שרשור מפגש!!!

ellapr41

New member
שרשור מפגש!!!

אוקי שרשור הקודם התבלגן אז אני אעשה לנו סיכום נחמד!!! ב6.7 יש מצב למפגש.. חוץ משרותם לא יכולה לבוא (ואנחנו אוהבים אותה אז ננסה למצוא תאריך אחר- למרות שאם היא לא יכולה לבוא בא אחד מימי השישי זה אומר שתמיד מישהוא לא יבוא...) אבל אם כן עושים ב6, אז מי שבא זה: מורן (MorraniChan) ניר (porky169) תמר (הסמיילית) מאי (מאיוש33) בר (BAR391) שחר (mikeys barking) טובל (Tu Lus) אני (ellapr41) _____________________________ ולרשימה של "הלא בטוחים": טליה (talya22bar) רמי+אורלי (ראית איזה כיף לך אורלי? את עדיין בסטטוס המנהל!!) לא אמרו כלום... ????????? (במבה סבמבה)- מצטערת, אני לא זוכרת את השם =\

ellapr41

New member
אופסססססס

שכחתי את מתן (NanyGosh) שגם אישרה את התאריך והשעה... סורי.. לא שמתי לב ^^

Romilshtein

New member
אפשר גם לבוא?

אני יודעת שאני לא פעילה כל כך.. אבלל סתם לראות את כולם :]

מאיוש33

New member
תבואי תבואי תבואיייי!

יש מצב שראיתי אותך פעם אצל ג'קי וורד אבל לא ידעתי מי את.. ויש מצב שאת ראית אותי וחשבת לעצמך " אומג איזו ילדה מטורללת!@# היא לא מבינה שהיא עושה לעצמה פאדיחות??" כי אני אוהבת להשתולל עם כל המתנפחים והמתקני מים והאומגה שהם מביאים XP

NanyGosh

New member
XDDD

בדיוק באתי להגיד משהו כמו: שכחת אותי?
ויפה שזכרת את השם. [= אני ממש ממש מקווה להגיע.

Hawkgirl

New member
באיזה שעה לא ציינת XP

ואני אשתדל מאוד מאוד להגיע! ^__^

MorraniChan

New member
אני מקווה מאוד שאת תשתדלי אחרת...

נאמ.. אין לי איום XDDD פשוט בואהאהאהאהאהאהאהאהאאאאהההה!!! P: תבואי תבואי תבואי תבואי תבואי תבואי תבואי תבואי תבואי תבואי תבואי תבואי תבואי תבואי..!

ellapr41

New member
אני ידעתי שזה מאיה!!!

תאשימי את המקלדת שלי!!!! אני תמיד קוראת לכולם בשמות הנכונים אבל המקלדת שלי מתעקשת לוותר על אותיות לפעמים!!! XD

ellapr41

New member
אמממ...

על הגג.. אבל אם יהיו השומרים המעצבנים אז ליד הקולנוע.. ויהיו שלטים!!! והשעה.. כעיקרון אפשר ב10 כזה לא?? ככה את גם תספיקי להגיע למה שיש לך אחר כך ^^

Hawkgirl

New member
יהיו שלטים? XD

ופסדר 10 בגג ואם לא אז ליד הקולנוע. רק איך יהיו שלטים? XD כי במפגש הראשון השומר אמר לי להוריד את השלט שהכנתי(קקה אחד! #&%$#&%$ ) כי אסור לתלות שלטים X:

mikeys barking

New member
אולי לא *על* הגג?

כלומר, לא בחוץ. כי לפעמים חם/קר וזה לא נעים :/ עדיף בפנים ליד האיש עם הכדורגל (עדיין, ליד הגג רק בפנים)

ellapr41

New member
גמאני.. כאילו בגג בפנים ולא בגג בחוץ...

ובקשר לשומר.. אממ לא יודעת.. מה כדאי לעשות??? אפשר לנסות לשים שלטים בכל מקרה... אבל אם הוא יגיד להוריד מה לעשות? יעזור אם לא יהיה על השלט את הסימן של תפוז כי אז זה לא פרסומת?

mikeys barking

New member
אפשר לנסות.

אבל אני חושבת שיהיה מאוד נוח למי שלא מכיר חלק מהפורום שיחליף פלא' עם כמה שבטוח באים ושיהיה איתם בקשר.

למעלה