שרשור מתוקים :

מליאל

New member
היי אלינוער סליחה יקירה....אבל לפי דעתי

עדיף במקום החלבון הלא מבושל להקציף עם שמנת מתוקה חלבית או צימחית...

מתוקונת, כל אחד עושה איך שהוא אוהב

אם אני ישים קצפת, צריכה לכפר על זה ב- 3 שיעורי ספינינג ובסוף המוח שלי נוזל לרגליים. זה מה שאת רוצה בשבילי?

מליאל

New member
לפי מה שראיתי..וראיתי...את יכולה להרשות לעצמך

אני רוצה בשבילך רק טוב, את מיוחדת וראיתי שלא רק אני חושבת ככה.

רינת103

New member
חחחחחחח,הצחקת אותי../images/Emo8.gif

עם התשובה שלך,ואכן כל אחד מכין ואוכל לפי טעמו. לארוחת ערב היום: טוטיות תפו"א סלט ספרדי ו....קר אז נשתה תה עם אוזני המן,עשתי כבר כמה מתכונים עד פורים בטוח יהיה מתכון טוב. מיכל הכנתי את המתכון שלך יצא קריספי,
אני שולחת לך צלחת אוזני המן. ןלכולן אני מצרפת מתכון לטורטיות קלות ומהירות טורטית תפו”א: המצרכים: 4-תפו”א 2-ביצים חופן פטרוזיליה 1-בצל מגורר וסחוט מלח פלפל אופן ההכנה: לשים בקערה את כל המרכיבים לערבב להוסיף את הביצים לערבב,אם יבש מידי להוסיף עוד ביצה. לחמם שמן במחבת קטנה לשפוך חלק מהבלילה בגובה אחיד,לבדוק אחרי 2-דקות אם הטורטיה חומה,להניח צלחת מעל,להפוך ולהחזיר את הטוריטה למחבת עד שהצד הזה ישחים גם. כך לעשות עם שאר הבלילה(יוצא 3-4 טורטיות) להגיש עם סלט ירקות,או סלט עגבניות חריפ. שמן עד כיסוי המחבת

רינת103

New member
../images/Emo51.gifמיכל ה../images/Emo9.gifתפוזית שלי

יש לי תפוזית קטנטונת קוראים לה טופז ושם כינוי תפוז חחחח היא מתאימה לפורום,לא? לגבי הטורטיות:כן לגרד במגרדת ולשים במסננת עם קערה כך שהנוזלים ירדו,אפשר לסחוט טוב עם הידיים שילכו כל המים.

פרפֵה קפה....

להקציף 2 מיכלים של שמנת מתוקה ולהוסיף, 200 גר' "נשיקות" מפוררות, 1 חבילה של פקאן סיני מסוכר (לאחר שקוצץ במעבד מזון) נס קפה לפי הטעם (במתכון המקורי זה כף, לדעתי זה המון אני שמה בד"כ כפית לטעם קפה עדין), מערבבים הכל ויוצקים לתבנית אינגליש קייק. מקפיאים ובערך 10 דקות רבע שעה לפני ההגשה מוציאים מהמקפיא

רינת103

New member
../images/Emo35.gifבקשר לאוזני המן

הכנתי אוזני אמן,מתכון של חנה שאולוב אבל הן נפתחו והמילוי נשפך,למה
**אשמח לקבל בצקים נוספים לאוזני אמן. מיכל-נתת לי מתכון לאוזני אמן,אני אנסה אותן מחר,רק יש לי
אין ביצים
,כי במתכון שנתת לי לא רשום ביצים וחבל שלא יצליחו.

רינת103

New member
תותים עם קצפת../images/Emo210.gif

קינוח קל ומדהים תותים שגם נראה מצויין. ל-5 מנות יפות צריך: 10 תותים יפים ובשלים 2 כפות סוכר 2 כפות אבקת סוכר (או סוכר) 1 שמנת מתוקה שוטפים היטב את התותים וחותכים פרוסות דקות. מכניסים את כל הפרוסות לקערה קטנה, מוסיפים 2 כפות סוכר ומערבבים. משהים כמה דקות ובינתיים מקציפים את השמנת מתוקה במערבל במהירות גבוהה, בהמשך מוסיפים 2 כפות אבקת סוכר ומקציפים עד שהקצפת נוקשה. (לשמור במקרר את שתי הקערות עד להגשה) בהגשה: בכוס שקופה- לשים תותים, קצפת, ומעל עוד תותים. ולהנות בלי לחשוב על הקלוריות. אתם חייבים לנסות!

מליאל

New member
ואפשר גם כך:

קינוח תותים קל ומהיר בסיס: כ-15 ביסקוויטים 50 גרם חמאה רכה מילוי: 250 גרם תות שדה 2 כפות סוכר 1 מיכל שמנת מתוקה 1 אינסטנט פודינג תות תמצית וניל שוקולד לבן מגורר 1. לטחון את הביסקוויטים עם החמאה ולרפד תבנית אינגליש קייק 2. לטחון את התותים עם הסוכר. 3. להקציף את השמנת מתוקה עם הפודינג והתמצית וניל. להוסיף את התותים לקצפת לשפוך על הביסקוויטים ולפזר את השוקולד הלבן המגורר. להכניס למקפיא לפחות לשעתיים. מתקבל קינוח סוף העולם...ממש כמו גלידה משובחת במינימום מאמץ.

מליאל

New member
תודה רבה, תותים עם שמנת אמממממממממ. מה כבר

יכול להיות?שילוב מנצח!

ועוד קצת מהאדום המתוק הזה../images/Emo210.gif

עוגת תותים עם קצפת בצק: 1/2 מרגרינה/חמאה/מחמאה בטמפ' החדר 3 חלמונים 1/2 כוס סוכר 11/2 כוסות קמח תופח מערבבים הכל לבצק במעבד מזון, מסדרים בתבנית יוצרים גם שוליים ואופים כ10 - 15 דקות מלית: חצי ק"ג תותים שטופים וחתוכים מושרים במעט סוכר (בערך כף) מקציפים 3 חלבונים+3 כפות סוכר+ חצי מכמות התותים בלי המיץ. שופכים על הבצק האפוי ואופים שוב עד שמזהיב מלמעלה. מקררים ומעבירים לצלחת הגשה. מקציפים שמנת מתוקה + 2 כפות סוכר + התותים שנשארו (בלי המיץ) ומורחים על העוגה

למעלה