3 נושאים, ואחת שכוללת הכל ../images/Emo163.gif
1. מדינה. באמת, שחילונים יפסיקו לשנוא דתיים כלכך, וההיפך. שהערבים יעברו למדינות אחרות וישאירו אותנו פה, במדינה שלנו. שלא יהיו עניים, שלא נצטרך לשמוע סיפורים מזעזעים על ילדים שהולכים לישון רעבים ועובדים בזנות כדי להביא להורים כסף לסמים, שלא ירצחו פה אנשים, לעזאזל! שיפסיקו הפיגועים, שתפסיק השנאה הזאת בעם, שלא תהיה ההתנתקות ולמרות זאת הכחולים לא ישנאו שנאת מוות את המתנחלים. שיהיה טוב, שיהיה כיף ובטוח לחיות במדינה הזאת. ושלא יזיינו את השכל כמו עכשיו, שיש לנו מדינה משלנו, כשכל שניה נוחת קסאם אחר וטרוריסטים מעיזים להפר את השלווה הרגעית. להיות עם חופשי בארצנו. 2. אהבה. שכשיגיע הגיל, אני אמצא את האחד בשבילי. אולי מישהו שכבר הכרתי אבל לא חשבתי עליו בצורה כזאת, או מישהו שהיה והלך, אבל שיהיה האחד. שיאהב אותי לחלוטין, בלי קשר לדברים אחרים, ושאני אוהב אותו. שלא נבלע בתור השגרה- שנתרגש אחד מהשני בכל רגע כמו בפעם הראשונה. שנתחתן. זו, אני חושבת, השאיפה הכי גדולה שלי. להתחתן ושזה יצליח, שלא נתגרש, ושאפפעם לא נחשוב אפילו על גירושים. שיהיו לנו ילדים בריאים, יפים, חמודים וחכמים. וגם אהבה מסוג אחר- שיאהבו אותנו. שהמדינות יפסיקו להאשים אותנו בכל דבר- כי בפיגוע בלונדון לא אשמה המדינה הקטנה שלנו, וכך גם שאר הדברים שאנשים ממהרים להפיל עלינו בלי שיהיה לנו אפילו את הקשר הקלוש ביותר אליהם. שלא יהיו אנטישמים. לא חייבים למות עלינו, אבל שיקבלו אותנו כמו כל עם אחר, שלא יטפלו אלינו, שלא תהיה כזאת שנאה כלפינו. 3. בריאות שכולם (בפרט המשפחה והמכרים, ואני) יהיו בריאים, שימותו בשיבה טובה ובאושר, בלי מחלות קטלניות בגיל מוקדם, או מחלות כמו אלצהיימר בזיקנה. זה כל כך חשוב, זה יכול לחסוך כל כך הרבה סבל ודמעות. שימצאו כבר תרופות לכל המחלות, ושהחולים יירפאו ולא יחלו יותר. שכולם יהיו בריאים. ושאני לא אחווה מוות. זתומרת, אני לא רוצה למות בגיל צעיר, ואני לא רוצה שלאנשים הקרובים אליי יהרסו החיים, אז פשוט שכולנו נמות באותו זמן, בגיל 120 ככה.. בריאים ומאושרים. והייתי יכולה לסכם את הכל ב"|גאולה|"- כי אז אני מאמינה שבאמת, יהיה טוב, וזה בעצם כולל הכל. אני רק מפחדת שמישהו מהאהובים שלי ימות בתהליך (נו, מלחמת גוג ומגוג וכו'). שיהיה טוב, לכולנו. אמן.