שרשור משולש
.

שרשור משולש ../images/Emo190.gif.

שלושה דברים טובים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות:
שלושה דברים רעים " "..:
שלושה שירים שמתנגנים לכם בראש/מתנגנים אצלכם הרבה בימים אלו:
שלושה דברים לומר על המשחק הקודם/הדרבי הקרב ובא: סופשבוע רגוע !

100ANTI MACBI

New member
אני חושב רק על דבר אחד

באיזה תוצאה אנחנו מנצחים ביום ראשון...

stifler3

New member
מגניב

שלוש דברים טובים: סיכוי מצויין לשלג יום שני, דרבי, 100 באנגלית שלוש דברים לא טובים: מבחן באזרחות,בספרות, פסיכומטרי, לחץץץץ שלוש דברים על המשחקים: איזה יופי חיפה ודרבי אחד אחרי השני, מקווה שהפועל תנצח.

SepteMber Lady

New member
עונה

שלושה דברים טובים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות: ממממ 100 באנגלית....ניצחון של הפועל...ימים רבים ללא ביצפר:p שלושה דברים רעים " "..:ידיד שלי נפטר מסרטן....:[[[[[ מורים מגעילייייייים ונקמנים בביצפר...:[[[ לראות את גיא לוזון בבלומפילד:p שלושה שירים שמתנגנים לכם בראש/מתנגנים אצלכם הרבה בימים אלו: ONE IN A MILLION ....הוזה אותך מולי....SAY OK שלושה דברים לומר על המשחק הקודם/הדרבי הקרב ובא: * משחק הקודם היה מותח אבל ניצחון שווה את כל המתח שעברתי במהלך המשחק * אני מקווה שננצח בדרבי....למרות הסיכוי הגדול שלא.... * לכל האוהדים שיהיו בדרבי.....תנו את הנשמה!!!!!!!!!

stifler3

New member
יאוווווווווווווווווווווו

עוד פעם השיר הזההההההה מה הוזה אותך מוליי מה יפה בזההה גועל נפש! ואתם יודעים מה אני הכי שונא?? כל הערסים והפרחות שמים את זה בטלפון כאילו זה איזה להיט חם ועוד מגבירים עד הסוף כדי שכולם ישמעו! ראבק שימו אוזניות אףחד לא רוצה לישמוע את זה כולה תימני מסריח שחושב שהוא זמר, צריך להרוג אותו (יחד עם כל חבריו התימנים לעבודה) דיי כבר עם השיר הזה

SepteMber Lady

New member
אורן רק כדי שתבין...

אני לא כתבתי שאני אוהבת.... השאלה הייתה מה מתנגן בראש....והשיר באמת תקוע כל הזמן בראש כי כולם מסתובבים עם נגנים או פלאפונים כשהם מפעילים אותו!!לכן רשמתי אותו.....זה הכל....לא שאני כל כך מתה עליו!!

SepteMber Lady

New member
זו לא התנצלות.....ואני לא אוהבת את השיר!

אחרי הכל אני ואורן ידידים ולא רציתי שיבין אותי לא נכון אז הסברתי לו....אין שום בעיה!!

Bull Shit

New member
עונההה..

שלושה דברים טובים: בעז"ה עובר בצפר אחותי מתחתנת בקרוב ועזבת ת'בית תודה לאל ואחרון אין לי.. שלושה דברים רעים: עוזב ת'חברים שלייי.. =[.. כנראה לא ממנים לי אופנועעע.. בעע.. וגם אין לי יותר.. שלושה שירים: ניו יורק רפיח-שייגעצ את דומה לכלב- שייגעצ לב מפלסטיק- שייגעצ (למרות שאני שומע רק רוק.. אני שומע את שירי הנוסטלגיה שלי חחח..) אין מה להגיד חוץ משאני מקווה שננצח..

Bull Shit

New member
...

ומה מכוניות?? לא מזהמות? הם שמות את האופנוע בכיס הקטן בזיהום... :/

stifler3

New member
צודק

גם מכוניות מזהמות אבל לישראלים לא אכפת(גם לעולם לא ממש אכפת), מה לעשות? שאני הולך לסופר אני רואה כל אחד לוקח תוספת של 30 שקיות הביתה, בישביל מה? 40 אחוז מהיערות כבר קרתו, שיעבור החוק של השקל לשקית כבר

למעלה