שרשור מתוקים :

smo

New member
../images/Emo210.gifמה שנקרא חטא על פשע-אכן מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתכון לכדורי שוקולד טעימים

מצרכים: 250 גרם ביסקויט "פתיבר" 100 גרם חמאה 1/2 כוס חלב 1/2 כוס סוכר 1 וחצי כפות קקאו 100 גרם שוקולד מריר כף תמצית רום קוקוס לגלגול שמים ביסקויטים בשקית ומרסקים בפטיש עד שאין גושים. ממיסים בסיר קטן שוקולד, קקאו, סוכר, חלב, רום וחמאה. שמים ביסקויטים בקערה נוחה ויוצקים מעל את עיסת השוקולד ומערבבים היטב בכף. צרים כדורים ומגלגלים בקוקוס. ט ע י ם י א מ י

רינת103

New member
מממממ,כדורי שוקולד

תודה על המתכון

דייסה מתוקה וחמה ליום חורפי קר

עשיתי עכשיו והבת שלי זללה. מחממים חלב ומוסיפים לו סוכר, מעט חמאה, קינמון ווניל, אחרי שמתחמם מוסיפים 2 כפות דייסה (עשיתי לה עם דייסת שיבולת שועל של מטרנה) ומערבבים עד להסמכה מעל הכל שפכתי תותים מגורדים ולפני שנתתי לה גנבתי 2 כפות לעצמי... (אפשר גם להמיס בפנים קוביות שוקולד לדייסת שוקו.... בגירסה למבוגרים, יוצקים חלב או חצי חלב וחצי מים כל 4 כפות של פתיתי שיבולת שועל, מרתיחים ומקטינים את האש, מבשלים כמה דקות עד שהפתיתים רכים ומוסיפים סוכר/דבש, קינמון, ציפורן ונהנים (כמובן שאפשר להוסיף גם שוקולד, תותים, תפוחים, פירות יבשים - הולך עם הכל)

מליאל

New member
../images/Emo95.gifאיזה רעיון יש לי הרבה דייסות מטרנה בבית

מכל הסוגים מכל המינים, אני וביתי הגדולה מתות על דייסות...בטוח אשתמש בטיפים האלה...תודה

למעלה