שרשור סלבריטאים

לי אישית לא זכור איזה סלב-

שדיברתי איתו (אני לא זוכרת אם אי פעם בכלל יצא לי לדבר עם סלב), אבל מהנציגות שיושבות לידי שמעתי על חיים יבין (ושהוא ממש לא נחמד), על איתן אורבך השחיין, מורן גרוס מ"אהבה מעבר לפינה" (ושהיא חתיכת כלבה מתנשאת ושחצנית, והיא נבחה על הנציגה שדיברה איתה במשפט הכה מופלץ "אין לך מושג עם מי את מדברת"), ליאת אחירון (שהבנתי שהייתה די היסטרית מכך שהמדפסת שלה לא עבדה), והיו עוד כמה ששמעתי עליהם שהתקשרו, אבל אני לא זוכרת אותם כרגע..

איתן אורבך ../images/Emo35.gif

מה רצה התולעת ?

omri120

New member
או שתתנחמי בזה.....חחחחחח

זו היתה אחת התקופות הפחות טובות שלו אחרי הפרישה והפרידה מהחברה. פשוט אני בהלם ..אבל היום הוא חזר לגוף המדהים שלו. כל הכבוד.

איזו תמונה מוזרה../images/Emo12.gif

זה נראה כאילו חיברו את הפנים היפות שלו לגוף של גבר בן איזה 40...זה באמת מפתיע

omri120

New member
לא לא.....

איך יודעים שבנאדם באמת השמין??? בד"כ מסתכלים על הפנים. ופה את באמת רואה שהבחור "תפח" גם בפנים. זו לא תמונה מבויימת או בפוטושופ. זה באמת הוא....אבל כפי שאמרתי זה היה לפני שנתיים בערך....כשהוא היה בשיא הדיכאון. הוא אפילו אמר את זה. בהצלחה

אני יודעת, לא אמרתי שהתמונה ערוכה,

התכוונתי שזה נראה לא שגרתי בשבילו, כי יש לו פנים כאלו יפות וגוף של אדם הרבה יותר מבוגר אבל הפנים שלו עדיין יפות בתמונה הזאת, תפוחות או לא תפוחות- הוא עדיין חתיך

aragorn mitsi

New member
מה?

למה תולעת?? חתיכת כריש אם כבר! גבר גבר. הוא לא פיתיון אלא מפתה. בעצם. פיתיון מפתה אז התכוונתי בפיתיון למזון דגים ולכן, השתמשתי במילה הכריש. שנון? רזי המוח. ------------------------------------------------------------- דארק ת'ורן מעולים.

פחחח... מורן גרוס למדה איתי בכיתה.

והיא לא תמיד היתה כזאת, שתדעו לכם. פעם היא היתה נחמדה ושקטה. ואז הפדופיל הזה 'גילה' אותה והשאר הסטוריה.

נו הצייד כשרונות הזה, איך קראו לו...

זה שגילה דוגמניות והתחתן עם אחת מהן כשהיא היתה בת 18 והוא היה בן 50 או משהו. שכחתי את השם שלו.

לא יכול להיות,

הוא כתב שזה מישהו בן 50 שהתחתן עם איזה דוגמנית כשהיא הייתה בת 18- רוברטו בן 30 ומשהו והוא התחתן לפני כמה חודשים עם שלי חזן, בת 21

מורן גרוס שחצנית? איזה שטויותתת../images/Emo70.gif

כאחת שמנהלת את פורום אהבה מעבר לפינה אני יודעת כמה מורן היא בן אדם מדהיםםם
לא ילד אחד וגם לא שתיים פגשו אותה... מורן היא הכי אוהבת שיששש... ומקבלת את המעריצים שלה באהבה רבה ובחיוך רחב
את מוזמנת להיכנס אלינו לפורום... יש בטנגליס על זה שהמנהל לשעבר בפרוום פגש אותה ותראי עד כמה הוא התלהב מהמפגשש... מה שבטוח.. "חתיכת כלבה מתנשאת" זה הדבר האחרון שהיא... אין לדעת מה עבר עליה באותו רגע שככה אותו אחד שפגש אותה הרגיש... אבל בדרך כלל היא ממש לא כלבה... ממש לא שנובית וממש לא מתנשאתת..

למעלה