שרשור מפגש 1

NoKi2sh

New member
גם לי אין בעיה.

:) שימי, שימי, כמה שיש.. אין לי כמעט אף תמונה איתה-

NoKi2sh

New member
מנצלשת../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifלכל הצלמים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifוגם...

לכל מי שהיה במפגש... היה נפלא!!! נהנינו כל כך... סאי התמודדה יפה עם כמות הכלבים המכובדת שהייתה שם, שיחקה(קצת) ועשתה פוזות לכל כיוון(הרבה כרגיל), ובעיקר קיבלה ליטופים ומחמאות. היה כיף לראות אתכם ואת הכלבים שלכם(נורא מצחיק שאת הכלבים מצאתי שאני מכירה, ואת הבעלים לא^_^), להרגיש בבית כחלק מחבורה כזו מגובשת, אנשים בסבבה, כלבים מדהימים... יש לי בקשונת- כל מי שצילם תמוניות נאות של הנסיכה שלי(סאי, הכלבה המגונדרת עם שרשרת הפנינים)- בבקשה להעלותן לכאן!!!, אין צורך לצנזר אותי מהתמונה, אין לי כמעט תמונות שלה בכלל, ומה שיש לא באיכות משהו בגלל הפלאפון. בטוח שגם מפגש הבא אנחנו באות(הפעם הבאה אולי נצליח לשחרר מהבסיס גם את אבא^_^ שאוהב את סאי וכלבים עד מאוד,אבל נמצא בסדיר V_V)- אנחנו אוהבות אתכם!!!!!! פורום מדהים שלנו!!!! *נשיקות* אליס וסאי(וביילי שרק שמע חוויות)

NoKi2sh

New member
אה, ותודה על התג!

הוא מעולה!!! לא הפסקתי להתפעל ממנו, כל הכבוד לטוויטי(איני טועה?) שהכינה כאלו בהמונים, עם תמונות יפות של הכלבים ברקע. השקעה פרופר. גם העניין עם שולחן הפיקניק והכיבודים היה משהו משהו- ממש הייתי גאה. (מישהו שתה את הקולה שלנו?? היה טעים???^_^)

NoKi2sh

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif*מסמיקה מאוד*

תודה... אני לא רגילה כ"כ למחמאות, סאיה כן^_^ אוף, בא לי עוד מפגש, חבל שהייתי צריכה ללכת מוקדם יחסית... חח התינוקת גמורה פה על הרצפה, רציתי לרחוץ אותה אבל היא כל כך התלהבה מלשכב פה במיזוג במקום שלה מתחת למיטה, שאני חושבת שאגרור אותה למקלחת מאוחר יותר, אחרי שתישן טוב. אנסה להעלות תמונות, מזהירה, איכות קקי...

שרשור מפגש 1 ../images/Emo180.gif

כשהשרשור הזה יהיה גדול מדי, המנהלות יפתחו שרשור חדש. בבקשה לשרשר הכל לפה. תודה
מנצלת את ההזדמנות להודות לכל מי שארגן, היה מדהים! לא רוצה לנקוב בשמות, אני חוששת לשכוח מישהו! וגם למרצים המהוללים שלנו
אבנר וזיו!

AntilopA2

New member
אעבור על התמונות מחר כי אני מתה מעייפות

ויש לי עוד הרבה להספיק, רק רוצה להודות לכל מי שעזר וארגן, מפחדת פשוט לשכוח אז לא אומרת שמות לנעמה על הטרמפ
היה לי לכבוד לשבת עם רוקי! (אם כי לא הרבה מקום
) לאבנר וזיו כמובן וכל מי שהגיע השתתף ועזר,באמת היה כיף!
וכמובן-לטוויטי על הכרטיסים היפים! ח"ח ענק על ההשקעה!
(לדעתי שכל אחד ישמור את שלו למפגש הבא..
) אה כן,ולנוי על החבילה!
בטח הנייר כסף עלה הרבה כסף..
היה יופי, קיבלנו את הכלב הכי נבחן
והכי עצלן
היה גם הכי פוטוגני,שזה התחום שלי..
(אבל משי וג'ולי הדוגמניות שלי כבר לא היו באותו שלב..
) בקיצור היה כיף כיף כיף,מחכה למפגש הבא!
(איילת ורעות-אני מצפה לראות את ונוס וולנטינו במפגש הבא!
)

yafitush

New member
זה בן, רציתי להודיע...

שממש נהניתי, אחלה אנשים, קצת נעלבתי בהתחלה שלא קיבלתי תג, אבל אחרי זה הבנתי שגם ככה כולם מכירים אותי, אז לא נורא... מממממ היה לי ממש ממש כיף, כל הכבוד, כלבים מהממים כל אחד, אוהב אותכם פורום תפוז כלבים בלה בלה בלה... ופיצה הייתה אמורה לזכות בפרס שנוי הביאה!!!

yaelbm

New member
../images/Emo45.gif תודה לכולם

היה כיף. תודה על הארגון , התגים, ההכנות. היה נהדר.

למעלה