שרשור סופ"ש!

יאללה

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע:
הדבר הכי רע שקרה לי השבוע: אמא. זה רע. האיש שעשה לכם את השבוע: חיים שלי. שיר השבוע: LAST NIGHT של פי דידי מאכל השבוע: חמיןן חח סרט/ספר/סדרת השבוע: בליינד דייט משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לעבוד ולישון תמונת השבוע: לא בא לי:]

Blackice

New member
סופסופ"ש.. ../images/Emo13.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: חזרתי לארץ...?
הדבר הכי רע שקרה לי השבוע: אחרי ששדרגתי את הרובה איירסופט שלי הגעתי לאימון והסתבר שהרכבתי משהו לא נכון ונאלצתי להיות עם אקדח באימון.. :-\ האיש שעשה לכם את השבוע: רוג'ר בלימס, פס 5, קו ייצור שבועות 24A שיר השבוע: חופשי זה לגמרי לבד..
נתקע לי בראש בלי לצאת ובלי ששמעתי אותו בכלל.. מאכל השבוע: עווגת גבינה ענקית שהכנתי..
סרט/ספר/סדרת השבוע: לא היו עדיין... אני מנסה ללא הצלחה למצוא את הפרקים של העונה החדשה של heroes... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אוניברסיטה! או שביתה! משהו..
תמונת השבוע: אפילו יותר מתמונה.. זה הסרטון שעשה לי את השבוע (שהיה ביום שבת בשמונה בחדשות..)
ארז

זכוכיות

New member
כרגיל באיחור........

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: א. אני והחבר חגגנו חודש בתחילת השבוע... היה ערב נחמד של הצגה בקאמרי וארוחת ערב נחמדה שממנה יצאנו קצת שיכורים מרוב יין... ב. קרה דווקא בסופש עצמו, מסיבת חנוכת הבית של החבר שעבר לדירה חדשה. חברים טובים, הרבה אלכוהול, ו36 שעות מטורפות במיוחד :) הדבר הכי רע שקרה לי השבוע: אולי היה איזה ויכוחון בדרך... האיש שעשה לכם את השבוע: ניצן
שיר השבוע: זה בטח משהו של הוויט סטריפס, כי הם ממש הקפיצו אותי אתמול אחרי שחשבתי שאין סיכוי שאני מצליחה לעמוד על הרגליים האלה שנית... מאכל השבוע: הכנו יחד לאורחים אתמול בצהרים רביולי בטטה ברוטב סלסה רוזה. היה הצלחה. סרט/ספר/סדרת השבוע: Jericho שהתחלתי לראות השבוע, אני כבר בפרק 13. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שיתחילו הלימודים כבר!!! אין תמונה P:

למעלה