שרשור סהר

שיראליי

New member
חחחח

אוקיי דרך אגב ראיתי אותך בבוגי היום חחח איזה חמודה..... נו ואיך היה לישאול את דניאל שאלות? היתרגשת?

מממ כנסי

לדעתי יצא שידור ממש חרא יצאתי נורא א בל כמה פה באמת יודעים לעודד ואני חולה פה על כולם
אמ.. התרגשתי לפני שפגשתי את דניאל אחרי זה ובשידור לא ממש התרגשתי ותודה =]

שיראליי

New member
אוקיי

אבל לדעתי יצא מעולה רק שדנה המנחה הזאת איך היא אמרה לכם לצאת כי להקת הבוגי לא קיבלו אותכם יפה חחח הרגה אותי איזה פתחנית חחח היא אבל דניאל כזה חמוד חייך כל התוכנית אני לא יודעת איך את לא היתרגשת במהלך התוכנית אני הייתי מתאלפת חח רציני הוא היה כזה חייכן היה לו מצב רוח טוב את עם הרבה מזל ראית את החיוך המקסים שלו חחח =]

מי יפה שיראל?לא בכלל לא היא

היא יפה מאוד כבר אמרתי לה את זה בהתחלה בהתחלה שהיא הצטרפה ציטוט: כותרת:אני יודע שזה נשמע מוזר אבל כנסי שניה גוף ההודעה:את יודעת שאת מאוד מאוד יפה

אה שיראל עוד משהו בנוגע לשאלון

את מודעת לזה שמותר לשאול אותך שאלות מביכות,פרטיות(לא יותר מדי),מטומטמות,סוטות,מגעילות,ועוד ובנתיים אל תיהי פריאריית תפגזי את סהר בשאלות כי היא כותבת מלא ואז לא יהיה לך איך להחזיר לה על מה שעשתה לך תקדימי תרופה למכה

רשע- ואם לא שמתם לב אתם מפתחים

שיחה... אז בבקשה תשאירו את זה למסרים חעחעחעחעחעחע
מתן אתה רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מזה מביכות? אני לא שאלתי אותך מלא שאלות מביכות והגענו בזכותי לשרשור של 101 תגובות זו לא אני =]

בצחוק אבל לא הבנת

כתבתי את ההודעה בצחוק אבל לא צריך להציף מה שמעי אני שומרת על פחות הצפה להגיב אבל ברמה מסויימת סתם כתבתי להם בצחוק זה בכלל לא קשור לזה שלקחנו קשה

mor93

New member
רציניי הוא מה זה לא נשמעע תדיי

מתןן בחיים שליי לא ראיתייי תדיי כמוךךךך

למעלה