שרשור מעניין

GoOni

New member
עבדתי בערך פעמיים באולם אירועים,

אבל לא דיברנו רציני ככה מלפני סוכות, והתחלתי לעבוד בטלסקר בסוכות, ככה שלא יצא לי לספר יותר מידי. מה גם שזו העבודה המדכאת והמשעממת ביותר בעולם, בערך, ואני מעדיפה להמעיט בסיפורים (אלא אם כן יש איזה משהו מצחיק במיוחד.. זה קורה מידי פעם)

גלייייידה.

טוב, אז אני עובדת ב'אלדו', הגלידריה. בסניף של נמל ת"א. אני עובדת שם מהשבוע האחרון של החופש הגדול. אני בת 16 וחצי וזה גיל גרוע למציאת עבודה, והמקום הזה מושלם לי מהבחינה הזו שהוא מאפשר לי לעבוד בתכלס מתי שבא לי. אין לי מינימום משמרות או משהו כזה. נגיד בחודש הזה אני חושבת שעשיתי אולי שתי משמרות.|: ובזמן לימודים אני עובדת רק סופ"שים, ולפעמים בכלל לא, והם ממש נוחים בקטע הזה וזה מעולה. מה שכן, הם גם יכולים לדפוק לך מין קטעים של ביטול משמרות בלי להודיע לך ואז זה זין בעין. משלמים מינימום, אבל זה באמת הכי טוב שיכולתי למצוא. ויש גלידה וקצת טיפים.

LimiMimi

New member
עובדת מאוד. ../images/Emo3.gif

התחלתי לעבוד בבלוקבסטר במאי, עדיין עובדת שם. אני בדר"כ מאחורי הדלפק/מפזרת סרטים/עוזרת וממליצה. מה שאפשר לעשות בבלוקבסטר.. אני אפשר להגיד מרוצה, בזמן האחרון קצת קשה לי שם.. אבל העובדים שם אנשים שאני נורא אוהבת.. (אפילו שהם אחראים לזה שקשה לי, אבל פסדר) אני עבדתי בסקרים 3 פעמים בשבוע, 20 שקל לשעה, שלושה חודשים.. אני מתפטרת לטובת עבודה חדשה שמצאתי בקולנוע.. ששם אני גם אעבוד שלוש פעמים בשבוע בתור קופאית שמוכרת כרטיסים. נשמע עבודה מושי מושלמת. חוצמיזה אני עובדת בבייביסיטינג, כמה פעמים בשבוע זה די גמיש, מרוויחה 25 עם ילדים מקסימים. אני מרוויחה הרבה ועובדת המון, קיצר.

EROTOMANIA

New member
קבלו

קוראים לי קים, אני בת 20, עובדת בשירות לקוחות במיני סופרמרקט, וזו העבודה הכי חרא בעולם
אני בטוחה שאתן יודעות מה זה שירות לקוחות, אבל תכלס אני עומדת מאחורי הדלפק כל היום, אומרת לקופאיות "שמתחתיי" מה לעשות, מטפלת בתלונות ולקוחות בני 90 ומעלה שלא יודעים איך לקרוא. אני גם מוכרת כרטיסי לוטו וסיגריות לאנשים. תכלס בכל עבודה יש יתרונות וחסרונות. אבל אני באמת שונאת את העבודה שלי. לפעמים מגניב שם כי החברות הכי טובות שלי עובדות שם [חוץ מקייטלין שעזבה] משכורת? 9 דולר לשעה, מחר מבקשת העלאה כי אני מרגישה כאילו הבוס שלי דורך עליי.

Lilo the fairy

New member
9 דולר לשעה? מה?

זה לפחות פרופורציונלי למחירים של מוצרים שאת צריכה לחיות מהם? אוכל והיגיינה?

EROTOMANIA

New member
9 דולר לשעה זה כלום.

אני עובדת בין 30-35 שעות בשבוע. המחיר של הדלק כאן בשמיים. במקרה הקולג' שלי טיפה רחוק. ובמקרה אני צריכה לשלם על הלימודים. שזה בסביבות האלפיים דולר לסמסטר של 3 וחצי חודשים. 9 דולר זה כלום. אני מרוויחה הכי פחות מכל העובדים בסופרמרקט הזה. אני ממש נלחמת לחיות כמו שצריך. כרגע יש לי 30 דולר עד יום חמישי, ושבוע שעבר הייתי במינוס בבנק.

EROTOMANIA

New member
כי איכשהו, המקום הזה הוא הבית השני שלי../images/Emo10.gif

קשה לעזוב אחרי שנתיים. קשה למצוא עבודה שמשלמת הרבה, פחות מלחיצה, ושגמישה מספיק לסבול את הלוח זמנים המטורף שלי..

