שרשור מפגש!!!

Tu Lus

New member
אחלה ../images/Emo9.gif תבוא

יש שירשור חדש "פורומים חדשים בתפוז אנשים" ניצלנו אותו לסדר על המפגש, שמות ומי בא נכון לעכשיו. אתה מוזמן לכתוב עליך קצת שם, לשים תמונה (אני שמתי) ולראות מי עוד בא.

porky169

New member
גם אני בן 19../images/Emo134.gif

בקרוב מאוד אפילו

אם זה יסתדר לי עם הצבא

אז כניראה שאני כן יבוא.דרך אגב מה אמור להיות במיפגש? כלומר מה עושים וכו? ויש פה מישהוא מאזור הצפון?עמק יזרעאל חיפה וכדומה? כי עדיף לא ללכת לבד,אלה ביחד עם עוד מישהוא /tapuzforum/images/emo6.gif

Hawkgirl

New member
לא מתוכנן משהו מסויים XD

עושים מה שרוצים XD מדברים, אוכלים, משחקים בג'וייסטיק... אבל אנשים, בחיית ראבק, אל תגרמו לי להרגיש רע על זה שאני מדברת על אנימות לפעמים עם אנשים X: כלומר.. אתם חייבים להודות שגם על דיבוב אין תמיד כל כך הרבה להרחיב XD גם לי יש את חופש הדיבור!

מאיוש33

New member
XDDDD אוקיי..

רק אל תעלבי אם אני לא יענה לך או משהו כי אני לא מבינה כלום בנושא הזה ...אז אם תדברי איתי על אנימה זה יהיה בערך ככה: רותם: "מאיה! ראית אתמול את הפרק של ניגמה שהיה עם סטסונה וסצואן ואז הם כמעט התנשקו ואני מה זה מזדהה עם סטסונה כי אני בישנית כמוהה..בלה..בלה.." אני: "אה הה..."

Hawkgirl

New member
*נופלת לרצפה מרוב צחוק*

דייי הרגת אותי מצחוק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוויר! #&%$#&%$ אני צריכה אוויר! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tu Lus

New member
חחחחחח אני פה ושם ראיתי

לא יותר מידי אז גם התגובה שלי תהיה פחות או יותר ככה או אם את רוצה אני יעמיד פנים שאני מבינה (חחחח חוש האילתור שלי) תגידו יש סנוקר איפשהו באזריעלי? כי בתחנה המרכזית בת"א יש... חחחח אני אוהבת את המשחק.

אממ...כן אפשר /tapuzforum/images/emo13.gif

אם אתה רוצה שניסע ביחד לפיגש,צור איתי קשר במסרים.או שתיצור קשר ליפני המיפגש /tapuzforum/images/emo6.gif

אהמ... XD

מצד אחד - מעולם לא שללתי את האפשרות שאני בא. אבל מצד שני גם מעולם לא שללתי את האפשרות שלא אבוא למפגש. ומצד שלישי גם לא שללתי את האפשרות שאשלול את בואי למפגש בעקבות שלילת האפשרות שלא אגיע. ובקיצור, לא שללתי כלום XDDD ועכשיו ברצינות, אתם (לפחות חלקכם - מי שהספיק להכיר אותי בעקבות המפגש האחרון) יודעים שאני לא ממש בן אדם של מפגשים. לא אוהב את זה X= זאת אומרת, אני בקלות יכול להגיע, אבל לא בלב שלם - כי... זה לא יהיה זה! XD לא בשבילי XP ולכן אני כזה שללן פתאום O_O"

Hawkgirl

New member
מה? XD לא הבנתי כלום ממה שרשמת בהתחלה XD

ובכל אופן, לא אכפת לי שאתה לא אוהב #&%$ פעם אחת תשקיע! >< פ-ע-ם----א-ח-ת, זה לא הרבה לבקש, תבוא פעם אחת ומצידי לא תבוא יותר לעולם XD אבל פעם אחת תבוא! שנראה אותך D:

