שרשור משאלות.

אוקיי. ../images/Emo54.gif

- להרגיש טוב ושלמה עם עצמי, בכל המובנים. - שהמצב ביני ובין אמא יהיה טוב \: ונוכל לדבר ולצאת למקומות כמו כל אמא ובת נורמליות - כסף. אהא, תאוות בצע או לא, אבל זה בין היתר מה שאני רוצה. [לא אומרים שאם מספרים משאלות הן לעולם לא יתגשמו? :\]

AnGeL DoLlY

New member
אתן נשמעות כמו מיס יוניברס כולכן.

"אהבה בריאות ושלום כלל עולמי". כמה חמוד. תתייחסו לדברים קצת יותר ספציפיים בכן. זה יותר מעניין [אני לא מזלזלת, חלילה. סתם הצחיק אותי
].

coolit

New member
לא.. מה פתאום?

זה שיהיה שלום יפתור לך את הבעיות שלך? בריאות, חברים, אהבה, אושר? לא..

coolit

New member
אע ../images/Emo122.gif

פשוט כי ענת אמרה "שלום, זה די פותר את הכל, לא?" אז. :X

האמ../images/Emo119.gif

שאלה טובה, באמת. אחת: בריאות, לכל החשובים לי ובמיוחד לסבתא. שנייה: להיפטר מהבעיות הנפשיות [יותר מדי?] שלישית: שהמצב הבטחוני ייפתר בצורה טובה לשני הצדדים ושיפסיקו עם הרציחות האלו [פיגועים?]

The Charmd One

New member
קצת קשה.../images/Emo79.gif

למרות שזה באמת יצא לי בסגנון מיסיוניברס כזה. אבל, מיליארד סינים לא טועים[?] משאלה ראשונה, שלום. זה פשוט יסדר הכל. ודבר שני, אני יודעת שזה גם נשמע קיטשי וטיפשי, אבל אבל, שלא יהיה רעב ועוני בשום מקום. [אני לא יודעת איך אפשר והכל, אבל היי זאת הבעיה של הפיה.^^] כאילו שכל המדינות יהיו ככה בערך אותו דבר ולכולם יהיה מצב כלכלי סביר וטוב. הממ ושלישית...שאנשים יפסיקו לשנוא כלכך הרבה ואז הכל יהיה נחמד וסימפטי. [אוף די זה מדכא קצת עכשיו. אבל שרשור נחמד.:]

coolit

New member
אממ.

להשאר בריאה ושמחה לנצח [כאילו, עד שאני אמות
] להתעורר בבוקר ושהדבר הראשון שאני אראה מול הפרצוף שלי יהיה הוא. או שהוא יעיר אותי בנשיקה חח לכתוב משהו מדהים באמת

S H I T happens

New member
3 נושאים, ואחת שכוללת הכל ../images/Emo163.gif

1. מדינה. באמת, שחילונים יפסיקו לשנוא דתיים כלכך, וההיפך. שהערבים יעברו למדינות אחרות וישאירו אותנו פה, במדינה שלנו. שלא יהיו עניים, שלא נצטרך לשמוע סיפורים מזעזעים על ילדים שהולכים לישון רעבים ועובדים בזנות כדי להביא להורים כסף לסמים, שלא ירצחו פה אנשים, לעזאזל! שיפסיקו הפיגועים, שתפסיק השנאה הזאת בעם, שלא תהיה ההתנתקות ולמרות זאת הכחולים לא ישנאו שנאת מוות את המתנחלים. שיהיה טוב, שיהיה כיף ובטוח לחיות במדינה הזאת. ושלא יזיינו את השכל כמו עכשיו, שיש לנו מדינה משלנו, כשכל שניה נוחת קסאם אחר וטרוריסטים מעיזים להפר את השלווה הרגעית. להיות עם חופשי בארצנו. 2. אהבה. שכשיגיע הגיל, אני אמצא את האחד בשבילי. אולי מישהו שכבר הכרתי אבל לא חשבתי עליו בצורה כזאת, או מישהו שהיה והלך, אבל שיהיה האחד. שיאהב אותי לחלוטין, בלי קשר לדברים אחרים, ושאני אוהב אותו. שלא נבלע בתור השגרה- שנתרגש אחד מהשני בכל רגע כמו בפעם הראשונה. שנתחתן. זו, אני חושבת, השאיפה הכי גדולה שלי. להתחתן ושזה יצליח, שלא נתגרש, ושאפפעם לא נחשוב אפילו על גירושים. שיהיו לנו ילדים בריאים, יפים, חמודים וחכמים. וגם אהבה מסוג אחר- שיאהבו אותנו. שהמדינות יפסיקו להאשים אותנו בכל דבר- כי בפיגוע בלונדון לא אשמה המדינה הקטנה שלנו, וכך גם שאר הדברים שאנשים ממהרים להפיל עלינו בלי שיהיה לנו אפילו את הקשר הקלוש ביותר אליהם. שלא יהיו אנטישמים. לא חייבים למות עלינו, אבל שיקבלו אותנו כמו כל עם אחר, שלא יטפלו אלינו, שלא תהיה כזאת שנאה כלפינו. 3. בריאות שכולם (בפרט המשפחה והמכרים, ואני) יהיו בריאים, שימותו בשיבה טובה ובאושר, בלי מחלות קטלניות בגיל מוקדם, או מחלות כמו אלצהיימר בזיקנה. זה כל כך חשוב, זה יכול לחסוך כל כך הרבה סבל ודמעות. שימצאו כבר תרופות לכל המחלות, ושהחולים יירפאו ולא יחלו יותר. שכולם יהיו בריאים. ושאני לא אחווה מוות. זתומרת, אני לא רוצה למות בגיל צעיר, ואני לא רוצה שלאנשים הקרובים אליי יהרסו החיים, אז פשוט שכולנו נמות באותו זמן, בגיל 120 ככה.. בריאים ומאושרים. והייתי יכולה לסכם את הכל ב"|גאולה|"- כי אז אני מאמינה שבאמת, יהיה טוב, וזה בעצם כולל הכל. אני רק מפחדת שמישהו מהאהובים שלי ימות בתהליך (נו, מלחמת גוג ומגוג וכו'). שיהיה טוב, לכולנו. אמן.

וואו כשחושבים על זה זה די קשהה...

-שאני אהיה מאושרת כל חיי -שאני אקים משפחה מאושרת ושמחה -שאני אצליח בכל מה שאני ארצה זה הכללי בסה"כ

קיטשי קיטשי יא יא דה דה

. 1) להיות מאושרת באמת. 2) אהבה, עם מערכת זוגית יציבה ובריאה. 3) להצליח במה שאני אעשה כעיסוק, ואם אפשר, גם להרוויח מזה לא רע
.

In Dreams

New member
שאני לא אצטרך משאלות?../images/Emo29.gif

1.להיות בריאה 2.להיות ליד אנשים שאני אוהבת ואוהבים אותי בחזרה 3.להצליח (בהכל, ממש בהכל)

Emily ©

New member
../images/Emo181.gif

- שהכדורים לא ישפיעו לי על הפנים יותר מידי. - כככסססףףף. תנו לי לחשוב על האחרונה.

למעלה