שרשור מעב"ר!!!

S i r i u s

New member
אוקיי תגובות../images/Emo122.gif

אמרתי עליה שהיא מכוערת רק בגלל שכעסתי - לא התכוונתי ברצינות. הייתי עולה עלייה בטוח אבל בקושי זחלתי עד הארווה - הנשימה שלי הפסיקה לכאוב רק עכשיו - נראה לי קיבלתי מכה חזקה בבית החזה ובצלעות. אוף גם השפתיים שלי כואבות... שמעון כל הזמן הזכיר לי לא לתת לה להוריד את הראש אבל אני פשוט שחכתי בסיבוב ההוא...זאת היתה תפילה מאוד מוכשרת חחח

charliebr

New member
אוץ'! תרגישי טוב!

לא נורא! מי שלא נופל, לא רוכב!! ותגידי תודה שלא נפלת על איזה סטנד או משו וריסקת את כל הפרצוף

S i r i u s

New member
חחח תודה!!! באמת מזל שלא נפלתי

על סטנד...או אספלט..או משהו כזה...אבל עדיין כואב...הראש שלי הורג אותי.

charliebr

New member
../images/Emo122.gif

פעם נתקעתי בסטנד כשקפצתי אותו, כמעט שברתי את הרגל ושני מכשולים אחרי זה נפלתי, (זה היה בתחרות) אחרי זה עליתי על הסוסיק השני והמושלם ולקחתי שני..... אם אני יכולה את יכולה
וחוצמזה תגידי תודה שלא צילמו אותך על הרצפה *רוצחת את פטנט* וואייי כמה נפלתי, פפפ היו לי פעמים שנפלתי שני שיעורים ברצף.... ככה זה שרוכבים על סוס מניאק (אבל חמודי)

החלמה מהירה../images/Emo42.gif

שבוע שעבר אני התרסקתי על הפרצוף...אבל ניראה לי שלך זה כבר יותר רציני שונאת לפול.... תרגישי טופ!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהיה מפחיד../images/Emo4.gif

הגעתי לחווה- והיה לי שיעור בחמש.. ובינתיים מילאתי מים בתאים עם חברה שלי מחווה.. וזו שבאתי איתה הלכה עם המדריכה שלי לטיול עם עוד שניי ילדים.. אבל היא הלכה ברגל- גם המדריכה שלי. ואחרי שאני וזו שמילאתי איתה ת'תאים עשינו שיעורי בית- יותר נכון, אני עזרתי לה בשיעורי הבית. הם הגיעו והתחלנו להבריש ולאכף את כל הסוסים.. אני הברשתי את קופר.. וגם רכבתי עליו- הייתי מזה שמחה. הייתי אמורה לעשות לו לונג' אבל בסוף לא עשיתי לו.. כי הוא עבד טיפ-טיפה בבוקר.. עליתי, והרגשתי שיש לו מרץ.. אבל הסתדרתי... הוא עבר כמה פעמים לקאנטר.. אבל הורדתי אותו מהר.. ואז הוא עבר עוד פעם- והאטתי אותו- אבל פתאום הוא עבר לי לגאלופּ מהיר- זה היה ממש ממש מפחיד.. ואז הרגל שלי נתקעה בארכובה
והחזקתי ת'צמי עליו איזה חמישה סיבובים והמדריכה שלי ועוד מישהו ניסו לעצור אותו וגם אני.. אבל פגעתי בו בטעות עם הדורבנות.. אז הוא לא הגב למתג
זה היה כל-כך מפחיד.. ואז באיזושהי פינה הוא עשה סיבוב חד- ונפלתי- ואז הוא גרר אותי על הרצפה איזה רבע מגרש..
והרגשתי איזה שני בומים-שהראש שלי נדפק באדמה- ופשוט עצמתי ת'עיניים.. ואז כזה- נראה לי התעלפתי כמה שניות- אני זוכרת שני בומים-עם הראש- ואנ'לא זוכרת שהשתחררתי ממנו.. אבל אני זוכרת שהייתי על החול- והרימו לי ת'ראש ותגוף..ואז התחלתי לבכות- כי מזה נבהלתי..וישבתי ולפני שלקחו אותי למסעדה- כדי לשבת-שאלו אותי איפה בדיוק כואב לי וזה... וזו הייתה עוד הנפילה הראשונה שלי! ודפקתי את עצם הזנב.. והתנפח ל שם.. וכל הבטן שלי מלאה שריטות.. וגם על הפרצוף ש לי איזה שתי שריטות.. ואחרי עשר דקות שנחתי קצת- עליתי על קופר- עוד פעם... אבל המדריכה שלי החזקיה אותי עם חבל לונג' כזה.. ועבדנו על כיפופים.. ולא ממש רציתי לעשות ג'וג או כל מקצב מעל.. אז לא עשיתי- כי עדיין- נורא-נורא פחדתי
.. אבל אם נגיד אני אעלה עכשיו על סוס אחר-אני אעשה קאנטר.. וזו שבאתי איתה- אמרה לי שהיא כמעט בכתה- כי זה היה ממש מפחיד.. ואני מודה לאלוהים שאני בסדק- ולא קרה שום דבר יותר ממה שקרה לי..
ומחר אני גם רוכבת..וול- אני מקווה שהכל יהיה בסדר.. אה, וגם הייתה לי לפני שעליתי על קופר- בכלל לפני הנפילה.. כבר הייתה לי איזושהי הרגשה כזו- לא טובה... ואבא שלי שאל אותי מתי בערך נפלתי- כי כשאני נפלתי בערך- הוא חשב ''אני מקווה שהיא בסדר''.. מוזרר.. חיחי- טלפתיה.. אה- ועכשיו התקשרה אליי המדריכה שלי-לשאול מה שלומי
ואיך אני מרגישה וזה... ושמחר- היא תהיה איתי- ואני ארכב עוד פעם- כדי שאני לא-כל-כך אפחד.. מואהה
לאב יא אול

