גם אצלכם זה ככה?! ../images/Emo46.gif
זה היה ככה אצלנו בגן בשנה שעברה, והנה מסתבר שלי שגם השנה! החליטו בגן לערוך מסיבה לכבוד יום העצמאות, נו, נחמד, אני לא אהיה משביתת שמחות על אף שלא אוכל להשתתף במסיבה ואבא של ייאלץ ללכת. זה מילא. החליטו לערוך את המסיבה ביום ראשון בעוד שבוע, מילא. שמו פתק קטן בגן, אם בכלל (אני לא ראיתי), מילא. באותו יום הוחלט שמסיימים את הגן ב- 13:00. זה לא ערב חג, זה לא יום חופש שידענו עליו מראש ושהמשק לא עובד. אמא ואבא עובדים, סבא וסבתא גם כן, יום עבודה רגיל, סתם יום. והסיבה? כדי שהסייעות יכינו את המסיבה. לא יודעת מה יהיה השנה, אבל בשנה שעברה היחידות שהגיעו היו מנהלת הגן והגננות. אף סייעת לא נראתה באופק (זו לא הנקודה כי זה באמת לא היה כזה אקוטי). עם כל הכבוד לחגיגת יום העצמאות, בעיני זו חוצפה ומעניין אותי אם גם אצלכם זה ככה. ברקע לדברים יצויין כי שבוע לפני כן הם לוקחים חופש ביום הזכרון (לא חצי יום), ורק הרגע חזרנו מחופשת פסח. בעיני יש הרבה דרכים יצירתיות- אפשר לסיים ב- 16:00 במקום ב- 17:00( זה עוד נסבל), אפשר להתחיל את החגיגה מאוחר יותר, אפשר שהששתתפות של הסייעות תהיה נתונה לבחירתן, אפשר שמנהלת הגן תשלם להן שעות נוספות, אפשר להשאיר את המטפלות של התינוקיה כדי להשגיח על הילדים....ומבחינתי אפשר גם שלא תהיה מסיבה! איך זה אצלכם? (אני רק אוסיף שזה לא אירוע של פעם ב.., בגן הזה אוהבים לעשות הרבה אירועים וכל פעם הגן נגמר בצהריים, זה בנוסף לחופשים ה"קבועים" בחגים).