שרשור סהר

mor93

New member
הוא לא סוטהה אבל יש לא שאלותת

מגעילותת להקיאא בעעעעעעעעע מה אתהה שואלל דבריםם כאלהה משעמםם לך בחייםם....

טוב אז ככה- בנים לפה

חח סתם סתם סתם תצאו מפה ...! אמ.. מה אני מחפשת בבן? לא משנה לי ממש אבל שלא יהיה לו את אחד מהתכונות הבאות: -שקר -צביעות -בגידה -אדישות כנראה יש עוד כמה אבל עם השאר אפשר להתגבר... מספיק טוב? עוד שאלות?

ראית פעם

אדם מדמם? איזה תחושה היה לך באותו זמן? ראית פעם אדם מקיא מה הרגשת? ראית פעם אדם מריא ואז מישהו נגעל וגם מקיא מה הרגשת?

-עונה-

אדם מדמם? לא משהו רציני איזה תחושה היה לך באותו זמן? איך אפשר לעזור לו ראית פעם אדם מקיא ? כן מה הרגשת? איך שלא בא לי לנקות את זה ראית פעם אדם מריא ואז מישהו נגעל וגם מקיא? מה? לא מה הרגשת? לא הבנתי את השאלה

כנסי -עונה-

אני לא יודעת למה את מתכוונת שאת אומרת מקובלת ביסודי סבבה אפשר להבין אבל בשכבה של 6 כיתות כבר ובכל כיתה בסביבות 40 ילד .. אין אף אחד מקובל! לכל אחד יש את החברים שלו אין מישהו שהוא חבר של כמעט כולם ככה לפחות אני מסתכלת על זה יש לי מספיק חברות אני מרוצה ממה שיש לי

כן הבנתי כנסי

אוקי אם הייתי חייה? סבבה הייתי ככה: צב- איטית לפעמים דג- שותקת [כשאני מתביישת או נבוכה] כלב- נדבקות אלי קרציות כמוך.. סתם חח לא אמ.. חמודה כמו כלב לא? אני מחשיבה את עצמי לחמודה מבחינת האופי ממ כל חיב מאפיינת אותי בצורה אחרת לא יכולה לענות על זה ממש כמו שרצית

יש ליי שאללהה כנסיי סההרר

אם היו נותנים לך ת'אפשרות ללכת לאי בודד מה היית לוקחת רק 3 דברייםם

למעלה