שרשור משאלות.

Emily ©

New member
יווּ ../images/Emo181.gif

אז רגע, ספרו לי מה הרופא אמר לכן. כאילו, חוץ מזה שאסור להיכנס להריון. כי חלק אמרו לי שאסור לעשות שעווה בפנים [גבות וכו'..] ושאסור לפוצץ גם פצעים. [זה נכון?!] ו..ו.. חשיפה לשמש, אסורה לגמרייייי?! רק של הפנים? או של כל הגוף? סעמק, יש לי כ"כ הרבה שאלות.

לוּבּה

New member
א-ל תעשי שעווה!!!!

חברה שלי לא יכלה יותר ועשתה ונשאר לה מן.. כתם כזה. למרות שעכשיו הוא נעלם לה, אבל כל אחד מגיב לזה שונה.

LimiMimi

New member
טוב אני אגיד לך-

למרות שאני חיפפתי ועכשיו אני עדיין חצ'קון מהלך, אח שלי השתמש בזה וגם חברות שלי- לא לעשות שעווה בפנים, כי העור רגיש, זה יכול לגרום לך לכוויות ו.. בואי נגיד שעדיף שפם על זה. |: לפוצץ פצעים זה ממש נכון, כי זה זיהום, והתהליך הוא אמנם תהליך שבהתחלה יהיה קצת איטי אבל מה לעשות, יהיו המון פצעים ותסתכלי על זה ככה, כל חצ'קון שיוצא יותר טוב
אסור להחשף לשמש.. כי העור רגיש. ואת יכולה לקבל כוויות [כמו מה שאמרתי קודם] בקיצור! העור ממש רגיש אז את יכולה להכוות מהר, והעור יבש אז בגלל זה צריך להשתמש בווזלין למשל לשפתיים וכאלה. זה לא כ-ז-ה נורא כמו שזה נשמע! זה מתגמד
חבל שהתחלת בקיץ לקחת.. כי זה הכי קקי. בגלל השמש והכל...

Emily ©

New member
יאיי! ../images/Emo181.gif

אז רגע. אסור ב-כ-ל-ל לשמש?! כאילו? קרם הגנה + כובע.. לא מספיק? :/ לגוף עצמו מותר, לא? "לפוצץ פצעים זה ממש נכון" אז כן לפוצץ?! [יו, אני סנילית] ודבר אחרון- תודה לאלוהים שברא את החוט! [מי יסתובב עם שפם ;[[[ ] תודה לך.

In Dreams

New member
הכדור משפיע על העור של כל הגוף../images/Emo29.gif

אני חושבת שזה בסדר להסתובב בשעות הבטוחות יותר, שזה לא בים 10 ל3 (ועדיין לשים קרם או משהו)

לא, אבל כולם משתמשים. ../images/Emo121.gif

ולמלא מתייבשות השפתיים ומתפוצצות פשוט וזה מגעיל. בכלל, נותים ת'כדור הזה יותר מידי בקלות לדעתי...

Emily ©

New member
נכון.. ../images/Emo181.gif

אבל שאלתי את הרופא למה באמת, והוא אומר שאין מה לעשות, שיש אנשים שבאים ודורשים את זה. ואם המצב שלהם לא חמור אז נותנים להם מינון מאוד נמוך. [מאוד]

Ne§t£A Gi®L

New member
הממ...../images/Emo108.gif

שלעולם לא יהיה לי מה לבקש בשביל עצמי או בכלל, כי הכל יהיה כל כך נפלא. ושלום, שלווה, ושקט. כי די, הגיע הזמן. :) ושלישית...ג'סט אין קייס.

Anthro

New member
להצליח להרדם בלילה, תודה רבה.

וקצת כסף, לעוף מכאן מידי פעם יכולהיות נחמד.

Shusho

New member
אני בכלל לא בטוחה.

1, לרזות. המון. מהר. 2, להתאפס על זהות כלשהי. 3, לגרום לכולם להעריך אותי בזכות מה שאני.

ThE uVa

New member
שאלה טובה.../images/Emo60.gif

1. שכל האנשים שחשובים לי [וזה כולל אותי.] יהיו תמיד מאושרים. [במידה נורמלית, כה? לא שמישהו ימות והם יחייכו או משו] 2. ושיהיו תמיד בריאים. 3. ושהעולם יהיה מקופ נפלא לחיות בו, שלום עולמי וזה.

זה קשה, כי כל דבר שאני רוצה

אני יכולה להשיג בעצמי ולא צריכה משאלה בשביל זה.. טובנו- 1.שלום עולמי(מה חדש?) ושיהיה אפשר לסוע למקומות מבלי לפחד 2.שכל האנשים שאני מכירה ואוהבת יהיו מאושרים ובריאים תמיד. אמןאמןאמן. 3.כח רצון להתמיד בדברים ולא לעזוב באמצע.

אל תתנו לי לשכוח...

א. שאני אמצא לי מישהו. ושיאהב אותי. [קיטש סאקס] ב. שיפסק המחסור המזדיין בכסף\: ג. שיפסקו הדיכאונות המזדיינים האלו];

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gif....../images/Emo26.gif

שלום בכל העולם
שיויון הדדי בין כל בני האדם- שלא יהיה שאחד מיליונר והשני סובל מרעב
בריאות

sunshine116

New member
רק שלוש?

אושר אהבה ובריאות למשפחה שלי, שלום במזרח התיכון ואיזה פרינס צ'רמינג חמוד כזה...

למעלה