שרשור משחקי הלילה

somone44

New member
שרשור משחקי הלילה

טוב, אז אחרי שסבלתי 85 דקות וקיבלתי פיצוי הולם בהמשך מקבוצתי אינטר הערב, חוזרים לכדורסל. אני רואה ב-ESPN שידור ב-6 בבוקר של יוסטון-פיניקס.. WTF.? אריזה הלילה מול קובי והלייקרס, אולי זה ישודר? בכל מקרה, משחק פיקנטי בטירוף, יוסטון בכושר נהדר והלייקרס יגיעו סחוטים אחרי ההארכה באוקלהומה. יהיה אקשן. פיניקס פשוט נהדרת. הורדתי את המשחק שלהם במיאמי ונהניתי מכל רגע. צריך להעריך את פועלו של סטיב נאש, בגילו, ובמצבה של הקבוצה שלו, פשוט מעורר התפעלות הקנדי הזה. הלילה באורלנדו, שחטפה ת'זבטה בדטרויט. עוד שעה וחצי זה מתחיל. גם טורנטו-דטרויט יהיה מסקרן, בטח הקרב בלואיזינה - CP3 מול איש ה-29 הנק' פר רבע אחרון, דירק הלא נגמר. שלחתי ווינר לכמה משחקים, מקווה לא להתאכזב!

אורלנדו מנצחת את פיניקס (כנראה)

23 הפרש, 9 דקות לסוף. מה שמשאיר לנו 2 קבוצות לא מנוצחות: בוסטון - מינסוטה מובילה עלהם ב8 הפרש במחצית, אבל קשה לי להאמין שהם יחזיקו מעמד. דנבר - מובילה ב14 נקודות על הנטס באמצע הרבע השלישי.

באזר ביטר של אדי האוס בסוף הרבע השלישי

ובוסטון בתיקו 72 עם מינסוטה...

שנייה לסוף, כדור של מינסוטה

ופרקינס חוסם שלשה של ג'פרסון! בוסטון עולים ל6-0, אחרי משחק צמוד ולא צפוי... ראשיד וואלאס פשוט לא מפסיק לזרוק שלשות והיום עם 2-7. הוא מרווח את מהחשק שזה אחלה אבל לא רק לשם כך הביאו אותו, שייכנס כבר מתחת לסל ויעשה משהו אחר. הוא בחיים לא היה כל כך פנוי והוא פשוט מתרגש מזה בטירוף...

תיקו ביוסטון

שלשה של רון ארטסט אחרי חטיפה של קובי מעלה את הלייקרס ליתרון 3, 30 שניות לסיום המשחק...

הלייקרס מנצחים משחק שני בבק טו בק

בהארכה. כן, הם יצאו משני המשחקים עם W אבל אפשר כבר לראות שבלי פאו הם לא ברמה של הקבוצות המובילות, למזלם פאו לא יהיה פצוע בהמשך והם יהיו בסדר, כדאי לה םלקוות שעד שהוא יחזור הם לא יפסידו יותר מידי משחקים. קובי היה חולה אתמול ובספק למשחק, אבל בכל זאת שיחק והיום עוד 50 דקות, אם זה היה כל שחקן אחר הייתי תוהה אם הוא יישאר לעמוד על הרגליים אבל עם קובי אין לי ספק שהוא יהיה בסדר....

go lakers go

New member
בחיי חשבתי עליך בשלשה הזו......

כבר נמאס לדון בסוגייה הזו......אתה מוביל שלוש ומאפשר ליריבה זריקת שלשה.....היום אריזה קלע , אתמול ספלושה החטיא באותו מצב......למה לא לעשות פאול ??? ועוד הייתה להם עבירה לתת קובי מלך , ניצח לבד את המשחק עם 41 בהתקפה פלוס 6 4 4 והגנה מצויינת עם ארבע חטיפות ( בכלל כל המשחקים הוא חוטף המון ) . כמו בפלייאוף במאי הגמדים של יוסטון חוגגים בצבע של הלייקרס. הייז ולאונדרי עם 14 14 ו 20 8 . בכלל מדהים שיוסטון עשו יותר ריבאונדים מהלייקרס 54 - 48 ויותר נקודות בצבע - 54 מול 50 . לראות את פישר רודף אחרי ברוקס בהגנה זה מחזה כואב לכל אוהד לייקרס..... תומר איך בארה''ב ? איך היה במשחק של בוסטון ? תשוויץ לנו קצת בתמונות .... תהנה איש !

go lakers go

New member
וזה קורה שוב,הפעם פז'ה משווה מול דאלאס בשלשה

ושולח את המשחק להארכה .... שוב אין עבירה ומאפשרים שלשה ביתרון שלוש.....מאמנים מפגרים אחד אחד 10 שניות לסוף 3 לדאלאס כדור של ניו אורלינס . פול עושה פאול תוקף....2 קליעות מהקו לדאלאס ביתרון 3 ... גמור ? ממש לא . הרכז המחליף של דאלאס מחטיא שתיים מהקו ופז'ה תופר שלשה . הארכה והגרמני בחוץ עם 6 עבירות........

