אשמח לקבל עוד מהשלישיה שלי....
L Las Pirus Israel New member 19/5/07 #214 חה! תפסתי אותך. בחיים את לא תיפטרי מהם ולא רק זה-ברגע זה נודע למי שייכת החזקה על אחשלו! |הגדש|ל-ך-!
A avia4pets New member 19/5/07 #485 יש של ליידי ודייאנה? הלבנה הקטנה והג'ינג'ית הקטנה.. תודה תמונות מקסימות
S shima New member 19/5/07 #150 חייבת להגיד לך שלאקי מדהימה הסובלנות שלה עם הילדות ממש מרגשת, וגם הנאמנות הטוטלית אליכם אחרי זמן יחסית קצר. ממש זכיתם איתה בפיס! תודה רבה על התמונות!
חייבת להגיד לך שלאקי מדהימה הסובלנות שלה עם הילדות ממש מרגשת, וגם הנאמנות הטוטלית אליכם אחרי זמן יחסית קצר. ממש זכיתם איתה בפיס! תודה רבה על התמונות!
Z zohar39 New member 19/5/07 #219 למפגש הבא אנחנו באים!!! אין מצב שלא , איזה יופי.. מה מצב התרומות לחדרה וראשון?
G good girl 21 New member 19/5/07 #356 אביה לא תרמתי במפגש.. אני מעדיפה להגיע עם כל מה שתגידי לי ועוד ביום שישי.... יש אוכל ספציפי שהכלבים אוכלים או לא.?
אביה לא תרמתי במפגש.. אני מעדיפה להגיע עם כל מה שתגידי לי ועוד ביום שישי.... יש אוכל ספציפי שהכלבים אוכלים או לא.?
נ נוי ביטון New member 19/5/07 #346 ממה שאני יודעת אני תרמתי לחדרה ../images/Emo23.gif חיות 50 שקל ונעמה של רוקי גם 50 שזה כבר 100 אני לא יודעת כמה למאיה הביאו
ממה שאני יודעת אני תרמתי לחדרה ../images/Emo23.gif חיות 50 שקל ונעמה של רוקי גם 50 שזה כבר 100 אני לא יודעת כמה למאיה הביאו
L Las Pirus Israel New member 19/5/07 #396 אני שכחתי לתרום../images/Emo7.gif אוווףףףףף למה לא יכולתי להשאר עם התיק קרוב אליייי!? איזה בנאדם רע אני
אני שכחתי לתרום../images/Emo7.gif אוווףףףףף למה לא יכולתי להשאר עם התיק קרוב אליייי!? איזה בנאדם רע אני
T toomuchdogs New member 20/5/07 #599 לחדרה באיזור ה200 סה"כ עד היום 400 ש"ח..... ממש לא מספיק, מניסיון כדי להקים גדר כמו שצריך - זה אפילו לא מספיק לגדר של 10 מטרים....
לחדרה באיזור ה200 סה"כ עד היום 400 ש"ח..... ממש לא מספיק, מניסיון כדי להקים גדר כמו שצריך - זה אפילו לא מספיק לגדר של 10 מטרים....