בדיוק היום חשבתי שלמרות הכל נחמד לי שם :]

אז אני תם, 16 ושמונה חודשים, עובדת בצרכניה בישוב שלי כבר ארבעה חודשים, מרוויחה מינימום. המשכורת בהתאם למשמרות- בקיץ עבדתי יותר מעכשיו אז קיבלתי 1400 בחודש, חודש שעבר לעומת זאת עבדתי בדיוק 8 משמרות וקיבלתי 596, כלורמ שזה נורא תלוי. הם מספיק נוחים לי מבחינת משמרות- אמא אמרה שהיא מרשה לי 2 באמצע שבוע ובימי שישי, אז זה ככה. לפעמים זה נורא מעיק, ולא בא לי וכאלה, אבל מתגברים.. העובדים משעשעים אותי ואני אוהבת להיות בקשר עם אנשים.ץ. (חוצמזה שנעשיתי ממש ג'ון בריון מרוב שישיות קולה שאני סוחבת :\ )

EVE Lights

New member
סופרפארם שליטא

(כן בטח) עבדתי שם לפני הגיוס, קיבלתי 18.5 לשעה (הייתי עוד לפני 18) וזה היה האמאמא של המינימום היום אני עובדת שם כאחמ"שית כבר 9 חודשים (פייי הזמן טס), מקבלת 22 לשעה 4 משמרות בשבוע בד"כ אין תלונות. די נחמד לי

בווווו

בת 21 עובדת בפלאפון, נציגת מכירות עיסקיים. עובדת 5 משמרות בשבוע. מקבלת 20 שקל לשעה. מקבלת בונוסים שזה אחלה. נהנית מכל רגע שלי במוקד! כמובן שיש את הלקוחות המעצבנים האלה אבל כבר הפסקתי להתרגש מהם...

הלו../images/Emo3.gif

אנה בת 20 בכיתה יא-יב עבדתי כמארחת באולם אירועים...אחכ התפטרתי משם [20 שח לשעה ללא טיפים] בגלל תקופת בגרויות..והלכתי לעבוד בסקרים טלפוניים ולא זוכרת כמה קיבלתי שם..נראה לי 21 לשעה..אבל משמרת 3 בשבוע והלאה מקבלים 23 לשעה או משו כזה... אחכ התגייסתי וקיבלתי 396 בחודש בתקופות שפל ו-401 בתקופות השיא... השתחררתי. התחלתי את דרכי כדיילת קרקע באלעל...חרא משכורת. 20 שח לשעה [משו כמו מינימום] לילות 150% ושבתות וחגים 300% [אבל היי...יש כרטיסי טיסה
]. קיצר בשבועיים הרווחתי שם 2000 שח [כי שילמו גם על נסיעות]. הפסקתי לעבוד שם...עשיתי פסיכומטרי בראש שקט [שלא תעזו לשאול כמה קיבלתי.] וניסיתי מזלי בחברת תעופה אחרת..התקבלתי..רק חבל שיומיים לפני הקורס שללו לי את רשיון הנהיגה-שדיי היתי תלוייה בו...לכן אחרי יומיים בקורס הוא הופסק [גם ככה רציתי להפסיק אותו כי חרא חברה וחרא תנאים ואפילו אין כרטיסי טיסה. זיבי.] כיום אני עובדת במרכז האוניברסיטאי פה..מחליפה בינתיים מישהי שיוצאת לחופשת לידה-ואחכ אעבור לתפקיד קבוע. אני בסוגשל מרכזייה-מנתבת טלפונים...יש קבלת קהל בקטע של להנפיק כרטיסי עובד וזה...ממש סבבה לי שם [וזה ליד הבית לשם שינוי!!!] ואני מקבלת משו כמו 25 שח לשעה [אבל זה לא יוצא כזה הרבה כי העבודה שלי היא כל ערב מ 16:00 עד 21:00 ובשישי מ8:00 עד 12:00] אבל אני מרוצה כי אינלי כזה הרבה הוצאות..ואת השנה הראשונה על הלימודים אני גם ככה אשלם מהפקדון [כי הבנתי שלימודים בחו"ל לא באים בחשבון לנוכח המחיר שהם גובים לשכר לימוד...ושלא נדבר על מחייה]..ואחכ תהייה לי הנחה של 95% על הלימודים כי אני עובדת שם. וויפי

אע

אבל עכשיו אני בסוגשל תקופת חפיפה אז אני עובדת כל יום מ10 [מפנקים אותי במקום לבוא ב8
] עד 16:00 והיום ישלי יעוץ לימודים ויש מי לאק :[

אמממ

כרגע מחפשת עבודה רצינית וקבועה.. אבל לביינתים יש לי בייביסיטר... אחד מהם קבוע, עוד אחד יתחיל בקרוב ואולי עוד אחד יהיה לי קבוע...:] וחוץ מזה מדי פעם יש בערבים.. אתמול בערב תליתי מודעות לבייביסיטר ונקווה שזה יביא עוד אנשים (טפו טפו טפו...חייבת
)

vashla

New member
החלפתי עבודה, עונת הצרפתים נגמרה כבר../images/Emo6.gif

אז אני עובדת עם אמא במשרד
שם: בר גיל: 17 פרטים על העבודה? אממ...אני סתם מתייקת מסדרת דפים גורסת מקלידה.שטויות בגנון. ואני מרוצה! אני באה פחות או יותר מתי שבא לי,20 ש"ח לשעה. זה סבבה.

