שרשור ספרים!

travlling light

New member
"המעניק"!!! זהו! תודה תודה תודה!

פעם חיכיתי באיזשהו מקום הרבה זמן, וראיתי בשעמומי ספר שחור מונח שם בסביבה ופשוט התחלתי לקרוא אותו. הוא היה מ ד ה י ם, אבל לא זכרתי אח"כ מה השם שלו או מי כתב אותו. עד רגע זה. "המעניק"! רצה לחפש. מדהים. תודה.

PURPLE CHICKEN

New member
וואו...../images/Emo12.gif

כמה המלצות נתתם ל"המעניק"!
אני אחפש אותו בספרייה.

לויס לורי *_* ../images/Emo57.gif

את "המעניק" לא קראתי (לקחתי מהספרייה וזה נרקב אצי בבית עד שנמאס לי והחזרתי) אבל ספר אחר שלה, מאוד מאוד מומלץ: "מונה מספר לכוכבים". קראתי בכיתה ה' במסגרת איזה פרויקט ומאז קראתי אותו עוד לפחות פעמיים. לא ארוך, מספר על ילדה (שכחתי את השם שלה
) דנית-נוצריה בתקופת מלחמת העולם השניה שהחברה הכי טובה שלה היא יהודיה. המשפחה של הילדה הנוצריה עוזרת למשפחה היהודית להתחבא. ספר מדהים *_*

PopPy

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת. יש לי אותו בבית, פשוט

ספר מקסים. באמת המון זמן לא קראתי אותו - בערך מכיתה ו' או ז', מעניין לקרוא אותו עכשיו מנקודת מבט אחרת..

איך קוראים לילדה? ../images/Emo57.gif

אני זוכרת שלילדה היהודיה קוראים אלן, שלאחותה של הנוצריה, אם אני לא טועה, קוראים כריסטי או כריסי ואני זוכרת שלהיא עצמה היה שם עם ל' ו-א', אבל אני לא זוכרת מה!

D o T

New member
אווווווווו ../images/Emo99.gif

יש לי שני ספרים מעוליםם (קצת חולניים.. אבל מעולים!!) שקראתי לפני איזה שנה.. בהמלצה של החבר של אחותי... זה.. ספרי מתח כאלה.. לא יודעת איך להגדיר אותם.. קצת בילוש אולי... ממש מעולים.. אחד זה:"אמא הייתה זוחלת" והשני- "צבוטותי" ואת שניהם כתבה לימור נחמיאס... ממש טובים!! בהצלחה!

cornflake girI

New member
../images/Emo5.gif

קראתי את "אמא היתה זוחלת" מתישהו בשנה שעברה, והוא היה מעוות וחולני לגמרי! רק לאנשים עם לב חזק (וגם אם יש לכם כזה אני לא ממש מבינה למה צריך לקרוא את הדבר הזה)... אם כבר ספרי בלשות אז עדיף אגאטה כריסטי - במיוחד "עשרה כושים קטנים", או "מלכודת העכברים" או "רצח באוריינט אקספרס".

D o T

New member
הוא דיי חולני...

קצת מפחיד.. עם כל ה.... צינצנות של שפתיים ופטמות... (אורן לא להתלהב..)
גם.. אני חושבת שהסוף קצת מסובך מידי.. קראתי אותו 4 פעמים בשביל להבין מה בדיוק הלך שם..
אבל... צבוטותי.. זה ממש טוב.. יותר טוב לדעתי..

h p g i r l

New member
אוקי ../images/Emo82.gif

אני לא יודעת אם כתבו אותם אבל אוקי, הנה 3 ספרים שאני אוהבת כפר אשמדים הנסיכה הקסומה יומני הנסיכה אלא ספרים שאני באמת אוהבת (חוץ מה"פ...)

עוד מומלצים ../images/Emo6.gif

ג'יין אייר/ שרלוט ברונטה הרוזן ממונטה קריסטו/ אלכסנדר דיומא - ספר כל כך מדהיייייםםםםםםם

The Mad Hatter

New member
ג'יין אייר! ../images/Emo99.gif

מאז שעשיתי על זה עבודה לשיעור ספרות נעשיתי לגמרי אובססיבית בקשר לספר הזה. ואני מתגעגעת לסדרה שהיתה בערוץ 23. :( >_<

Marsha Figg

New member
הרוזן ממונטה קריסטו../images/Emo54.gif

קראתי גרסה מקוצרת לבוק ריפורט, וזה משעמם רצצצצצצצצצצצצצצח

ראיתי את הגירסא המקוצרת...

היא כ"כ לא שווה גרוש!! זה ספר מדהים!! אבל הוא מסוג הספרים שלוקח זמן להיכנס אליהם, אבל ברגע שאתה נכנס אליהם... אי אפשר לצאת!!

למעלה