S H I L G I

New member
כבר אמרתי לך אתמול במסנג'ר אבל

בכל מקרה.....
מממממוווואאהההה!!!
תרגישי טוב מתוקה!!

Unreachable

New member
אומגד

את בסדר????? בדיוק ביום ראשון דיברתי על זה עם נעם הוא אמר שאצלנו דבר כזה לא יכול לקרות כי אם אני נתקע בארכובה- הארכובה יורדת איתך (
) לא רכבת עם נעלי ספורט, נכון? זה מסוכן נורא צריך לרכב עם מגפיים

ניצקוש

New member
אוווווווווווווווווווווףף../images/Emo46.gif

אין לי שיעור היום!!! איזה באסה.. בונים אצלנו גדר חדשה למנג'

S H I L G I

New member
השיעור שלי היום../images/Emo3.gif

אמממ הגעתי איזה רבע שעה לפני וסטלה כבר היתה מאוכפת.. באתי וראיתי את מור מאחורה מאכפת את לוקה וסתם דיברנו על זה שהיא רוצה שאני אתחרה והיא ניסתה לשכנע אותי להתחרות ואמרה שהיה לי ממש טוב והיא השתגעה מהפוביית הילה שלי..
אח"כ הלכתי ושמתי ראשיה (הפעם בהצלחה
) על סטלה רק שמשו לא הסתדר לי עם הנוזבד אז היא עזרה לי
רוב השיעור עבדתי על שסטלה תגיב טוב לרגל שלי ולשמור אותה כי היא ממש השתגעה שתעשה מה שאני מבקשת וכשהיא לא עושה לעצור או ללכת אחורה והיו כמה פעמים שמור שאלה אותי למה עצרתי (למשל שהיא התחילה לי קאנטר או שהלכתי אחורה)..וזה היה בעצם פעולה מרצונה של סטלה
אחרי השיעור קיררתי אותה לקחתי את הפעמונים שנפלו לה באמצע הרכיבה
והלכתי לפרק אותה אחרי שפירקתי אותה ניקיתי אותה טוב טוב טוב עד שהיא היתה מבריקה לגמרי
בובה
אוףף באותו הרגע רציתי לתת לה כל כך איזהה גזר או משו אבל לא היה לי כלום
אח"כ הלכתי לנקות לה תמגנים והפעמונים.. את הפעמונים שטפתי ולא היה מתקן אז הבאתי אותו חח אני מתחילה סוף סוף להיות די עצמאית בחווה הזו..
אח"כ סתם פינקתי את סטלה ואמרתי שלום לים כי לא הספקתי קודם ואז הלכתי להבא תג'ינס ותנעלי עבודה שהבאתי להחלפה כי אמא שלי רצתה לעצור איפשהו ואז דניאלה הגיע ושלום ובלה בלה ואז בזמן שאמא שלי שילמה לה אני פתאום עומדת ופאףף!!! נתפס לי השריר!!!
אתם מכירים את זה שנתפס לכם השריר והוא משתק אתכם לגמרי?! אז פשוט לא יכולתי לזוז אז בסוף ויתרנו על העצירה והלכתי הביתה עם גרביים
וזהו..

