שרשור מכירות חדש

milki35

New member
משקפי שמש Gucci

משקפיים תוצרת איטליה, כחדשים עם הנרתיק המקורי.
יפים ועדינים (לא אוברסייז)
85 ש"ח

L i n t u

New member
מוכרת נעליים

נקנו בארה"ב, ננעלו בדיוק פעם אחת. בעיקרון כתוב עליהן שהן מידה 38 אבל הן מתאימות יותר ל39.
מוכרת ב100 ש"ח

L i n t u

New member
זוג נעליים נוסף

גם הן נקנו בארה"ב, לא ננעלו מעולם, רשום עליהן מידה 38 אבל הן יותר לכיוון ה-40
מוכרת ב100

Nightmare19

New member
תיקים למכירה

יכולה להיפגש בפ"ת או ברמת אביב,
גם שולחת בתוספת 10 ש"ח בדואר רשום (התשלום בהעברה בנקאית)

1.תיק מזארה בצבע בז' עם ביטנה מקסימה בצבע בורדו עם נקודות לבנות. התיק גדול מספיק להכיל קלסר, ויש לו גם רצועה ארוכה שמתחברת לתיק. נרכש ב200 מוכרת ב80 ש"ח (השתמשתי בו פעם אחת,הוא נראה חדש)

2.תיק מרובע ומקסים בצבעי החום-שמנת-צהוב עם סגירה בצבע זהב, יש לו חוצץ בפנים. נקנה ב150 ש"ח בחנות מעצבים קטנה מוכרת ב80 ש"ח. השתמשתי פעם אחת והוא נראה חדש לחלוטין..(מוכרת רק כי אני מעדיפה תיקים עגולים יותר חחח)

3. תיק פרוותי של ניקי, הוא אצלי כמה שנים טובות והשתמשתי בו די הרבה אבל הוא נראה חדש בלי פגמים בכלל. אני חושבת שאפילו עדיין מוכרים אותו... מוכרת ב70 ש"ח

Dmorrigan

New member
מוכרת טוניקה\שמלה פרחונית יפייפיה

של חברת new look הבריטית

נמכרת כי קטנה עלי
מידה 8 בריטית, תתאים לבנות במידה xs-s
עדיין עם טיקט, נלבשה רק לצורך מדידה
מוכרת ב 40
10 שח עבור משלוח בדואר רשום

Noyush095

New member
עקבים מאלדו..

קניתי את העקבים המצורפים (נעליים עם עקב מעץ בצבע שמנת) בתחילת הקיץ שעבר באלדו, ולא נעלתי אותן אפילו פעם אחת כיוון שאני לא מוצאת לאן לצאת איתן (אני לא יוצאת הרבה למקומות שבהן אני יכולה לנעול אותן כמו מסיבות וכאלה כך שהן לא פרקטיות עבורי...), אבל בטוח שלמישהי אחרת הן יהיו שימושיות בטירוף!
אמנם העקב נראה גבוה אבל הן שוות כל שקל! מדדתי אותן על הרגל והן נוחות בטירוווווף. בכלל לא מרגישים את העקב הגבוה ולחברה שלי שקנתה ביחד איתי את אותם העקבים רק בצבע שונה אמרה לי שהן נורא נוחות ואין לה בעיה ללכת איתן שעות!!!
המידה של העקבים היא 37 אך יכולה בהחלט להתאים גם למישהי שהמידה שלה היא 38.
התמונות לא ממש ממחישות כמה הנעליים מהממות במציאות, הייתי מצלמת על הרגל אבל אין לי מצלמה בהישג יד שאני יכולה להעביר תמונות למחשב ולהעלות, לצערי.
מי שמעוניינת לרכוש אותן ממני מוזמנת לפנות אליי במסרים לקבלת פרטים נוספים :)

למעלה