שרשור מפגש

Mystic Circle

New member
כן, תקרא!!!!!!!!!

זה ספר ממש שווה! קראתי אותו לפחות 5 פעמים!!! אח"כ יש את סדרת מלחמת הנשמות שזה גם נורא שווה ואח"כ התלמידה האפלה ויש גם ספרים חדשים שהם כמו נספחים, דברים שלא סיפרו בסדרה המקורית. קראתי אחד והוא לא היה שווה
הדור ה-2 לא שווה אבל הכרחי כדי שתבין מה הולך בלהבת קיץ דאלאמר האפל משעמם רצח ובכלל לא הסופרים כתבו אותו. לא החזקתי מעמד עד הסוף. אפילו הקרבות היו מרדימים
אחים לנשק לא מוסיף כלום, דיי מיותר. אההה ואם אתה יכול תקרא את להבת קיץ באנגלית כי התרגום ממש גרוע
הם תרגמו אלפים לשדים!!

מקמיקא

New member
את מלחמת הנשמות קראתי ../images/Emo13.gif

והוא באמת מצויין
מצאתי את כל השלושה באנגלית באיזה יריד ספרים בטכניון ב60 שקל, חתיכת מציאה! את מאששת את מה שנאמר לי - קראתי מהסדרה רק מה שטוב
חוץ מלהבת קיץ. אני כבר שנים מתכנן לקרוא אותו, המליצו לי עליו המון, אבל איכשהוא לאף אחד אין אותו... יש לך אותו במקרה? עדיף באנגלית?

Mystic Circle

New member
יש לי באנגלית

אני יכולה להלוות לך. אנחנו גרים קרוב
גם אני קניתי את מלחמת הנשמות באיזה 60-50 הכול משומש. הכול באנגלית. התרגום לרומה"ד פשוט גרוע.

מקמיקא

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

אני אקפוץ לבקר בשבוע הקרוב
אם את רוצה, אני יכול להשאיר לך את הספר הראשון של שיר של אש וקרח... אני לא בטוח שיש לי אותו אצלי, אבל אם יש אביא אותו.

נטע523

New member
היה נחמד ..:)

למרות שלא ממש יצא לי לדבר עם הרבה אנשים,אולי במפגש הבא....

נטע523

New member
יש לי חרדה חברתית

מה לעשות... בגלל זה אני מעדיפה שיהיו פעילויות מאורגנות...ככה יותר קל להשתתף....

inbardaf

New member
אז חבל שלא הגעת לפגש הקודם

הוא היה יותר דידקטי... ואגב, את ממש לא נראת כמו מישהיא עם חרדה חברתית לא הייתי מצפה ממשהיא כזו לבוא לישון אצלי כמה שעות אחרי שהיא ראתה אותי.

snoopytush

New member
יש לי השפעה רעה עליה../images/Emo3.gif

נטע את אמיצה יותר ממני! חוץ מזה גם לי יש חרדה חברתית אני חושבת

Mystic Circle

New member
../images/Emo45.gif

נטע, אין לך שום חרדה חברתית! לי יש חרדה חברתית יותר חזקה ממך אם כבר!

inbardaf

New member
ממש, ממש נהנתי!

היה באמת כיף וזורם גם בלי משחקי חברה. בנים - פשלתם
(חוץ ממקמיקא..) תל אביבים - איכזבתם בגדול! מותר לצאת קצת מטווח ה-100 מטר מהבית.. (גם פה היו חריגים: מיסטיק, ילדת הסוכר המרחף ו-P019) וגם אני מצטרפת לשאלה: מתי המפגש הבא?

למעלה