שרשור משחקי הלילה

עידו17

New member
הוא רק הולך ומתבגר, לא ההיפך

יכול להיות שהערצה לספורטאי שורפת לאנשים תאי מוח?

somone44

New member
אז מה! הוא רק בן 31

עשית אותו כבר זקן עם מקל.. קצת פרופורציות בנאדם.

עידו17

New member
1200 משחקים מאחוריו, רבאק

בקריירה רגילה, זה שקול לשחקן בן 35. אלה העובדות, די עם הפאנטיות שלכם עם הבחור הזה, זה נהיה מגוכח לגמרי.

אני ההיפך ממעריץ של בראיינט

אבל חייבים להיות אמיתיים, האיש הזה רק משתבח עם השנים וניהיה שחקן יותר טוב. גם ביכולות הגופניות שלו לא רואים פגיעה.

נאש זאת דוגמה מאוד רעה...

הוא שחוק בצורה מטורפת, ולא, אם תביא לי מספרי אסיסטים שלו מה5 (או לא יודע כמה) משחקים שלו השנה, זה לא ישנה את זה.

DDN

New member
זהירות איש זהירות.

ברור שאלו דברים היפותטיים. אבל למה לקחת סיכונים מיותרים? גם שחקן בשנות ה20 שלו לא יכול לתת 110% מעצמו במשך 96 משחקים. זה לא אנושי. תחשוב על זה שגאסול יכול להמשיך להיפצע, ביינום בכלל פציעה מהלכת, ארטסט יכול לאבד את הברגים ותצטרך את קובי ב120% כדי להביא את הקבוצה לגמר ולזכות בו. נכון, הכל יכול להיות ורוד אבל אתה יודע איך אומרים - "תקווה לטוב, תתכונן לרע"

DDN

New member
אתה יכול לסנן משם את הלייקרים ../images/Emo13.gif

לדעתי - להגיע למקום 3 (ברשימה הכללית) הוא יוכל, אני חושב שהמספרים של קארים מפלצתיים ויהיה מאוד בעייתי להגיע לשם. אני לא ראיתי את האבלצ'ק ואלווין הייז. רק קראתי על אינגליש וכן ראיתי את דומיניק ווילקינס. ווילקינס לא היה תופעת טבע כמו לברון, ולדעתי גם לא ווינר כמו קובי, אבל הוא כן היה הצגה של איש אחד. לולא בוסטון של בירד, דטרויט של אייזיה ושיקאגו של ג'ורדן, כנראה אטלנטה של ווילקינס הייתה מגיעה לגמר פעם או פעמיים בשנות השמונים. מצד שני, לולא הם - אז פילי של בארקלי הייתה שולטת במזרח. נאמר ככה, ווילקינס בשיאו הוא שחקן שכל אחד היה שמח להוסיף לקבוצה שלו, אבל אני לא חושב שמישהו היה מתחיל לבנות קבוצה ממנו.

הוא מתכוון מספרים של לייקרים במדי הלייקרס

קארים עשה הרבה מהנקודות שלו במילווקי ולכן לקובי יש סיכוי לעקוף אותו מבחינת נקודות במדי הלייקרס...

somone44

New member
נכון, לזה התכוונתי

אם למישהו יש טבלת הסקוררים הגדולים של הלייקרס אי פעם, אשמח

DDN

New member
מסתבר שטעיתי

הא לך http://www.latimes.com/sports/la-sp-lakersscorers-pg,0,5794917.photogallery לקובי יש 23,986 נקודות, הוא עבר את אלג'ין ביילור אז לכן היום הוא יהיה מדורג שלישי לקארים יש 24,176 ולג'רי ווסט יש 25,192. אז לפי חשבון פשוט קובי יכול לסיים את העונה הזו כקלע המוביל של הלייקרס. האמת, היות שהוא לא צריך הרבה נקודות כדי להגיע לשם (1207 נקודות כדי לעבור את ווסט) זה יהיה מאוד מאכזב.

קובי שלישי

ובסוף העונה סביר להניח שהוא יהיה ראשון... ג'רי ווסט: 25,192 קארים עבדול ג'באר: 24,176 קובי בריאנט: 23,986

somone44

New member
ווסט ראשון?

ולא קארים? ואיפה מג'יק בכל הסיפור הזה? GO KOBE GO

פשוט תעביר בקישור שהוא נתן ותראה את רשימת

הלייקרים ממקום 10 ועד מקום ראשון (שים לב, זה מלפני כמה שנים ולכן לשחקנים פעילים יש יותר נקודות משרשום) מגי'ק במקום ה5 (ביילור רביעי) עם 17,707

somone44

New member
אין דבר כזה?

רשימת הקלעים של הלייקרס בכל הזמנים? למה שלא יהיה? מה שאני יודע זה שקובי מקום 3 אחרי קארים וג'רי ווסט..

ynvgi

New member
דיברו על זה שקרוב לוודאי קובי יהיה מס 1

ברשימת הקלעים של הלייקרס בכל הזמנים. זה הופיע באיזו כתבה בתחילת העונה. עם ממוצע רגיל של 26-7 נק' הוא צריך להיות מס' 1 איפשהו במשחק ה 50.

rapgamer4ever

New member
ברוקס תותח

אין סביבו הייפ אבל הוא היה אחד השחקנים היותר משמעותיים ביוסטון שנה שעברה ואולי הכי משמעותי השנה. הוא לראשונה מתפקד כרכז אמיתי וזה ניכר בקבלת ההחלטות שלו, לא בטוח שזה התפקיד שהכי מתאים לו. לדעתי תפור עליו להיות שחקן שישי של קונטנדרית. לא חושב שיש שחקן יותר מהיר ממנו בליגה.

somone44

New member
מסכים שהוא תותח

אבל בהרבה התקפות הוא מבלגן את המשחק, מעביר בין הרגליים, עוד דריבלים מיותרים וגומר את השעון. אם הוא ילמד מתי לשחרר את הכדור ואיך, הוא באמת יהיה PG מצוין ויותר מוערך בליגה.

למעלה