שרשור משאלות.

נעמה ע.

New member
שרשור משאלות.

פיה טובה יורדת מהשמיים ונותנת לכן 3 משאלות. מה אתן מבקשות?

N o o s h y

New member
אוי

שלום עולמי עיניים חדשות, ירוקות בהירות שרואות מעולה. הרבההרבההרבה כסף.

sunshine116

New member
נשבעת לך,

אני רוצה אותו דבר!!!!! עיניים ירוקות כמו של אבא-שרואות מעולה
ככככססססףףףףף
שלום עולמי

לוּבּה

New member
יש לי אחת מתוחכת שתספק אותי

הייתי מבקשת מכונה שכל פעם שאני אבקש ממנה משהו היא תממש אותו. תודו שזה גאוני

זה כמו חידוש של אלו שאומרים

"במשאלה הראשונה אני אבקש עוד ___ משאלות. חהחהחהחה"

tamarosh

New member
דווקא חשבתי להתחכם.

ולבקש עוד כמה משאלות לאחסן בצד לשעת הצורך. אבל וואלה רק 3? אז קודם כל שהמשפחה שלי תהיה בריאה תמיד תמיד ומאושרת. ולא נצטרך לסבול עוד מקרי מוות כי באמת שסבלנו מספיק ולא מגיע לנו. משאלה מס' 2 זה לא בדיוק שלום עולמי...כי זה יותר מידי בגדר פנטזיה ונגיד שזה יתגשם זה יהיה כ"כ לא אמיתי..אז נתחיל בקטן. שקודם כל יסתדר פה בארץ ונוכל לחיות בשקט ו"צבא" ישמע כמו עוד פרק בחיים שניכנס אליו בלי פחד. פשוט תיכון-צבא-אוניברסיטה. פשוט ככה. בלי לחשוש ממנו. ומשאלה 3 אולי ככה לדאוג לעצמי שיסתדרו לי כבר העיניים ונראה לי שחוץ מזה את הכול אני אוכל להגשים. אם זה להיות מאושרת ולהצליח..עם קצת עבודה הכול יסתדר. רק אם אפשר ככה איזה פרינס צ'רמינג זה יהיה טוב. זה הכול

Pocahontas15

New member
../images/Emo124.gif

1. בריאות לי ולמשפחה 2. איזה נסיך לא דווקא על סוס לבן, במילה אחת אהבה. 3. שלום עולמי (למרות שזה נשמע כמו איזה בקשה של מלכת יופי "I WISH FOR WORLD PEACE" חחח..

Immortality

New member
מממ

כמובן שהראשונה חייבת להיות בשבי להמשפחה שלי. אז שהם יהיו בריאים ומאושרים ושסבא יחלים ושהכל יהיה בסדר. לגבי האחרות זה קשה. בשנייה אבקש שיהיו לי את האמצעים להצליח בכל מה שארצה, כלומר שאלמד להתמודד עם כל מצב בצורה טובה ביותר, ושככה אצליח להגיע לכל המטרות שלי ולהגשים אותן. ואת השלישית אשמור בכיס, למקרה שיהיה משהו נורא חריג ואני נורא אצטרך אחת כזו.

Blue mai

New member
הממ../images/Emo82.gif

-שיפתרו הבעיות בבית,זה יעשה אותי הכי מאושרת[כולל הבעיות הפסיכולוגיות שיש למשפחה הזו]. -שיהיו לי הרבה חברים וחברות,כאלה שירצו לצאת לבלות ולא להתקע בבית. -שלום עולמי.

דיברתי על זה לא מזמן עם המשפחה,

נשיקה| המשאלה הראשונה שלי תהיה ארנק עם כסף שלא נגמר. המשאלה השנייה תהיה גובה. כן.עוד... עשרה ס"מ יספקו אותי. זה אולי התסכול הכי גדול בחיים שלי כרגע. המשאלה השלישית? באמת שאני לא יודעת. זה יכול להיות לעבור מכאן, אבל זה לא מספיק חשוב בשביל לבזבז עליו משאלה. וחשבתי אולי על לפתור את הבעיות של המשפחה שלי, אבל אנחנו לא נהיה אנחנו בלעדיהן. וזה יכול להיות שלום עולמי, אבל כשחושבים על זה לא באמת החלטתי. אז אני אשים אותה בצד, בטח מתישהו אני אהיה זקוקה למשאלה. אבא אמר שאם הוא היה מקבל שלוש משאלות אז הוא היה נותן אחת לי. שאני אשתמש בה למשאלה השניה שלי. חמוד, אבא שלי.

MissNusha

New member
אני אנוכית.

אני לא התחיל עם שלום עולמי, ולא בריאות, כי א. אני אנוכית ב. אני מעדיפה לבקש דברים שיש סיכוי שיקרו... בתור התחלה הייתה מבקשת לעבור לאוסטרליה לתמיד (וזה עוד יקרה! אתן תיראו..) ושאני ארגיש לא כמעט בבית - אלא באמת בבית, שהכל יסתדר עם החברים, שאני ארגיש שהם חברים אמיתיים ושבאמת אכפת להם, ושאני ארגיש באמת טוב פה. במילים אחרות=אזרחות אוסטרלית. שינוי חיצוני, כל הדברים הקטנים שמפריעים לי, מהח'צקונים ועד לבעיות משקל ועד לצבע העיינים או לסידור הגבות. ועוד כל מיני דברים קטנים שהייתי משנה.. המון כסף, כי מה לעשות, כסף זה לא הכל אבל זה הרבה...=/

להיפך,

את צריכה לבקש דברים שהסיכוי שהם יקרו נמוך, כי מה שיכול לקרות-כבר יקרה וזה סתם בזבוז של משאלה אם את יכולה לגרום לזה לבד לקרות. (
)

...

- שכל המשפחה הלא מתפקדת הזאת תשמור על עצמה, טוב טוב, שיהיו מאושרים קצת. - שאח שלי לא יהיה דומה לי. בכלל בכלל. ושלא יחזור על כל הטעויות שלי. - שתתקן אותי.

לינור 8

New member
זה די ברור

היתי מסתפקת בבקשה אחת . .שתצמח לי שוב הרגל שלי ושאני לא אצתרך יותר את הפרוטזה או הקביים נמאס לי להיות נכה .אני רוצה להיות כמו כולם

Dawson girl

New member
אושר, בריאות ואהבה.

אני יודעת שאלה המשאלות שהכי קשה להשיג.. אבל בשביל זה הן משאלות

The Blue Fairy

New member
שאלה טובה

אממ.. -שכל מי שאני אוהבת יהיה מאושר ובריא -ארנק עם כסף שלא נגמר -שאני וגל נאהב לנצח (או עד המוות לפחות)

למעלה