התרשמת לרעה? מה היתה הסיטואציה? ועוד שאלה- איפה בסוף נרשמתם? האם את יכולה להמליץ לי על משפחתון טוב בראש העין והסביבה הקרובה? אני ממש בבעיה וחיבת למצוא מקום ואין לי מושג איך לחפש. תודה מראש
אצלינו הסתיים מוקדם רק במסיבה של חנוכה ובפתיחת הסיפריה (לא זוכרת האם ב- 1 או ב-4 אחה"צ) אצלינו יחסית הם עוד בסדר וכאשר יש מסיבה לקבוצה של הקטנים אז הגדולים פשוט עולים אחרי הצהרים לשחק שם והגן מסתיים כרגיל ב- 5 אם זה בפארק אז הייתי בהחלט מדברת עם עוד הורים - אם הגננת רוצה היא יכולה לשלוח חלק מהצוות לפארק וחלק שישאר עם הילדים בגן
אני מחפשת באזור קרית אונו, גן לבני המקסים בן 4חודשים. ביקרנו בגן די חדש בשם "הפינוקיה שלי" ברחוב יהודה הלוי 5 בקרית אונו. דוקא עושה רושם חם וטוב. מישהי מכירה ויכולה להמליץ או לשלול? יש לכן אולי אינפורמציה של גנים נוספים טובים ליום ארוך?
שלום ונעים מאוד אני חדשה כאן, חברתי משתמשת קבועה כאן ייעצה לי לפנות אליכם בקשר לבעיה שלי. בני בן ה 2 נמצא בגן (מחודש ספטמבר) עד עכשיו היו כמה בעיות עם הגן אבל דברים קטנים לא משהו דרסטי. אבל לאחרונה קרה מקרה מאוד לא נעים כשהגננת פרצה עלי בצעקות לאחר ששאלתי שאלה בנוגע להתנהגות אחד הילדים , היא לאחר מכן התנצלה אבל זה די מה ששבר אצלי את גב הגמל על כל הדברים האחרים ששמתי בצד. רציתי לדעת עם מישהי כאן יכולה להמליץ לי על גן באיזור המרכז באיזור באיזור של מבערך ויצמן ליד איכיליוב עד אבן גבירול פלוס מינוס. המון המון תודה
שלום ושבוע טוב אני מחפשת גן לילדי המתוק אשר יהיה בן 1.5 בספטמבר,בגבעתיים. יום שישי ראינו את גן פיציקטו ברח' קק"ל והתרשמנו מאוד,גן מרווח עם גננות מחייכות ודואגות וילדים שנראים מרוצים. האם משהו מכיר את הגן ויכול להמליץ? דחוף , היום מחר אני רוצה לרשום אותו כי ממש אין כבר מקומות בגנים. או האם משהו מכיר גן באיזור שהוא יכול להמליץ לי עליו? המון תודה מראש נטלי
חברה המתגוררת בהוד"ש מחפשת משפחתון/גן רב גילאי עבור בנה שיהיה בן ארבעה חודשים. רוצה להכניס אותו ביולי (כן, זה בעייתי אני יודעת) למשפחתון או לחילופין לגן רב גילאי שיש לו גם כיתת תינוקיה שמקבלת גילאים כאלה. מישהי מכירה? אשמח מאוד לתשובה, גם במסרים
טשרניחובסקי 7 נדב היה שם מגיל 8 חודשים עד לשבוע הבא. אנחנו עוברים דירה, ולצאת מהגן הזה זה הדבר הכי עצוב במעבר הזה... יחס מספרי נהדר של מטפלות, והן ממש חמות ומקסימות. אוכל טוב, גישה כיפית, מחיר ממוצע לחיפה (לא זול לא יקר).
../images/Emo41.gifשאלה בנוגע לתשלום על אוגוסט ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
הבן שלי נכנס לגן ב17.4, אנחנו עדיין בתקופת "הסתגלות". שאלתי היום את הגננת בנוגע לתשלום באוגוסט, והיא אמרה לי שהם מחייבים מחיר מלא ועובדים עד ה8 לאוגוסט . אמרתי לה שעד כמה שידוע לי במידה וילד נכנס באמצע השנה משלמים על אוגוסט באופן יחסי , יובל יהיה במשך 3.5 חודשים ונראה לי ממש לא הוגן לשלם סכום של 1900 שח על 8 ימים כאשר עבור ה18 הנותרים אני אצטרך לשלם למטפלת. אני מבינה את זה שלשלם חלק יחסי, אבל למה אני צריכה לממן את החופשה השנתית של המטפלות? אשמח לשמוע אם למישהי יש ניסיון עם העניין, והאם יש אפשרות נגיד להוציא את הילד ביולי ואוגוסט (דודה שלי יכולה לטפל בו, טיפלה בו עד לא מזמן). הילד בן שנה וחצי ונהיה לי קשה איתו בבית, ואני רואה שהוא זקוק לחברת ילדים ולגירויים נוספים, למרות שעברו עלינו יומיים לא פשוטים . השתלשלות האירועים אשמח לדעתכן
נעם שלי נכנסה לגן מיד אחרי פסח, בתחילת מאי. אני שילמתי את החלק היחסי על אוגוסט. לגבי יולי אוגוסט, זה קצת בעייתי בעיני להכניס אותו עכשיו, להוציא שוב לחודשיים ושוב להכניס לגן (או לגן אחר...) תנסי להגיע איתה להסכמה על חודש אוגוסט...