שרשור סהר

-עונה-

לא מתן לא הקאתי אף פעם כי המתקן הכי מפחיד שעליתי עליו אולי בלונה פארק היה גלגל ענק חחח הייתי ילדה פחדנית כזאת אין מה לעשות

חחחחחחח לא שזכור לי אתה אולי רוצה ש

אני אספר לך מתי אני מקבלת מחזור? הלו הגזמת לא? חחחחחחחחחחחחחחחחח חכה יש סיבוב שלי לשאלות האלו זה יגיע

כנס

לא דימיינתי את זה אף פעם לא שאני מאוהבת בבת ולא שאני קמה בבוקר ומגלה שיש לי .... עזוב.. לא דמיינתי אף פעם! ואתה?

אה כן אני דמיינתי

שאני בן ואני מאוהב בבת וקמתי בבוקר וגילתי שיש לי אה בעצם זה אמיתי לא דווקא לא דמיינתי פשוט זה שאלה מהזה סתומה ורציתי לשאול

חחחח קרעת אותי מצחוק כנס

מאיפה הרעיונות לשאלות האלו יאלה? אף פעם לא חשבתי על זה אפילו ככה שלא עשיתי את זה

כן ולא

בזמן האחרון באמת לא קרה לי ששחררתי וזה לא בשירותים אבל מזמן קרה שמישהו שמע אבל זה היה מישהו בודד כנראה לא זכור לי שזה היה מול הרבה אנשים ובטח שלא צחקו עלי אבל קרה מקרה שמישהו הפליץ מול הרבה אנשים ואני הייתי באיזור

עונה

מזה חם? מותק אתה רק בן 13 ככה אתה מדבר? פשששש אוקי אז ככה שבחור אמ.. אין לי מושג בחורה לא שידוע לי וכן הרגשתי פעם שמסתכלים עלי למרות שהייתי לבד וזו ההרגשה הכי מפחידה שיש

דעבולה

New member
פינג פונג אה ... עכשיו אני

מה את עושה דבר ראשון שאת חוזרת לקריית שמונה ?

אוקי אז ככה

זו שאלה מעולה אומרת להורים שיתקשרו לטכנאים שיסדרו לנו את הטלפון והאינטרנט ואחבק את הכלבה שלי ששחררנו אותה אבא שלי בבית תמיד שם ליד הבית אוכל ומדי פעם היא באה ואוכלת אני מקווה שתחזור לבית אני מתגעגעת אליה מסכנה היא לא תחזור עד אחרי המלחמה אין לי מושג איפה היא בטח מתה מפחד

למעלה