Vintage Queen

New member
היוםםםםםםםםםםםםם

הגעתי לחווה מוקדם היום עם עמית ומור! איכפתי את מיסק אילן אמר לי שרועי רכב עליה בבוקר
ושהוא אמר שהוא צריך לעבוד איתה על שמירת קצב.... אז הוא יירכב עליה קצת בבקרים... הוא רוכב גם על עוד סוסים! היה לי שיעור ועבדנו על מסלול של 90-100 ועל מהירות כי הרי בתחרויות אני נלחצת נורא ואם יהיה לי לחץ גם בבית אז נוכל לעבוד על הטעויות והיה מעולהההההההההההההההההההההההההה מיסי הייתה ספידיומטים ומותק! היא הפילה רק פעמים אבל זה בגלל גישה לא נכונה עבדנו על זה ועל הקטע שבמכשול האחרון אני נזרקת (כן גם בבית!) ועוד מיסי הייתה יותר ממושלמת ושיפרתי ב12 שניות את הזמן שאיתו התחלתי חחח אב רכבה היום על סז וקפצה איזה 130-140 והוא ריחףףףףףף מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק וזיהו :)

Unreachable

New member
אתמול רכבתי

רוצים למכור את אדום(בתמונה)
כי הוא סוס עם קצת אופי ואורי לא אוהב סוסים עם אופי הוא רוצה שכל הסוסים יהיו אוטומאטים להחריד ויתקעו ת'ראש שלהם בחול כל החיים אוף! יש לו צעד כזה יפה... והוא כזה נשמה לפעמצים נכון, הוא לא תמיד רגוע ואוהב להפיל אנשים אבל ברגע שהוא שם לב שיש לו רוכב שיודע מה צריך לעשות על הגב הוא נותן מעצמו המון אם באמת ימכרו אותו- אני יודעת שהוא יחסר להמון המון אנשים. חבל. ברכיבה היה פסדר כזה אורי התעצבן עלי אז אביטל יצאה במקומי לטיול נשארתי ועזרתי לעופרי עם הבנות המוגבלות אוףףףףףף הן כאלו מעצבנות שזה נוראי לואיס עצלן ולא מוכן לעבור לקאנטר, חזי לא נוח ואדום מופרע ומעצבן (זה לפחות הייתה דעתן על הסוןסים) סתמווווווווו הייתי יכולה לעלות באותו הרגע על לואיס ולהראות להם שהסוס יכול לעבור לקאנטר מעמידה אבל לא עופרי לא הסכימה רעההההההה בכל מקרה אחת מהילדות עפה אז הייתי על חזי והוא במת ללא נוח נוו טוב אבל זה לא אומר שצריך לבכות היה נחמד האחרים חזרו מהטיול ואז אורי בא עלי עם אנג'י ואמר שהוא לא כועס וידה ידה ידה והוא בא ללחוץ לי ת'יד ואני כזה (כמעט) מושכת אותו למטה ואז הוא קולט את זה ומתחיל לדרבן את אנג'י ואני עדיין מחזיקה אותו (בעצם, בקטע הזה הוא יותר מחזיק אותי) וככה הוא לקח אותי חצי מנז' (
)[ עד שהוא החליט שמספיק ועזב אותי ונתן לי חיוך מעצבן והלכנו לפרק ת'סוזסים ולהבריש ולהאכיל ואז הלכתי לטיול קטן לבד עם סופי והיא כזא-ת פשושית ואז כולנו ניסינו להוריד את ג'ינג'יר מהמרעה ואחורי איזה שעה ככה עופרי חוזרת איתה היינו צריכים לתפוס אותה כי היא הייתה נראת כאילו יש לה קוליק אבל היא הייתה בסדר סדרנו הכל וזייהו.

charliebr

New member
../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo36.gif

אוקי, הגעתי לחווה, ראיתי את דנה והיא אמרה לי שהביאו סייח, פג מתוק לאללה, הלכתי לראות, הסייח הכי חמוד שראיתי בחיים שלי, אבל הבעיה היא שבגלל שהוא נולד פג יש לו 30% סיכוי לחיות!!! מסכנוניצ'יק!!!!!!!!!!! ואמא שלו כל כך יפה!!!! והוא לא יכול לעמוד או לאכול! הוא כזה מסכן! הוא כל היום ישן עם מנורות חימום ו"קובן" (האפודה של בלגה) כולם להתפלל בשביל הקטנצ'יק!!!!!!!! תמונה שלו!!

Vintage Queen

New member
אויייי

איזה חמודי הוא :/ הוא נראה קטנצ'יק!! איזה גודל הוא בערך?... וואי אני מקווה שהוא ייגדל ויישרודדד

למעלה