מקסימום נשכן אותך בפנסיון..
L Las Pirus Israel New member 19/5/07 #464 אני חושבת שגם שם לא יסכימו לקבל אותה../images/Emo122.gif מקסימום בתור מוצא אחרון-נשכן אותה אצל דניאל. שישפכו גם עליה קצת תה רותח
אני חושבת שגם שם לא יסכימו לקבל אותה../images/Emo122.gif מקסימום בתור מוצא אחרון-נשכן אותה אצל דניאל. שישפכו גם עליה קצת תה רותח
A avia4pets New member 19/5/07 #403 שאף אחד לא יכתוב אם זאת דייאנה או ליידי ככה??? את לא יודעת איך קוראים לכלבות שלי???????? מכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת קדימה, תכתבי ומיד מי זאת, ואם את טועה................ מכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
שאף אחד לא יכתוב אם זאת דייאנה או ליידי ככה??? את לא יודעת איך קוראים לכלבות שלי???????? מכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת קדימה, תכתבי ומיד מי זאת, ואם את טועה................ מכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
T toomuchdogs New member 19/5/07 #409 אני ממש עצבנית שהתמונה הזו מטושטשת אני מאוהבת בכלב הזה!!!! שירה אני ממש מאוהבת בדייגו........
T toomuchdogs New member 19/5/07 #441 טוב מנסה שוב - תפוז לא ממש בעדי ג'וני פוגש באחיו החורג - סאני - אבל סאני עשה לי תנועת תאונה חחחח
A avia4pets New member 19/5/07 #469 ומוש, זה דובה הדבר השחור והמטושטש ההוא שם? אני עדיין מחכה שתחליטיט מי ליידי ומי דייאנה...
T toomuchdogs New member 19/5/07 #473 אופססס בתמונה הקודמת זה היה לוק..... טוב נו...נישרפתי מהשמש ובינתיים - האחים לומדים לבקש מים או נשיקה....?
אופססס בתמונה הקודמת זה היה לוק..... טוב נו...נישרפתי מהשמש ובינתיים - האחים לומדים לבקש מים או נשיקה....?
T toomuchdogs New member 19/5/07 #491 בשטח ידעתי כמעט מי כל אחד עכשיו אני לא זוכרת..... מצטערת דואגת למיקמיק ועייפה מהשמש ......