עונה ובדרך מתייעצת.

אלה,18,עובדת בסוג של דוכן תכשיטים-מתנות בקניון. משכורת מינימום. סה"כ עבודה נחמדה [במיוחד אחריי הניסיונות הכושלים במקומות אחרים],התנאים די נוחים,אני לא עובדת הרבה משמרות בשבוע,כי אני די חדשה. בזמן האחרון די התקדמתי,נראה לי שהבוסית מרוצה ממנה כי היא נתנה לי מפתח והתחלתי לעשות משמרות לבד [אז אני משערת שהיא סומכת עליי]. בנות אחרות נותנות לי חלק מהמשמרות שלהן כשהן לא יכולות לבוא,ואני לוקחת בשימחה והבוסית מרוצה שאני זמינה רוב הזמן [אמרתי לפני צבא,כן?חח]. העבודה היא עם לקוחות,אז זה כולל הכל-צחוקים,קטעים מטומטמים,דברים מעליבים וכו' וכו'. עכשיו לגבי ההתייעצות-אימא שלי התקשרה אליי היום ואמרה לי שמישהי מהעבודה שלה מחפשת בחורה שתעזור לבת שלה [כיתה ג'-ד'] 4 פעמים בשבוע,שעה בכל פעם,30 שקלים [120 בשבוע]. ואני מתלבטת אם ללכת על זה או לא,כי הבוסית שלי בעבודה בקניון לא מודיעה לי על משמרות מראש [נראה לי שזה מה שהיא אוהבת,שאני זמינה כל הזמן,ושהיא יכולה להתקשר ואני אגיע תוך חצי שעה]. נכון שאני יכולה להגיד לה שתודיע לי מראש בכל פעם,אבל אני דואגת שדווקא מה שקידם אותי קדימה בעבודה בקניון הוא שאני תמיד מוכנה לבוא [גם אם היא מודיעה לי על משמרת שעה לפני שהיא מתחילה :(] ושברגע שהפונקציה הזאת תעלם,המשמרות יעלמו גם. לפני שעבדתי משמרות לבד,היא הייתה מודיעה לי כמה ימים מראש,אבל הייתי עובדת אולי 2 משמרות בשבוע[ואפילו רק אחת לפעמים].עכשיו בגלל שאני גם לוקחת מבנות אחרות משמרות,וגם בגלל שאני יכולה לעבוד לבד אני עובדת 4-5 משמרות בשבוע. בקיצור,אני ממש מתלבטת.

אמממ לפי דעתי..

אם את חושבת שזה מה שיתן לך פחות משמרות אז אל תלכי אליו.. אבל תחשבי שניה, יש לך פה שתי עבודות קבועות, נניח את מגיעה לעוד 2 משמרות בשבוע עכשיו ואם היא תצלצלי ולא תוכלי להגיע אז בכל מקרה זה בגלל שיש לך עוד עבודה, זה לא שאת יושבת ומתבטלת בבית.. אני הייתי הולכת על שתיהן, ותגידי למי שאחראית עליך את הימים והשעות שאת לא יכולה להגיע בגלל שיש לך עבודה נוספת ותודיעי לה שאת ממש רוצה לעבוד כמו לפני זה (4-5 משמרות) והיא תנסה לתמרן את זה, אם היא באמת מרוצה ממך והכל.. ד"א איפה את גרה
אם את לא לוקחת את העבודה של מישהי מהעבודה שלה אני מוכנה לקחת אותה
(אבל בעצם גם ככה אין מצב כי אני גרה בישוב נידח
) חחחחח מקווה שעזרתי
33>

עכשיו בדיוק דיברתי איתה

והחלטתי לקחת את זה. היא גרה מול הקניון.חח ככה שאם היא תתקשר כשאני נניח בשיעור,אני אגיד לה שאני מגיעה תוך שעה,וככה באמת יהיה. דאגתי כי בקניון זו או משמרת בוקר מ9 עד 4,או ערב מ4 עד 22 וחצי,אז יוצא שזו בעיה לעזור לה אם אני לא יודעת מראש מתי אני עובדת.כי אם אני אקבע איתה ל4,אז עד 5 אני לא יכולה להגיע,ואז יש בעיה עם משמרת ערב.אם אני קובעת ל3,אז בעיה עם משמרת בוקר וכו'.חח אבל זה איכשהו יסתדר לי אני מקווה. אני אתקשר עכשיו לבוסית לשאול מה המשמרות לשבוע הקרוב [ככה שתגיד לי מראש]. ובכיף,אני בדיוק שואלת מישהו שלמד איתי אם הוא מכיר מישהי בכיתה יא'-יב' שלומדת טוב,כדי שמקסימום תיקח את העבודה במקומי,אבל אני לא גרה ביישוב נידח.אני מאשדוד.

למעלה