שרשור נוסטלגיה

TSA2ever

New member
לא נכון ../images/Emo6.gif

איך פיספסתי את זה???? זה בטח קרה אחרי שהלכתי הביתה... תכלס זה המפגש שאני אישית אחי מתבייש בו חטפתי איזה גול ממידן. יותר נמוך מזה אי אפשר לגיע

PinKy The KiNg

New member
זה היה המפגש שיוסי שם הגול הראשון שלו

ועוד עם הראש

TSA2ever

New member
תגיד...

אתה זה הקטן שהגיע עם יוסי הררי למפגש בספורטק לא?

TSA2ever

New member
אשת הנחש ../images/Emo6.gif איזה ישן!!!!!

זוכר אותה מהתקופה הקצרה שלי בהנזה.. אבל רגע היית או לא היית במפגש ההוא?

TSA2ever

New member
כן גם נכון ../images/Emo6.gif

איך הוא שנא אותי יא אללה לא יכל לראות את הפרצוף שלי במפגש ההוא

PinKy The KiNg

New member
חחחח פעם אחרונה שראית אותי הייתי בן 15

1.76 זה לא נמוך אבל גם לא גבוה

ibs123

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק מעט יבינו את הבדיחה כפרה עליו כמה שנאתי אותו פעם מסכןןן עד שיום אחד הוא התקשר אלי לעשות סולחה, איש טוב באמת

idanushka

New member
israelarmy kick omeroz ass

אם אני לא טועה במלחמה נגדכם אנחנו כיסחנו את עומרוז ואז אני ועומר ורוז נהיינו חברים חחח

katanga

New member
TCA

תכלס הייתה ברית מיוחדת, התחילה בשקט ובקטן ועלתה גבוה בזכות איכות האנשים. אהבתי מאוד גם את TD של ניסים הפיתוך ככה שמאוחר יותר הייתי חייב להיות שם קצת... ציר האמון לוקח בגדול, אולי לא היה מפוצץ שחקנים כמו איחודים אחרים, אבל החבר'ה היו על הכיפאק. איפה המרגלת איפה?? או שזה היה ניסים?

SpartaStyle

New member
מממממממ כן אני משוחד

אבל לא היית ברית כמו השף.אף פעם למרות שמאוד אהבתי את אורי וTLA(נורמנדי זצ"ל) שהיו הבריתות הכי לוחמות שהכרתי במשחק,וגם את TD וההנזה אהבתי ההסכם הכי טוב זה נחלק לזמנים,שוב פעם אני די משוחד אבל לא היה הסכם כמו הגוש,לא רק שהצליח להפיל את המחומש (או יותר נכון המצולע עם 23429 בריתותיו) גם היה לוחמני מאוד ומאוזן והציר שתמיד אהבתי אותו,לא מפקיר ולא פרייאר

PinKy The KiNg

New member
אני אישית לא אהבתי את השף ...

אני זוכר שאף פעם לא היה להם אומץ לתקוף ברית שעומדת איתם בכוח ... בלי בריתות נוספות ...

TSA2ever

New member
זה ממש ממש לא נכון

אין לי כוח הרבה לחפור כי תכלס זה היסטוריה אבל עמדנו מול כמעט כל ברית שהייתה קיימת במשחק הזה אתה שולח שבמלחמה הראשונה נגד החומה נכנסנו למלחמה כאשר הייתם הרבה יותר חזקים מאיתנו ( גם בשניה זה קרה, אבל בראשונה יצאונו עם נצחון אדיר) כל האיחוד שלנו היה בנוי על השף ובנות ברית קטנות שהיו יותר חלשות מחלק משלוחות השף... ככה שלהגיד שתקפנו עם בריתות אחרות זה ממש לא נכון אלא אם כן אתה מחשיב את EOS שבשיא כוחם היו נדמה לי 300T וMGH שהיו אולי קצת יותר חוץ מזה שכמעט תמיד חוץ CNA אני לא חושב על ברית נוספת שנלחמנו רק בה.. כל פעם שנלחממנו נלחמנו מול איחודים שלמים בעלי כוח כמעט כמו שלנו שה אומר נגד URA, נגד החומה פעמיים, נגד הציר , נגד החמומש, ונדמה לי שהיו עוד מלחמות מול איחודים אבל לא עולה לי בראש

למעלה