שרשור סהר

שרשור סהר../images/Emo9.gif

טוב זה השרשור שלי מצטערת אני ממש לא רוצה לפתוח את השרשור הזה פשוט הבטחתי למור שאני אחריה.. טב כמו תמיד שואלים את מי שפתוח עליו השרשור שאלות והוא פשוט עונה ואין להתחמק מכל מיני שאלות ואין לשאול כל מיני שאלות מעצבנות [חחחח מתן] ואין שיחות בין מתכתבים [בשבילי שאני אזכור] וזהו שהכל יהיה טוב ויפה במקרה הזה תתחילו לשאול אותי שאלות והמטרה להכיר טוב את חברי הפורום עוברים אחד אחד הבא בתור זה שי סבבה? שי אני לא שואלת אותך יאלה אתה הבא בתור אחרי.. השרשור לא נמשך יותר מידי פעם זה היה אחרי שיהיה 101 תגובות עכשיו זה יהיה לפני מכיוון שאסור הציף כמו פעם אז אי אפשר לשרשר כל מיני שטויות כדי שזה יגיע ל101 תגובות טוב נו עדיין מחכים תשרשרו אלי שאלות [לא כדאי לכם] פשוט הבטחתי למור - תאמינו לי אם זה היה תלוי בי הייתי מעבירה את השרשור הזה על שי כי הוא הבא בתור טוב תשאלו
בקרוב עושים שרשור שי אחח קבלו את היפה שלי טוב נו אתן מתעקשות- היפה שלנו --> בנות לנגב את הריר [בנים גם אתם ] סתם סתם חחח

לא - נשבעת לך

לא היה לי חבר... חיחי טוב נו מי ירצה אותי תראו מחר ותבינו

mor93

New member
ברוררר מה חשבתת../images/Emo6.gif

חחח..
היא שולאתת מלא שאלות מכל הכיוונים...אז נחזיר לה... אבל מכל ה-
ובאהבה רבהה...

חיבוק ונשיקה בלחי..

באמת שוב אגיד לא היה לי חבר
אתן מדכאות אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חיחי מניאקית את מחזירה לי-עונה

התאהבתי פעם אחת ולא היה לי חבר לא אכנס לסיפור הארוך הזה

ערב טוב לפורום. עכשיו תורי לשאול:

את אוהבת את דניאל בגלל איך שהוא נראה או איך שהוא שר ?

ערב טוב גם לך - תשובה:

טוב קודם כל זו שאלה מכשילה אני אסביר לך למה את קודם כל היחידה שלא שואלת שאלות מביכות חחחח תודה אמ... אני אוהבת את דניאל בגלל מי שהוא מבינה? אני אסביר לך איך זה היה כששמעתי את דניאל ב24 הוא הזכיר לי מאוד את ידיד שלי בקול יש להם משהו בקול דומה- לא ממש כל הקול אבל איפה שהוא יש קטעים שהוא מאוד מזכיר אותו בקול סתם אז התחלתי לאט לאט לשמוע את השירים של דניאל כי יש לו קול מהמם וראיתי אצת הקליפ אז הבנתי שהוא גם חתיך הורס אבל שמעי אני לא אחת כזאת שמסתכלת על יופי- יותר חשוב לי הבפנים של הבנאדם סתם אז היה יום אחד שנכנסתי למחשב ושמעתי ברדיו את השיר של דניאל אז אמרתי ואלה אולי אחפש תמונות ואז מצאתי את הפורום שלו ונכנסתי והתחלתי לכתוב ואז גיליתי נשמה אמיתית אני לא יכולה להגיד לך שאני אוהבת את דניאל בגלל יופי או קול כי אני אוהבת אותו בגלל האישיות שלו סתם ביקרתי בפורום לחפש תמונות ולסרוק לכם את הכתבה שלו במעריב לנוער וגיליתי שאתם חמודים אז התחלתי להיות קצת ואז קראי את ההודעה מדניאל ואין פשוט נדבקתי לפורום הזה אני אוהבת את דניאל בגללהכל פשוט אין משהו מיוחד זו שאלה מכשילה פשוט בעיקר האופי שלו והיחס שלו לאחרים פשוט משך אותי והשאיר אותי פה ככה שזה לא או קול או יופי זה הכל!

חחחח אוקי עונה

תמיד כתבתי מכתבי אהבה אבל הם שמורים לי במגרה לא הראתי לאף אחד חוץ מכיתה ו' שאהבתי מישהו והמכתב היחיד שכתבתי לו היה סליחה ואני אוהבת אותך חחחח יש לי פול מכתבים במגרה שלא מראה ואל תבקש שאכתוב פה כי זה באמת יהיה מוגזם זה אישי מידי

-עונה- זה מעניין

אוקי היית יכול לעשות את כל השאות בשרשור אחד כי אחר כך מאשימים אותי שאני מציפה וממש לא בראש שלי להציף טוב אז לפני חצי שנה הייתי סתם דלוקה על מישהו וחברה אחת שלי ידעה מזה ואיך אסביר את זה.. אחרי חודש הם היו יחד

למעלה