שרשור מעניין

yellow cheese

New member
הממ...עבודות../images/Emo3.gif

כשהייתי בכיתה י"א-י"ב (בחופשים הגדולים) עבדתי בקייטנה. קיבלתי אז מינימום. המינימום מעל גיל 18 היה 17.93 נראה לי...חחח...באסה. עשיתי בשבועיים בסביבות ה1600 ש"ח. כשהייתי לפני גיוס עבדתי בדיילות בסופר, אח"כ בחברת סקרים. אחרי הצבא עבדתי בסלקום שלושה חודשים. הגעתי למשכורות רעב [2900-3000 ש"ח] ובשבוע הבא אני מתחילה בYES, במוקד שימור לקוחות.
משכורות יפות, אני מקווה....

Miss Fear

New member
עובדת..

עדי בת 18 וקצת לפני צבא.. ממ מאמצע י"ב ואז סוף החופש הגדול עבדתי בפיצה האט/קאנטקי המשכורת היא מינימום אז שהייתי בת 17 זה היה בערך 17-18 לשעה (לא זוכרת כבר חח) ובגיל 18 זה נהפך ל20 לשעה שישי שבת 150% היתה יוצאת לי משכרות של 1500 פלוס מינוס תלוי במשמרות ולא הייתי עובדת הרבה בערך 3 פעמים בשבוע בתקופת הבגרויות גם פחות לא אהבתי את העבודה לא כי היא היתה קשה אלא כי הייתי חוזרת כולי מסריחה משמן וכאלה ובהרגשה מלוכלכת אבל נשארתי בגלל האנשים היו לי שם הרבה צחוקים וכיף באוגוסט טסתי עם חברות לקוס אז ניצלתי את זה כדי סופ סוף להתפטר חח מממ מאז סוף ספטמבר בערך אני עובדת במלצרות בבית קפה אצלנו בקניון שם המשכורת היא גם 20 לשעה אבל גם מקבלים טיפים שבערך עד עכשיו יוצאים 50-60 למשמרת אני עובדת יחסית הרבה 4-5 בשבוע (נו אני לפני צבא חחח) אבל השעות קצרות יחסית 5שעות למשמרת אפילו פחות עדין לא קיבלתי משם משכורת רק טיפים אבל מקווה לטוב =] הא ד"א אני חדשה =] עדי, 18 וקצתת

(אני לא באמת קשורה אבל..)

סקרנת אותי בהודעה שלך- איזהו הבית קפה שמשלם גם משכורת וגם טיפים? אני רוצה למצוא אחד כזה.

Miss Fear

New member
אז זהו..

שזה לא כזה נפלא כמו שזה נשמע.. ה20 שקל לשעה בסיסי של כל מלצר בעצם לוקחים מהטיפים ואז מה שנשאר בטיפים מתחלק בין כל המלצרים לפ]י השעות שהם עבדו. תכלס זה יותר מעבודה רגילה של רק מינימום ובגלל זה אני נשארת שם (ובגלל שאפ אחד לא ייקח אותי עכשיו רק עד הגיוס חח) אבל בעקרון לא מומלץ היחס שם של בעלי הבית הוא על הפנים והרבה אצלנו עוזבים בגלל זה.. טוב אבל הרוב שם הם 21 פלוס ככה שהם באמת יכולים למצוא טוב יותר

Fragile rose

New member
הו

במכללה עבדתי בחנות לכלי מיטה מינימום וכאלה, בזמנו זה היה לקראת 20 אם אני לא טועה חודש הייתי יכולה בכיף לסגור 2000-3000 כי הייתי טוחנת שעות. במרץ סיימתי לעבוד והתפטרתי במאי התחלתי לעבוד בחנות בגדים כנ"ל אותו שכר מינימום רק ששם הייתי עושה בחודש 3600 בערך בגלל מוצ"שים ודברים כאלה. ובנוסף למשכורת של החנות בגדים הייתי עובדת סופי שבוע בתור ברמנית באחד המועדונים בעיר כך שהייתי עושה בסופשבוע עוד משהו כמו 600 שקל. עכשיו עזבתי את שתי העבודות ונקווה שאמצא משהו נורמלי לשם שינוי

little shorty

New member
העבודה תהרוג אותי.

עובדת כבר שנה וחצי באותו מקום. עוד מעט בת 18. עובדת בתור מלצרית באולם אירועים, מקבלת יומית 90 שקל, לא כולל טיפים. בעיקרון זה משש בערב עד 12 בערך. לא שווה בגרוש אבל זה מה יש. עבדתי לפני כשבוע בעוד עבודה בבוקר, מלצרית במסעדת בשר. 20 שקל לשעה אבל זה על טיפים. כאילו אם הטיפים שעשית מכסים לך את היומית את לא מקבלת כלום, אם לא אז משלימים לך כמה חסר עד היומית בסוף החודש. אבל עזבתי שם אחרי חודשיים עבודה בערך כי זה נורא קשה לעבוד בשתי עבודות והייתי על הרגליים מהבוקר עד הערב ולא מתאים. נמאס לי. עבדתי גם כחודשיים בתור מלצרית בפיצה לפני כמעט שנה, גם שם הרעיון היה דומה עם הטיפים וזה....

