שרשור משולש
.

Bull Shit

New member
גם אמא שלי ככה.. חח..

ואני כל פעם אומר לה לא לקחת.. היא אוספת שקיות זאת.. אני כמוך.. אני קורא בלי סוף מאמרים על החור באוזון וכל מה שקשור אליו.. וזה מאד מפחיד מה שבאמת עומד לקרות לנו אם לא נתחיל להזיז משו.. מה שכן.. תחשוב.. כמה זמן יקח לעולם שלם להבין שהם עומדים למות בגלל שטויות שהם עושים??? ותתחשב בזה שיש אנשים שממש אבל ממש לא שמים על זה.. ונגיד ונצליח לגרום לכלל ישראל לא לעזור לפתוח עוד יותר את החור באוזון.. מה זה יתן לנו???

stifler3

New member
אמא שלי היא כמו אמא שלך חח

מיליון פעם אמרתי לה אל תקחי, היא לא יודעת מה קורה. בכל אופן טוב שיש עוד מישהו שחושב כמוני, כמה שיותר יותר טוב

just adiki

New member
אהבתי../images/Emo9.gif:

שלושה דברים טובים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות: -הייתי במשחק של הפועל סוף סוף -הטיול השנתי שהיה מדהים
-קבלתי 0 במבחן בספרות מורחב שלושה דברים רעים " "..: -מצב רוח חרא בזמן האחרון -מבחן בהיסטוריה שממש אין לי כח אליו -זאת השנה האחרונה בבצפר
שלושה שירים שמתנגנים לכם בראש/מתנגנים אצלכם הרבה בימים אלו: -"אחרי שאהב" של ריטה -"nothing at all" מנוטינג היל -"כשהלכת" של שירי מימון שלושה דברים לומר על המשחק הקודם/הדרבי הקרב ובא: -איזה כיף שניצחנו את לוזון -טל חן הורחק לא במצד -אני כ"כ רוצה לנצח את הדרבי, אפילו בקטנה לא משהו ביג טיים

just adiki

New member
אוי../images/Emo6.gif קבלתי 90 לא 0../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ושירים:

שכחתי את "מה שהלב בחר"
במקום השיר "כשהלכת"...

את קמת לחיים שלך..

טובים:
אוטו כל הסופ"ש רק שלי
יום איחוד נוסטלגי מטורף עם אנשים שהרבה זמן לא ראיתי, במקום שהרבה לא הייתי. היה מצויין :)
יום שני צפוי שלג אחושילינג שלג!!
!!!11 [אחת האהבות הכי גדולות שלי..]. רעים:
ההופעה של היהודים ברעננה התבטלה באותו יום ב14:30 בצהריים, וכבר די היה בא לי עליה..
בעקבות ביטול ההופעה, אני צריכה להחזיר לאנשים כסף על כרטיסים כי ייחצ"נתי, ואין לי כוחות נפשיים לזה.
חברים מהגרעין שסגרו ת'סופ"ש הזה וממש היו חסרים באיחוד הנוסטלגי
. שירים:
"חיים משל עצמי" - בן ארצי (?).
השיר שלי, שהקלטנו.
"בסוף תבכו"- היהודים. הפועל:
פשוט כיף שניצחנו את לוזון הצחנה.
בא לי כבר ת'דרבי אבל חוששת מהשפלה.
מקווה שההגרלה בגביע לא תביך אותנו.

אכן, שומעת היהודים.

וגם תוכל למצוא אותי בכל הופעה שלהם ממטולה ועד אילת :) הגרעין זה גרעין נח"ל שהייתי בו עד לפני שבועיים וחצי, ועזבתי.

למעלה