שעתיים, הוא פשוט חיבק אותי ואמר לי שהוא אוהב אותי, שהוא איתי תמיד ובכל מצב .. ואז התחלנו לדבר על כל הנושא הזה, והוא פשוט אמר את התשובות המושלמות ביותר לכל מה שאמרתי לו. זה היה באמת אחד הדברים שחיזקו אותי באותו השבוע.. כי הוא באמת בא לא ממקום של לרחם עליי כי ההורים שלי מתגרשים אלא ממקום שעוזר לי ותומך בי ומבין אותי, ונותן לי את תחושת הבטחון שכ"כ הייתי צריכה אותה, שאני לא לבד והוא איתי לידי ועומד מאחורי תמיד ולא נותן לי ליפול .. ואי, כמה הערכתי אותו על זה

Jeanne D Arc

New member
אם מדברים על חיילים

שנים של אירוסין, למרות שזה סרט צרפתי ולמרות שזה על מלחמת עולם ראשונה זה מאה עד כמה אהבה חזקה

devilz

New member
באתי לכתוב ארמגדון..

(מישו אמר אובססיה?) אבל כתבת לא דרמות.. אולי "השמועה אומרת ש..." סרט חמוד... ושמעתי אחלהשל דברים על הסרט של הסימפסונים... ונמ סיוט בחדר מורים זה לגמרי שווה... לא בדיוק קומדיה... אבל קומי מספיק
או בית השעווה.. לראות את פריז הילטון נרצחת באכזריות

frolic

New member
הי הי!!

זה לא היה מצחיק! כאב לי בשבילה וכל הסרט הייתי פחדנית.. והוא? רק צחק!!! זה לא היה יפה מצידו. האמ. שרק 3? זה משעשע, רטטוי! אומרים שזה אחלה סרט.. אני מציעה גם כל סרט של בן סטילר, הבחור משעשע, מה אפשר לעשות?

למעלה