שרשור מפגש

שרשור מפגש ../images/Emo13.gif

ציפיתי שכבר יהיה אחד כשאני אפתח מחשב... אני ממש נהניתי
היה כיף לפגוש את כולם שוב - עם או בלי רוב מגדרי
השיחה גם די זרמה, והיה נחמד גם בלי משחקי חברה... יאללה, מתי המפגש הבא?

שמחתי להכיר! ../images/Emo45.gif

וואי וואי, אתה לא יודע מה הפסדת אחרי שהלכת. שיחקנו פוקר סטרפטיז. מיסטיק נשארה רק עם תחתון וחזייה

amb2

New member
סליחה שלא הגעתי

ממש רציתי אבל עזרתי לאחי להעביר דירה ולא יכולתי להיתחמק... שמעתי שנהנתן פעם הבאה אני אבוא בכיף סוף שבוע נעים לכולם פה...

inbardaf

New member
אממ.. למה זה נשמע מוכר? ../images/Emo12.gif

איך זה שכל מפגש, ברגע האחרון, צץ לך איזה אירוע משפחתי?!
אחרי הפעם השלישית - זה כבר שור מועד... אז כך את זה בחשבון.

amb2

New member
מממ לא ישארו לי תירוצים.....

מה אני אעשה....

RieM

New member
נו, נו ..

לפעמים אני מצטער שאני לא חלק מכם.

אגב,

http://www.facebook.com/home.php#/note.php?note_id=103560791222 זה הקישור לרשימה שפרסמתי בפייסבוק, למי שרוצה לקרוא את התגובות. והנה התגובה הנוספת שקיבלתי בהודעה אישית: "שלום גאיה, קודם כל תודה. שמי ~השם המלא שמור במערכת~ והגעתי אל הפתק שלך אודות א-מיניות באופן מקרי למדי. אני מעריכה מאוד את הכנות, האומץ והפתיחות שלך, להסביר את זה כך בגלוי for all to see. את גיבורת היום מבחינתי. לא יכולתי לדמיין לעצמי עד היום את המצב שתיארת. כעת זה נראה לי כדבר יפה וטהור, כמו תמימות אמיתית - משהו שלא חשבתי שעוד נותר לאדם בוגר כלשהו. הקהילה שלכם מצטיירת לי כאנשים ששופטים באמת לפי פנימיות האדם ולא כי דעתכם מוסחת בשל יצרים. בעולם של היום בו פורנו נהייה נחלת הכלל, וסקס הוא הדרך העיקרית למכור, אתם מצטיירים בעיניי כמלאכים של העידן המודרני. בת הזוג שלי (מזה 3 שנים) כנראה מתחילה לחוות סוג של א-מיניות זמנית, ועד עכשיו העניין גרם לי בעיקר לתחושת עילבון, אשמה ותסכול. עכשיו אני מרגישה מוכנה בהרבה לקבל את זה באמפטיה ולתמוך לאורך התקופה הזו, גם אם אני לא מבינה. הסיבה שאני מספרת לך את כל זה היא פשוט בשביל להגיד תודה ענקית - ייתכן והצלת מערכת יחסים. תודה שוב ושיהיה לך יום נפלא, ~השם המלא שמור במערכת~." היה ממש נחמד במפגש!
היה לי חבל שלא יכולתי להישאר הרבה יותר.

מקמיקא

New member
../images/Emo13.gif

איזה תגובה נהדרת, זה בדיוק מה שדיברתי עליו ברכבת - אנשים שרק שומעים על זה מוכנים פתאום להבין את זה ולא שוללים את זה ישר. מכירים בזה שזאת אופציה והיא קיימת.

Mystic Circle

New member
חזרתי רק ב-2 בלילה לעינבר

ובגלל זה לא הייתה לי הזדמנות לפתוח שרשור. נשארנו בסוף עד 1 בלילה (מי שנשאר כשאתה וילדת הסוכר הלכתם) היה ממש כיף. היה בחוף אוסף מאוד גדול ומכובד של ערסים. למזלנו הם לא הפריעו לנו והיו עסוקים בלצוד פרחות. שמחתי להכיר את כול החדשים
מי שלא בא - הפסיד! ומקמיקא, מגניב שגם אתה בקטע של רומח הדרקון! אבל דווקא גילתנאס?! הוא כזה רכרוכי! למה לא רייסטלין או דאלאמר?

מקמיקא

New member
חעחע ../images/Emo13.gif

כמובן שרייסטלין היה החביב עליי בזמנו, אבל לא סבלתי את השם שלו, ומאוד אהבתי את השם של גילת'אנס
בדיעבד גיליתי שקוראים לו גילת'אנאס ולא גילת'אנס, אבל היה מאוחר מדי לשנות את הניק היום אני מעדיף את קרמון

Mystic Circle

New member
קרמון?!?!?!

הוא עוד יותר גרוע מגילתנאס הבכייני! ורייסטלין זה שם מאוד יפה וגם דאלאמר. יש גם מישהו בהמשך הסידרה בשם גילתאס (הבן של תאניס) אולי עדיין לא הגעתי לזה. הסידרה הזאת לא נגמרת. ומה אתה אומר על האלה טאקיזיס?
רייסטלין לשלטון

למעלה