שרשור מפגש 1

DannielR

New member
../images/Emo24.gif ענקי לכולכם

היה מקסים, המון אנשים וכלבים מדהימים. היה כיף לראות את האנשים מאחורי השמות ועוד יותר היה כיף לראות את כל הדוגמנים שלנו ב live. תודה לכל מי שאירגן ועשה את כל העבודה הקשה כדי שהמפגש הזה יהיה מוצלח כמו שהיה. תודה לזיו ולאבנר על הרצאות מעניינות ומאד מועילות (על הצפע בצינצנת הייתי מוותרת
). נתראה במפגש הבא

קים 26

New member
היה כיף כיף כיף../images/Emo106.gif תודה למארגנות/ים../images/Emo140.gif

נהננו מאוד, קים חזרה שפוכה וישנה שעות (וגם אני). תודה לכל מי שבא, היה מפגש מקסים, שוב הוכחתם איזה פורום מדהים יש לנו. אוהבות מאוד שרית וקים נ.ב: מי שיש לו תמונות של קימי מהמפגש אשמח לקבל במסר תודה

מייפלס

New member
../images/Emo51.gif רבה

לכל המארגנים . מביאי הכיבוד . מכיני כרטיסי הזיהוי . לאבנר המאלף ולזיו הוטרינר שהירצו וענו על השאלות . לkenz שאספה אותי ואת אחיותי וגם החזירה ! לכל מי שבא - הולכי על 4 ועל 2 . היה מאוד נעים לראות שוב ולהכיר את אלה שלא הכרתי . :)

ggrrrWINTER

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo26.gif היה ../images/Emo59.gif

מאי הלברדורית.. בחיי שאני מצטערת שנתקעת בגללי בגדר.. הפתעת אותי המון ! הוקסמתי וחייכתי והתפלאתי כמה כלבה יכולה להיות מקסימה. קים את מדהימה כל כך רכה ועדינה ! (לא הבנתי למה אמא שלך לא נתנה לך להכנס למתחם? ) סם יש לך שיניים יפות ! אתה "חברמן" אמיתי.. <- מילותיה של מאי. צמר.. גבר גבר.. חרמן קטן ומתולתל. לא הפסקת להציק למאי אבל אמא שלך מגניבה אז סלחנו. ג'ינג'ר הרגה אותנו מצחוק! זה התחיל מהריר שמאי כמעט שתתה והמשיך לצוציק שסחב אותה חח זה היה הפרצוף הכי "הצילו" שיש ! LOL ! ג'ולי ממש בובה פרוותית.. בכל הזדמנות ללטף וללטף ! באסקו הרג אותנו מצחוק כשהתיישב על הידיים של אמא שלו.. הוא נראה כל כך תינוק מגודל חח. לוסי, ג'סי, דייאנה .. וואו.. כיאלו.. וואו.. בחום כזה.. פווו.. ג'וני היו צריכים לקרוא לך נמש ! כלב עם אופי ! סאיה.. אין מילים.. את מיוחדת ! על עוז הסתכלתי הרבה במהלך ההרצאה של הוטרינר. אין ספק... מ-ד-ה-י-ם !! ו.. הדני היפה ! ו.. טוני שכובשת אותי כל פעם מחדש! ו.. פיצה הפסיכית
שיבה.. חחח.. הזכירה לי את סיינפיילד NO SOUP FOR YOU ! כאשר אמא שלך אמרה לך "מחר אין אוכל, אכלת מספיק" . והכלב/ה ההיא שהזכירה את דוויד בואי.. כמה מרץ חח ליידי.. והפודלית עם החולצה.. ולאקי.. וכלבה השחורה שלפי הפורום קוראים לה כרובי (?).. וכל אלה שלא הזכרתי אתם משגעים !! ולכל האנשים.. נהנו מאוד מאוד ! ומילה אחרונה.. סמדר.. בשבילך ->

etb

New member
מצטרפת לתודות!!

כולנו נהינו מאוד!! תודה לכולם על הארגון וההשקעה - באמת כל הכבוד!! מיקה חזרה הביתה וישנה עד הבוקר.....חחחח....
ואוזי המהממת ממש גנבה את ההצגה - אני אמסור להוריה הגאים
המון תודה, אתי.

למעלה