שרשור משחקים

המשחק לא חדש:) אבל אני עונה:)

בגד- לא הייתי יוצא איתו למכולת:) איפור- אחלה איפור:) צילום-אחלה צלם:) פוזה- סבבה אחלה פוזה:) דוגמנית [לגבי הפנים]- אחלה פנים:) דוגמנית [לגבי הגוף]- בתמונה הזאת בסדר:) ציון לתמונה מ-1 עד 10- 9 כל הכבוד על המשחק:) שיהיה לכולם אחלה שבוע:)

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאה מאז שאני פה הוא לא נפתח

נראהלי טוב לא משנה חח ובבקשה

אז ככה...

הבגד- אהבתי מאוד. סקסי מאוד. האיפור- מדהים. צילום- מצויין. פוזה- ראיתי יותר טובות בכלל ושלה בפרט. פנים- יפות. כתמיד. גוף- פה הוא יצא דיי יפה, אבל התמונה ערוכה. לא חוכמה. בגדול, לא אוהבת ת'גוף שלה, אבל מדברים פה על תמונה ספציפית, אז לא משנה... ציון כללי לתמונה- 8.5

אולריקה

New member
אפרופו מימי, ראיתי אותה בשבת

שעברה בחוף אולגה. היא היתה שם עם ילדה קטנה בת 3 (אחיינית או שכנה) ושמרה עליה שם. מסכנה, כל העיניים היו עליה, לא עזבו אותה שם לשניה.

topagency2

New member
יפה גל אכן אסתי אליאס ../images/Emo45.gif

היה קשה הפעם אה? בקרוב חידה חדשה

just dandi

New member
|אאור|../images/Emo109.gif

בגד-ואיפה הוא בדיוק?
הבגד לא יפה בעיני,למרות שהעיצוב שלו מתוחכם. איפור-יפה צילום-אחלה
למרות שחלק מהתמונה זה בכלל פוטושופ פוזה-אחלה,חבל רק שהפוזה מוציה את הישבן שלה החוצה והורסת את הפרופורציות שלה. דוגמנית [לגבי הפנים]-מדהימות דוגמנית [לגבי הגוף]-סביר ציון לתמונה מ-1 עד 10-אמ..7

mamoshit 19

New member
עונה

בגד- בעע איפור- מדהים צילום- צילום טוב פוזה- פוזה שמתאימה לה.. דוגמנית [לגבי הפנים]- מדהימה דוגמנית [לגבי הגוף]- לא רע.. ציון לתמונה מ-1 עד 10- 8

pinki girl1

New member
עונה... |4u|

בגד- סוף הדרך איפור- מהמם צילום- נחמד פוזה- יפה דוגמנית [לגבי הפנים]- מהממת כרגיל חוץ מהפה קצת מפריע משהו דוגמנית [לגבי הגוף]- גוף ליגה ציון לתמונה מ-1 עד 10- 9

למעלה