אגב,
http://www.facebook.com/home.php#/note.php?note_id=103560791222 זה הקישור לרשימה שפרסמתי בפייסבוק, למי שרוצה לקרוא את התגובות. והנה התגובה הנוספת שקיבלתי בהודעה אישית: "שלום גאיה, קודם כל תודה. שמי ~השם המלא שמור במערכת~ והגעתי אל הפתק שלך אודות א-מיניות באופן מקרי למדי. אני מעריכה מאוד את הכנות, האומץ והפתיחות שלך, להסביר את זה כך בגלוי for all to see. את גיבורת היום מבחינתי. לא יכולתי לדמיין לעצמי עד היום את המצב שתיארת. כעת זה נראה לי כדבר יפה וטהור, כמו תמימות אמיתית - משהו שלא חשבתי שעוד נותר לאדם בוגר כלשהו. הקהילה שלכם מצטיירת לי כאנשים ששופטים באמת לפי פנימיות האדם ולא כי דעתכם מוסחת בשל יצרים. בעולם של היום בו פורנו נהייה נחלת הכלל, וסקס הוא הדרך העיקרית למכור, אתם מצטיירים בעיניי כמלאכים של העידן המודרני. בת הזוג שלי (מזה 3 שנים) כנראה מתחילה לחוות סוג של א-מיניות זמנית, ועד עכשיו העניין גרם לי בעיקר לתחושת עילבון, אשמה ותסכול. עכשיו אני מרגישה מוכנה בהרבה לקבל את זה באמפטיה ולתמוך לאורך התקופה הזו, גם אם אני לא מבינה. הסיבה שאני מספרת לך את כל זה היא פשוט בשביל להגיד תודה ענקית - ייתכן והצלת מערכת יחסים. תודה שוב ושיהיה לך יום נפלא, ~השם המלא שמור במערכת~." היה ממש נחמד במפגש!
היה לי חבל שלא יכולתי להישאר הרבה יותר.