גופיה, לא? התכוונתי לעדשות מצלמה.....
N netapet2 New member 19/5/07 #492 נראה לי שאת מתכוונת לבעלים של ברנדי P: ולא הייתי עם גופיה, תתפלאי אני יודעת מה לבשתי גם הייתי עם כובע כחול, ג'ינס, וטינקרובי
נראה לי שאת מתכוונת לבעלים של ברנדי P: ולא הייתי עם גופיה, תתפלאי אני יודעת מה לבשתי גם הייתי עם כובע כחול, ג'ינס, וטינקרובי
ס סוסונת Nשוגעת New member 19/5/07 #445 לי לא אכפת... ואם את לא יודעת מי אני אני זאתי שבהרצאה של הוט' הבאתי מים לכלבים
A avia4pets New member 19/5/07 #358 ../images/Emo6.gif אנ יכמעט בטוחה שלא ככה קוראים לוטרינר ../images/Emo12.gif היה מדהים, תודה לכולם
L Las Pirus Israel New member 19/5/07 #376 אם הוט' רואה שככה כתבת את השם שלו הוא מרדים את פיקסי נראה לי ושכחו מעוד הרצעות! סתם.. הוא אמר לי שהוא מאוד נהנה מקבלת הפנים.. ושהוא מקווה שנזמין אותו למפגש הבא! ושהוא יבוא בשמחה! ו.... הופה הופה!! איזה תמונה!!!!! האיחוד המרגש של המילניום!
אם הוט' רואה שככה כתבת את השם שלו הוא מרדים את פיקסי נראה לי ושכחו מעוד הרצעות! סתם.. הוא אמר לי שהוא מאוד נהנה מקבלת הפנים.. ושהוא מקווה שנזמין אותו למפגש הבא! ושהוא יבוא בשמחה! ו.... הופה הופה!! איזה תמונה!!!!! האיחוד המרגש של המילניום!
L Las Pirus Israel New member 19/5/07 #387 קיבלתי את ההתנצלות אבל קחי בחשבון שאם אני צריכה להעלים אותה לאן שהוא כדי שהוא לא יעשה לה משהו- את יודעת לאן היא הולכת!!!!
קיבלתי את ההתנצלות אבל קחי בחשבון שאם אני צריכה להעלים אותה לאן שהוא כדי שהוא לא יעשה לה משהו- את יודעת לאן היא הולכת!!!!
L Las Pirus Israel New member 19/5/07 #427 הלו הלו, אל תשכחי מי כאן התבלבלה בין ליידי לדייאנה! את אמורה להיות בצד שלי