בשלשה הזאת חשבתי עליך, כי השדר לא הפסיק

להסביר מה ההורנטס צריכים לעשות וגם הציג את הבעיה של דאלאס לגבי לעשות עבירה או לנסות לראות את השחקן קולע...

somone44

New member
עוד 41 נק' של קובי, רק ג'ורדן ו-ווילט לפניו!!

הפעם ה-98 בקריירה של KB, במקום השלישי אחרי השניים הללו! כבוד! כמובן שבתקופה של אז, ועצם היותו סנטר, היה לצ'מברליין יותר קל מ-MJ וקובי, שנתן עוד חתיכת משחק עם התפרעות אופיינית של 16 ברבע המסיים ובהארכה. לא מובן מדוע פיל מתעקש ללכת עם פישר, ברוקס בפוף אחד דילג מעליו, אבל כמו שרכז יוסטון הוא סיוט ליריבה, כך גם לקבוצה שלו. רכז לא יציב בגרוש. עושה המון שטויות, כולל בפזשן האחרון. רון-רון וביינום במשחק טוב, אבל שוב, מה LA היו עושים בלי קובי? קלייד דרקסלר התמוגג ולא הסתיר זאת בשידור של יוסטון, אפילו שמעתי MVP קטן כזה מהקהל היריב. איזה מלך!

ynvgi

New member
והגיע הזמן לשאול - מתי לעזאזל פאו חוזר?????

נהייתי קצר רוח ישראלי רגיל. אבל עדיין... שתי הארכות אחת אחרי השנייה. ספסל שקולע 16 נקודות ומשחק 55 דקות בלבד. 4 שחקני חמישה מעל 40 דקות משחק... צריך איזה אודום מהספסל. גם שחקני ספסל שלקחו אליפות (וכן, יש להם תרומה). פיל מרדים אותם בכוונה? או שהם פשוט התחילו את העונה ברגל שמאל? אני מודה שלא ראיתי עדיין משחק, ואני חי לפי סטט' ומילים. לכן, אני מעלה רק שאלות (בעיקר). טוב, מזל שיש עדיין אחד קוראים אותו קובי, שתמיד יאהב משחקים כאלה. גם לרוב יהיה טוב עד כמה שאני זוכר.

somone44

New member
לפאו יש קרע בשריר

כנראה ממשחקי נבחרת ספרד בקיץ, לא צפוי לחזור בקרוב, אבל אי אפשר לדעת בוודאות. אני האמת מבסוט. קובי לוקח על עצמו יותר כמו בימים הטובים, לקח 30 זריקות לפנות בוקר, קלע 15, 50%. פחות גאסול משמע קובי יותר, וזה מתאים לי. שפאו ינוח, טוב לו, טוב ללייקרס לקראת המשך המאבקים. אגב, יש שידור חוזר הערב ב-17:00, ב-ESPN של יוסטון-לייקרס! ממליץ בחום. ראיתי בבוקר את השידור הדחוי שלהם, ואני אראה שוב הערב!

Or Amit

New member
עכשיו גם ביינום יוצא בחוץ

מתיחה או נקע ביד שמאל, לא יכל אפילו להתלבש אחרי המשחק (לא יכול לישר את המרפק) אמור לעבור מחר MRI, אבל לדעתו לא מדובר בפציעה רצינית

somone44

New member
זה כבר יותר מדי

איך הלייקרס יתפקדו בלי שני הגבוהים? אם וכאשר... וואלה מסקרן. אגב, מישהו זוכר את אריזה זורק 28 פעם לסל במשחק אחד?!?!?! 5 מ-21 ל-2, 2 מ-7 לשלוש. מעריך ת'עצמו יתר מדי. הוא מנסה וינסה להיות ביוסטון מישהו שהוא לא.

yoavj1

New member
בקשר לאריזה

דבר ראשון, הוא זרק 21 לסל - בבוקס סקור של ה NBA מכלילים בזריקות שדה את הזריקות ל 3. בכל מקרה, מי אתה רוצה שיזרוק שם? אני מסכים איתך שאריזה לא כוכב, אבל הרוקטס בלי יאו, מקריידי וארטסט היא קבוצה נטולת כוכבים. מישהו צריך לקחת שם את המושכות.

עידו17

New member
21 זריקות זה סביר לגמרי

האיש היה על המגרש יותר מכל שחקן אחר. רוב הזריקות היו טובות, הבעיה שכל כך מעט מהן נכנסו.

למעלה