שרשור מסגרות

ועוד משהו

אני שונאת את השקרים האלה, כי אני באופן אישי יודעת מהגננת של השנה שעברה שהסייעות לא נשארו דקה בגן. אם כבר מישהי הגיעה מוקדם זה הגננת (שגם ככה מסיימת בצהריים) ולא הסייעות. אני שונאת שחושבים שההורים מטומטמים ואפשר לסובב אותם על האצבע הקטנה.

בוליפלג

New member
לא נשמע לי בכלל..וכמובן שלא בבית ספרנו..

(כמובן שיש דברים אחרים המעוררים תרעומת
) כיוון שיש בעיה אמיתית עם שעת הסיום המוקדמת, ממש כמו שציינת, מדובר ביום עבודה רגיל לכל הדעות, הייתי מנסה את כוחי בשינוי הגזרה הזו. אני בטוחה שאת לא ההורה היחיד שזה יוצר לו בעיה רצינית. מה אמרו שאר ההורים?

memko

New member
אני יכולה לקחת את יובלי אליי, אבל

תקחי בחשבון שהם לא שינו...רוצה?

תודה מותק, אני אראה איך אנחנו מסתדרים

בכל אופן, גם בשנה שעברה היה אותו סיפור ורק אחרי שכמה הורים הלכו למנהלת וצעקו מאוד (כולל אני), היא הסכימה שהגן יהיה עד 16:00. אף סייעת לא היתה באירוע, אף אחת, רק הגננת, אז הטיעון הזה נשמע די מפגר בדיעבד.

ממש לא../images/Emo13.gif ובכלל הגן שלכם לא משהו,אה?

אצלינו כשיש מסיבה(פעם במיליון,וטוב שכך
) הגן עובד כרגיל עד ארבע ומבקשים מההורים לבוא ברבע לארבע זה הכל.. בעצם רק הצהרון באותו יום לא עובד,נראה לי(הצהרון זה עד חמש)

זה מחולק לפי גילאים

בפברואר היה רישום לגן חובה, אחכ לטרום ואנחנו אחרונים לטרום טרום. מה שיותר מבאס זה שמקבלים תשובות רק בסוף יולי!!! מאוד מאוד מקווה שלא תהיה בעיה, מאמינה שיהיה בסדר כי היא גמולה כבר מזמן ויחסית גדולה בשנתון (ילידת מרץ)

דיינו

New member
זה מקומם לדעתי. אצלינו זה לא ככה.

במשפחתון שהיינו בהתחלה (שלושה ילדים בבית של מישהי) היא רצתה לעשות מסיבת פורים בבוקר - כמו שאמרת , על יום חולל ומעבר לחופשים הרגילים ולמחלות האינסופיות שגם ככה הכבידו עלינו אז. אני פשוט לא הסכמתי. לא התכוונתי להיגרר לזה, אבל יצא שרבתי איתה, ממש רבתי, ממש לצעקות הגענו - ואני באמת לא בןאדם שצועק, עד כדי כך זה הרתיח אותי. והסוף? מצד אחד התבטלה המסיבה. מצד שני - כל כך נפגעתי מההתנהלות שלה, ונראה לי משום מה שגם היא ממני, ורק חיכיתי שתיגמר השנה ונוכל להמשיך הלאה...

רוני75

New member
טוב שאת כותבת פה...

זה יוצא יום ראשון? איזה תאריך את זוכרת? ראיתי את השלט אבל לא שמתי לב לתאריך. זה באמת מתסכל- למה לא לדבר עם המנהלת גן ולומר לה משהו על זה? הבעיה היחידה לדעתי היא שהם קבעו את זה ל5 וחצי, לא? ולאחר את זה זה בעייתי כי זה יהיה מאוחר מדי ואי אפשר נניח לומר להורים לבוא ב 3 לגן כי רב הילדים ישנים לכן לדעתי הם אמרו 13. אני מניחה גם ששוב כל אחד צריך להביא דברים , לא?

memko

New member
כן צריך להביא, אני אשים שלט בהמשך השבוע

עם רשימה כרגיל.

Joy20man

New member
אצלי זה ככה

ביום הזכרון הגן עובד עד 13:00 וביום העצמאות הגן לא עובד. מה שמכצבן אצלי זה שיש חופש בל"ג בעומר וגם בפורים היה יום אחד חופש. זה פשוט לא הגיוני שהגנים לוקחים חופשים על חגים כאלה בידיעה שההורים לא בחופש. יש מה לעשות הנדון? כי אני כבר מיואשת ועוד שניה מפטרים אותי :))))

נשמע מרגיז

והייתי בהחלט מנסה לשנות את רוע הגזירה גם במחיר ביטול המסיבה. קודם כל לא לא הודיעו על זה בתחילת שנה או לפני פסח שתוכלו להתארגן וגם בגיל הזה זה לא עד כדי כך מהותי ובטח לא במחיר שלהכריח הורים לצאת מיום עבודה או לשלם לבייביסיטר וכו'. הייתי מאד כועסת...

נראה לך שיבטלו את המסיבה?!

אני אגיד תודה ואהיה מאושרת אם הגן יהיה עד ארבע בקונסטלציה כלשהי....את לא יודעת עם מי יש לך עסק. בכלל, לדעתי יש יותר מדי "אירועים" ע"ח זמן הגן - שישי בבוקר, אחה"צ, ולרוב מדובר באירועים עמוסים לעייפה שהילדים גם ככה לא מודעים במיוחד למה שקורה שם ולא כזה אכפת להם. זו ממש חוצפה להכריח אותו למצוא סידור, בפרט שדי מורכב להשיג אחד כזה אחרי כל החופשות שהיו. לנו אישית גם אין בייביסיטר(בשוטף מסתדרים עם סבא וסבתא, כולל הוצאה מהגן), אז זה מורכב שבעתיים.

ומה תגידי על זה ש...

הורים בגן שלי מתלוננים על כך שאין מספיק מסיבות ואירועים?
אני חשבתי שאני הכי מתחשבת ולכן השתדלתי השנה "לספק" אירועים במינון הנכון (מסיבת פתיחת ספריה, חנוכה, סדנה ליום המשפחה, בוקר פתוח בפורים, מסיבת סופשנה) ומתסבר שגם מזה לא מרוצים...

לי זה נשמע די והותר../images/Emo3.gif

אבל את יודעת שאני לא בקטע של פארטי עם קטינים

e y a l d

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הגיל הרך בקיבוץ עינת ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מישהי מכירה ויכולה להמליץ או להשמיץ?

gallish

New member
יש לי חברה שהילדה שלה בגן בקיבוץ עינת

כבר כמה שנים (היא בת 3 וחצי) היא מאוד מרוצה! אם תרצי, אני יכולה לתת לך את הטלפון שלה

lulalo

New member
שמעתי ניסים ונפלאות על הגנים שם

כשהלכתי לראות הייתי כבר מוכנה להוציא על זה את הכסף (עולה בערך 3,500 לחודש) אבל כשהגענו לגן התרשמנו מאוד לרעה. יכול מאוד להיות ש'נפלנו' על סיטואציה לא טובה, אבל אני הרגשתי צורך עז לברוח משם... באמת שכל מערכת הגנים שם מאוד מומלצת באזור הזה, אבל הכי טוב ללכת עם ראש פתוח ולהתרשם לבד.

למעלה