שרשור משחקים

משחק חדש../images/Emo221.gifמשחק הסיליקון../images/Emo9.gif

כל אחד שם תמונה של דוגמן או דוגמנית שעשו סיליקון או ניתוח לא משנה איפה ואפשר גם הסהרת שיער בלייזר ומשקפיים:)
אל תשכחו לרשום מה עשה ואיפה:)
וכמובן תמונה:) יאאלה מתחילים לשחק:) הדוגמנית שלי גלית גוטמן....עשתה חזה ושפתיים:) במידה ומישהו יודע על עוד דברים שהיא עשתה אז שירשום פה:) וווששייי היה פה עוד משחק מבית היוצר שלי

topagency2

New member
משחק חדש וחדשני!! ../images/Emo180.gif

ישבתי וחשבתי איך אפשר להתעלל בחברי הפורום ( סתם סתם) ומצאתי משחק שיאלץ את כולכם לחשוב קצת, להלן הסבר קצר: לקחתי דוגמנית עיוותתי את התמונה שלה קצת ועכשיו תורכם לנחש, מי הדוגמנית? בכל יום שעובר בלי ניחוש תקבלו רמז אחד. מתחילים בלי רמזים בואו נגלה מי באמת מבין בדוגמניות אז מי הדוגמנית בתמונה?

topagency2

New member
משחק חדש מי מסתתר מאחורי העיינים

במסגרת המשחקים החדשים בפורום הנה עוד משחק חדש: לפניכם תמונת עיינים של דוגמנית פלוס מספר אותיות משמה מלאו את החסר וזהו את הדוגמנית, בכל יום שעובר בלי פתרון יתווסף רמז. מי הדוגמנית היום? _ס_י *** _ל_א_

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifמשחק חדש- איך התמונה?

משחק חדש שאנינ אפתח מדי פעם.. אני שמה תמונה של דוגמנית ואתם מדרגים את התמונה על פי המראה של הדוגמנית בתמונה ה=ז=א=ת! והיום תמונה של אגם רודברג. על כל דבר תכתבו מה אתם חושבים: בגד- איפור- צילום- פוזה- דוגמנית [לגבי הפנים]- דוגמנית [לגבי הגוף]- ציון לתמונה מ-1 עד 10- קישור לתמונה: http://img510.imageshack.us/img510/3760/untitled0qn1.png

ניראה לי ש...../images/Emo221.gif

נטלי מהדוגמניות [אני זוכרת שהיא אמרה לשופטים משו על זה] עשתה הגדלת חזה..

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאני עונהה.../images/Emo41.gif

בגד- מכוער לא אהבתי .. איפור- מדהים צילום- בסדר רגיל כזה. פוזה- חמודה רק מבט לא יפה. דוגמנית [לגבי הפנים]- פנים יפות ולא יותר מדיי.. פה מעצבן! דוגמנית [לגבי הגוף]- לא נראית כוסית חח ציון לתמונה מ-1 עד 10- 5

Gal Nissan

New member
יפה מאוד שיר!

תשרשרו לי הודעה אם אתם מעוניינים בעוד חידות מהסוג הזה

למעלה