שרשור נוסטלגיה

PinKy The KiNg

New member
אם אני לא טועה נגד הציר אתם יצאתם ראשונים ...

נגד החומה אתם נכנסתם אחריי שכבר היינו מפורקים מאורי בתקופת הבנאות שלכם פירקתם את TRIGER והפיראטים ממש אחריי שTNE התפרקו

TSA2ever

New member
נגד הציר

ושוב אל תקח את המילים שלי כולם כמשהו שהוא הכי נכון כי עדיין עברו כמה שנים ולא תמיד אני זוכר אבל ממה שזכור לי נגד הציר אנחנו יצאנו אחרונים כי אני זוכר בהתחלה המון תקיפות עם המון אנשים מהמון בריתות ובסוף שתקפתי רק עם אייל ושייקה ויועד וזהו נגד החומה האמת אחי זה באמת לא משנה אם זה עם אורי בלי אורי... כי אני יגיד לך משהו שאנשים מהשף יגידו שזה נכון ב100 אחוז... לא היה נוצר מצב שהיינו תוקפים את אורי כי הם באמת נחשבו כמו אחים... היה אסור לתקוף אותם לא משנה מה, גם אם תקפו אותנו ... וזה זכור לי מאחת המלחמות ואני לא זוכר איזו וסלח לי על זה שיש כמה אי דיוקים, פשוט עברו יותר מ3 שנים מאז... בנוגע לטריגר והפיראטים לא זוכר כל כך מה היה שם,אז רוב מה שאני יגיד יהיה טעות מוחלטת

SpartaStyle

New member
אתה טועה

הגוש (שהשף היה בתוכו) פירק את המחומש כשהוא היה האיחוד הכי גדול והכי חזק בהיסטוריה של המשחק (נכון לאז) השף חיסל את סנא ואכילס למרות הגב של החומה שהיה האיחוד הכי חזק באותה תקופה השף התמודד עם הציר ונורמנדי לבד כשכל הבריתות (במיוחד עומרוז נאטו שלך) פרשו כדי לבנות ולהתעצץ השף הייתה אחת מהבריתות האחרונות שלא התפרקו בסוף המשחק ועוד עמד נגד הערבים (שאתם,עומרוז נאטו והציר פיתח והכניס למשחק) עד שערן הכניס את עדכון המתאבדות ואז כבר לא היה טעם בקיצור חפרתי כאן אבל לא הייתה ברית כמו השף במשחק הזה :)

SpartaStyle

New member
+ שכחתי משהו קטן בקשר למה שאמרת

השף נכנס למלחמה השנייה נגד החומה כשאתם עם כל המדינות שלכם בחוץ מעל 10T והיו הרבה כאלה (אם כבר אורי היו די מפורקםי מהמלחמה ואתם בניתם לכם בכיף בכוחות הגבוהים,לא מפורקים ולא נעליים)

ההסכם הכי טוב

זה החומה, שניצחנו את איחוד URA כשהם היו הרבה יותר חזקים מאיתנו הברית הכי טובה זה נראה לי MGH בהתחלה התחלתי לשחק בסביבות 2005-6 בAFAK אח"כ עברתי לארמגדון לזמן קצר אחרי זה לTNE ומשם לRRA ששם בליתי את רוב זמני עד שהושמדתי במלחמה עם הציר

lucifer6666

New member
ברור שהברית הכי טובה היתה AFAC

כמובן תחת ניהול שלי חחחחח :) אבל גם של אמג'ד

עמי1986

New member
בלה בלה בלה

תחת הניהול שלך היא לא עשתה כלום
בתקופה של אמג'ד עשתה הכי הרבה ואז נתנו לטל את הניהול ואז לך או משהו כזה קיצר זה התדרדר לאט לאט עד שנהיינו חבורה של זונות וקורל סתם מכשפה חח מי שהבין הבין

למעלה