שרשור מפגש!!!

זאת אלה אני במשתמש של חברה שלי =)

אממ נכון.. אז מי שרוצה את הפלא שלי שישלח לי מסר (לשלי לא לשל חברה שליXD) ____________________________ ואממ שחר, את נוסעת עם בר באוטובוס נכון?? כי אם כן תגידו לי כדי שלא נקלוט שאנחנו באותו אוטובוס רק אחרי ששתינו נגיע לעזריאלי... חחח

MorraniChan

New member
יש לי בעייה מוזרה X:

לא יצא לי להיות בעזריאלי כבר...5 שנים בערך :S הייתי שמחה אם מישהו יסביר לי איך מגיעים לקומת גג והאיש והכדורגל XDD ~אל תשכחו שאני רוצה לעזור!~

Hawkgirl

New member
אוי מורן זו לא בעיה XD

את יודעת איך נכנסים לקניון עצמו? אם כן, פשוט תשאלי מישהו איפההכניסה לקניון, משם זו לא בעיה. פשוט תעלי בכל המדרגות הנעות למעלה למעלה XD המדרגות האחרונות, שמגיעות לגג, הן ממש ממול לאיש עם הכדורגל XPPPP

MorraniChan

New member
נראה לי שאני אגיע בערך בתשע ../images/Emo3.gif

צריך להספיק המון דברים [כי אני רוצה לעזור לארגן! ><]: נחפש מקום מתאים שבו יערך המפגש.. נכין קישוטים! ניתלה את השלטים בסתר D< נביא כיבוד DDD: [מי מביא מנגל!? XD] נשלח אנשים לחפש אנשים אחרים נכין פעילויות [תביאו טקסטים, טלויזיה בלי קול וקלטות XDD] שיואוו.. יש לפחות עוד חודש למפגש וכבר עכשיו אני מתרגשת.. מעניין מה יקרה לי באודישן לקורס דיבוב O_O"

MorraniChan

New member
לא XDD

אבל בכל זאת.. בא לי לתלות שלטים D< אבל יותר בא לי להכין אותם^^"

בלי להעליב

כולה קניון... אני הייתי פעם ראשונה בעזריאלי במפגש ישרא-בלוג בסוכות האחרון. אז אין מה.

MorraniChan

New member
נכון, אבל היא בטח תזדקק לעזרה

אז כדאי שנדע שהיא לא מתמצאת בקניון במקרה חירום ^^"

lsabag

New member
אני אבוא מקווה לא להיות לבד (בן 22) =\

יהיו עוד אנשים בגילי? סתם מעניין לראות את הילדודס התותחים !

NanyGosh

New member
בנוגע לגיל..

אתה לא לבד. זאת אומרת... אני מאוד רוצה להגיע (בת 20 לצורך העניין) ואני מקווה שזה יצא לפועל. תבוא על כל פנים. יהיה נחמד. אני בטוחה! [=

Tu Lus

New member
או מישהו בגילי !

אני בת 19 וקצת ומתן בערך בגילך, (סורי ששחכתי כמה בדיוק) ורותם בת 18 ומשהו
אמן תבואו! אה ורמי גם 18. רמי תבוא מה זה עוד לא אישרת!

למעלה