עונה ובדרך מתייעצת.
אלה,18,עובדת בסוג של דוכן תכשיטים-מתנות בקניון. משכורת מינימום. סה"כ עבודה נחמדה [במיוחד אחריי הניסיונות הכושלים במקומות אחרים],התנאים די נוחים,אני לא עובדת הרבה משמרות בשבוע,כי אני די חדשה. בזמן האחרון די התקדמתי,נראה לי שהבוסית מרוצה ממנה כי היא נתנה לי מפתח והתחלתי לעשות משמרות לבד [אז אני משערת שהיא סומכת עליי]. בנות אחרות נותנות לי חלק מהמשמרות שלהן כשהן לא יכולות לבוא,ואני לוקחת בשימחה והבוסית מרוצה שאני זמינה רוב הזמן [אמרתי לפני צבא,כן?חח]. העבודה היא עם לקוחות,אז זה כולל הכל-צחוקים,קטעים מטומטמים,דברים מעליבים וכו' וכו'. עכשיו לגבי ההתייעצות-אימא שלי התקשרה אליי היום ואמרה לי שמישהי מהעבודה שלה מחפשת בחורה שתעזור לבת שלה [כיתה ג'-ד'] 4 פעמים בשבוע,שעה בכל פעם,30 שקלים [120 בשבוע]. ואני מתלבטת אם ללכת על זה או לא,כי הבוסית שלי בעבודה בקניון לא מודיעה לי על משמרות מראש [נראה לי שזה מה שהיא אוהבת,שאני זמינה כל הזמן,ושהיא יכולה להתקשר ואני אגיע תוך חצי שעה]. נכון שאני יכולה להגיד לה שתודיע לי מראש בכל פעם,אבל אני דואגת שדווקא מה שקידם אותי קדימה בעבודה בקניון הוא שאני תמיד מוכנה לבוא [גם אם היא מודיעה לי על משמרת שעה לפני שהיא מתחילה

] ושברגע שהפונקציה הזאת תעלם,המשמרות יעלמו גם. לפני שעבדתי משמרות לבד,היא הייתה מודיעה לי כמה ימים מראש,אבל הייתי עובדת אולי 2 משמרות בשבוע[ואפילו רק אחת לפעמים].עכשיו בגלל שאני גם לוקחת מבנות אחרות משמרות,וגם בגלל שאני יכולה לעבוד לבד אני עובדת 4-5 משמרות בשבוע. בקיצור,אני ממש מתלבטת.