שרשור סופ"ש!

STU XD

New member
שרשור סופ"ש!

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: הדבר הכי רע שקרה לי השבוע: האיש שעשה לכם את השבוע: שיר השבוע: מאכל השבוע: סרט/ספר/סדרת השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: תמונת השבוע: שבת שלום
תהנו

sutul

New member
חוק יסוד הפורום מיספר 32 סעיף י"ג

מי שתולה סקר עונה עליו ראשון!!!!

STU XD

New member
כי עניתי על השאלון ראשונה,

מבלי שראיתי את ההודעה שלך :] נו, אבל תענה גם!

sutul

New member
ענית שתי דקות אחרי ששלחתי את ההודעה שלי

אני אשקול לענות.. טיפה עסוק עכשיו סיון מעצבנת אותי קצת עם הפינה שלה

STU XD

New member
כמובן אני :]

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע:סתם היה כיף עם חברים כזה.. וגשם !!!!! היה גשם ווהו הדבר הכי רע שקרה לי השבוע:הפסיכולוגית שלי [לשעבר] עיצבנה אותי. נפרדתי ממנה. האיש שעשה לכם את השבוע:קריסטינה ומאיה שיר השבוע:היהודים-לא יכול אחרת מאכל השבוע:אתמול רביולי שאכלתי אצל חברה
סרט/ספר/סדרת השבוע:סרט- אדמה משוגעת! מומלץ בחום משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:לחדש קשרים עם שני אנשים, להרגיש יותר טוב.. [כן, קמתי חולה והקאתי, זה היה כיף
] תמונת השבוע: החורף קרב ובא .. :]

The Hawk

New member
אני לשם שינוי

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: התחלתי סוף סוף עבודה חדשה הדבר הכי רע שקרה לי השבוע: התחלתי סוף סוף עבודה חדשה האיש שעשה לכם את השבוע: מה הרעיון בשאלה הזו? למא אתם מכירים אותו/ה? שיר השבוע: Megadeth - Symphony of Destruction, כי זה נתקע לי מההופעה של Nightwish מאכל השבוע: מרק סרט/ספר/סדרת השבוע: Revelation משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום הולדת של חבר תמונת השבוע: שועלחם ^_^

sutul

New member
יאללה ננסה

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: ניקרענו מצחוק בעבודה ברמה של דמעות כל השבוע.. פשוט יורדים אחד על השני הדבר הכי רע שקרה לי השבוע: עשו לי פרצופים כשביקשתי להשתחרר ימי שלישי יותר מוקדם כדי שאוכל ללכת לקורס שיפתח בנובמבר....(סיון אני כניראה הולך להירשם לרקמות עמוק) האיש שעשה לכם את השבוע: סאנצ'ו פאנצ'ו אחיינית שלי .. התקשרה אלי לעבודה שיר השבוע: לא עולה לי משהו מיוחד להשבוע.. גלגלץ טחנו את כל השירים הטובים... מאכל השבוע: פיינקייקס שאבא הכין לי בבוקר לפני העבודה.. איזה מותק (גאדד איזה צמיגים
) סרט/ספר/סדרת השבוע: היום יוצא פרק חדש בנארוטו משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להירשם למיכללה לעוד קורס תמונת השבוע: הגיע החורף!!

Paranoid Eyes

New member
רקמות עמוק? וואלה?

אתה שם לב איך בכל ת"א המכללה מפרסמת את עצמה? פפפיייייי בוא נגיד שאם אני לא עפה לארה"ב לעבוד לפני הקריסמיס.. יש מצב שאנחנו עוד נתראה במכללה.

sutul

New member
אני לא גר בתל אביב יותר...

אז אני לא יודע.. אבל כן היה פירסום נרחב כאן בתפוז

soul on fire

New member
סופ"ש רגוע....

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: 3 ימים אצל סבתא =] הדבר הכי רע שקרה לי השבוע: לחזור הבייתה ולחלות האיש שעשה לכם את השבוע:תתפלא, סוטול!! שיר השבוע:מה נעשה... מאכל השבוע:צנימים סרט/ספר/סדרת השבוע:אמן האשליות {הכל בגלל יס..} משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:לא הרבה... תמונת השבוע: שבת שלום גם לך

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאאני

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע:
לא נהרגתי!! הדבר הכי רע שקרה לי השבוע:
כמעט נהרגתי 3 פעמים... האיש שעשה לכם את השבוע:
הרבה אנשים... שיר השבוע:
ביג גירל דונט קריי מאכל השבוע:
נודלס סרט/ספר/סדרת השבוע:
דרייק וג'וש משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
אניודעת אין משהו מיוחד... תמונת השבוע:
בקשעע....

sutul

New member
מה זאת אומרת כימעט נהרגתי 3 פעמים?!?!??!??

מה קרה?? נ.ב. סיפור מצחיק על נודלס באחת הפעמים שאחותי אושפזה במיטה לידה היתה איזו נערה צעירה (20-25) שהיתה רעבה וביקשה מאמא שלה נוד-לס זה נישמע כאילו היא מבקשת תרופה נגד גזים

Ben Dor

New member
אמממ ככה...

יצאתי עם האוטו ועם עוד חברה...וזה היה פשוט יום נוראיי.. פעם ראשונה-נסעתי בכביש חשוך ומישהו מהנתיב הנגדי עשה עקיפה וכמעט התנגש בי פעם שניה-עשיתי כיכר יותר מידי מהר וכמעט התהפכנו פעם שלישי-עשיתי עו פעם כיכר והיא הייתה רטובה ואיבדתי שליטה על האוטו ועליתי על מדרכה ומראה שלי פגעה בעמוד מה שקרה מכל זה שנשברה לי המראה השמלית הטסה ולגלגל יש פיצוץ קטן...=\ חחחחחחחחחחחחח חזקקק

sutul

New member
סרט האימה הכי גדול בכל הזמנים

אישה מאחורי ההגה

Ben Dor

New member
שמע בעיקרון...

אני נוהגת מעולה באמת.. פשוט אני אוהבת לעשות שטויות אמברקסים עפים חופשי אני קורעת לאוטו תאמא... אבל הפעם זה לא נגמר טוב.... הנזק הסופי שיצא...מראה שבורה, טסה שבורה, גלגל כמט מפוצץ, גאנט קצת עקום והצינור של המים קרוע..

למעלה