moruush

New member
../images/Emo90.gifאוקיי,

אני בת 14 וחצי.. אני עובדת במשרד של אבא - ביטוח [הוא משלם לי והחברה מחזירה לו] אני עוסקת בסידור פוליסות, למרקר, לסדר תיקוית (דברים משרדיים לכל דבר) וסריקות של חומר תוך כדי קיטלוגו במקומות הנכונים [לא קל כמו שזה נשמע
] 20 שקל לשעה, תנאים נוחים
חח המשרד זה בבית אז התנאים אחלה חח, זה במחשב שלי ככה שתוך כדי אני בכל הדברים שלי. ופעם ב.. אני עושה בייסיטר
**כנראה שבקרוב אני הולכת להיות עוזרת מורה של ה"אפרוחים" שלנו
**

anna the best

New member
לא עובדת

אני רוצה לעבוד. ממש רוצה. אבל הבעיה היא שאם אני אעבוד אני אחזור עייפה הביתה, ואז יהיה לי תירוץ לא ללמוד ולא לעשות שיעורים. אז בגלל זה אני אתחיל לעבוד רק ביוני, כשהלחץ ירד.

TiKi PooH

New member
כרגע לא עובדת,

בעיקר כי גם ככה אין לי זמן לנשום. ( ראשון- קורס ערב מתמטיקה, שלישי- קורס צילום, רביעי- קורס ערב מתמטיקה, חמישי- קורס פילו', שישי- תרגול מתמטיקה + קורס צילום; וכל זה עם בית ספר וחדר כושר ובית להחזיק עומד.) אבל אני חושבת שבקרוב אני הולכת להגיד שלום ותודה לקורס מתמטיקה, להסתפק לעת- עתה ב3 יח"ל שלי, ולמצוא לי איזו עבודה 2-3 פעמים בשבוע. חשבתי בינתיים על איזה מלצור/ קייטרינג, אבל.. לא יודעת, נראה מה אפשר למצוא באיזור.

חהחהחהחהחהחה

סליחה, אני פשוט רוקדת עכשיו את ריקוד ה-אמרתילך. איזה כיף שאת חוזרת לשלוש, איזה כיף.:)

ארומה../images/Emo119.gif

עבודה במשרה מלאה קשה קשה ולא מומלץ אלא אם כן את ממש נואשת :p שכר טיפה יותר מהמינימום שזה לפחות מנחם. עם 4 משמרות בשבוע אפשר לסגור בחודש 2500 ככה.

Magic Melody

New member
אני עובדת :]

אני, יעל, 18, לפני צבא ועובדת במחלקת נשים בבית חולים .. אני מזכירה שם.. המשכורת היא בערך 3500 לחודש.. שזה קצת מעל 20 לשעה. מרוצה יחסית, למרות שזו עבודה מתישה. אבל אני מסיימת בסוף חודש נובמבר, אין לי כח יותר

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אמממ אני ../images/Emo13.gif

בת 16.11 [OMG 17 כ"כ קרוב!!!!] עובדת בסטודיו שלי בתור אסיסטנטית [עוזרת למורה] בקבוצת המחול הישראלי
הכי מרוצה בארץ כי הן הבנות הכי מקצועיות שיש ואני אוהבת אותן 17.5 ש"ח לשעה

stink

New member
סיימתי לעבוד לפני כמה זמן

כך שאני לא יודעת אם אני אמורה לענות גם . ניחא . אולגה , 18 , לפני גיוס , "עבודת חופש" שכזו בחנות ספרים בעיר . הם לקחו אותי מראש רק לתקופה של תחילת הלימודים < שלושה חודשים> בגלל שזו תקופת ה"לחץ" . קיבלתי 20 ש"ח לשעה + נסיעות . היה שם נחמד מאוד , חנות קטנה ,אווירה נורא ביתית . עבדתי משרה מלאה , בוקר וערב , וכשהיה נורא לחוץ נשארתי שעות נוספות , כך שבסוף חודש היה לי 3600 בערך .

AnGeL DoLlY

New member
העבודה שלי דיי מסתורית

אף אחד לא יודע מה -באמת- אני עושה במפעלים (ראש העין ואריאל), אז חברות שלי כבר חדלו מלשאול
חח גם אתן לא תבינו אז אני אחסוך כאבי ראש ונכון שזה נראה שאני כל היום על המחשב (כי אני עושה פה ושם עבודות משרדיות ויש פה איזה 184365930 מחשבים וכולם כ"כ טובים
) אבל בחיי שאני עובדת! ואני אפילו יעילה ומספיקה הכל וכל העובדים פה ממש מתים עליי P: מרוויחה 20 לשעה, אמא מסיעה ומחזירה, הפסקות קפה, אחלה תנאים. אבל.. אני מתה למצוא עבודה אחרת נראה אולי ננסה להתקשר היום לבית היין ביהוד למצוא משהו. יש לי שפיצים של גיוון לפעמים נו מה

למעלה