MorraniChan

New member
אני חושבת כמו רותם^^

גם אני ממש ממש לא טיפוס של מפגשים :X אני מבטיחה לך: כשאבוא אני לא אדבר.. כל הזמן אהיה בצד ולא אגיד כלום [אלה בטח בעיות פסיכולוגיות XD] אבל מצד שני: להיות בחברת אנשים שאוהבים,כמוך, את תחום הדיבוב והקריינות.. זה משהו אחר:) לכולם יש משהו משותף..והפעם, דווקא בגלל שהגיעו עוד מלא אנשים חדשים בפורום כדאי שתבוא ותסתכל. מקסימום אם לא תאהב את זה אתה יכול לבוא ל"פינת החננות שלא מדברים במפגשים" [שאני אקים! XD] שם בטוח נדבר על משהו P: וחוץ מזה, אני חושבת שמתוקף תפקידך מנהל הפורום [איזה רשמיות 0__0] אתה צריך לבוא! ואני בעלת המוון נסיונותXD תשאל את רותם^__^ היא יודעת שיש לי ניסונות במפגשים *אהמאנימהקוןאהמ* בקיצור: תבוא!

Hawkgirl

New member
מה פינת החננות?! XD

הלו, אני צריכה שאנשים ידברו סביבי! זה כמו שאני ותומר הלכנו פעם לידיד אחר שלנו(רועי) וכל מי שבא היו רגועים מדי ורק אני ורועי היינו מחורפנים XDDDD ואיפה תומר שיאשר את זה XP כאילו שאני אתן למישהו באמת לשבת בצד בפינת החננות! #&%$

MorraniChan

New member
אז יש לך משימה: תערבי את כולם בשיחות D:

ברצינות, אני אפחד לדבר [כמו עוד אנשים] ז"א...אני עלולה לעשות לעצמי פאדיחות :$ אני מגמגמת בחברת אנשים כי אין לי ביטחון עצמי, אז תערבי את כולם בשיחות! יהיה מאאגניב XDD

Takuto

New member
כן... אני דורית ואיילת יושבים ושותקים...

את ורועי לא מפסיקים לדבר ולצחוק ואיתי היה יותר חי משלושתנו אבל לא יותר מכם XD ולא יודע אם אבוא למפגש הזה... אם רמי יבוא אולי אני אבוא כדי להוציא ממנו מידע שאני מקווה לא מפחיד כמו שהוא גרם לו להשמע... אבל כמובן שהוא לא יבוא (ובאמת רמי!#% לגלות לי זה כמו לא לגלות לאף אחד!!%$#) ואם אבוא אני בטח אוכל לבוא רק מאחד או מאוחר יותר כי יהיה פוקימון (ב29.6 מסתיים השידור החוזר של "פוקימון דברי הימים" ואז מה- 1.7 ישדרו שוב את העונה השמינית בראשון עד שישי בשעה 6:45 ושידור חוזר ב- 11:55 - מה שגם מדאיג אותי עוד יותר בקשר לעונה התשיעית)

מאיוש33

New member
ב=ד=י=ו=ק=!

תמיד חשבתם שלא יצא כלום מהילד/ה הזה? חשבתם שכבר זהו? אבוד? הילד לא ישתלב בחברה לעולם? אז תחשבו פעמיים!: י ל ד ה ה י פ ר א ק ט י ב י ת בת 13 ו11 חודשים מעוניינת להעביר קורס לחננה המצוי שמתאפיין בשקטות וביישנות חסרת גבולות. ע"פ שיטה בדוקה לאחר כ-10 מפגשים החננה המצוי יהפוך לילד פתוח, חברותי ומלא בטונות של ביטחון עצמי. [ ללא שימוש בריטלין/ אנטיביוטיקה/ אלכוהול/ סמים למינייהם] 40 ש"ח למפגש [ בהנחה ש-5 ילדים נרשמים- יש לי כסף לקורס!!!!!]

למעלה