שרשור מכירות חדש
מ ממצו New member 13/5/12 #2 למכירה שמלה פרחונית בצבע קורל השמלה חדשה עם תוית. לא נלבשה מעולם. מידה 32-34 לבעלת חזה שטוח יחסית כי היא מאוד צמודה בחזה. שמלה מקסימה וקיצית ללא שרוולים עם גזרת skater של פרימארק. אני גרה בגבעתיים ואשמח להצעות ממי שמעוניינת.
למכירה שמלה פרחונית בצבע קורל השמלה חדשה עם תוית. לא נלבשה מעולם. מידה 32-34 לבעלת חזה שטוח יחסית כי היא מאוד צמודה בחזה. שמלה מקסימה וקיצית ללא שרוולים עם גזרת skater של פרימארק. אני גרה בגבעתיים ואשמח להצעות ממי שמעוניינת.
מ ממצו New member 13/5/12 #4 אני אשמח למדוד מאיפה לאיפה את רוצה שאמדוד? מקצה אחד לשני או כל חלק בנפרד?
M matilda1984 New member 13/5/12 #9 מכנסיים ארוכים של Nautica מכותנה פלאנל יש גומי מאחורה ושרוך מקדימה מידה M יתאים למידות 38-40 חדש עם התווית
מכנסיים ארוכים של Nautica מכותנה פלאנל יש גומי מאחורה ושרוך מקדימה מידה M יתאים למידות 38-40 חדש עם התווית
M matilda1984 New member 13/5/12 #11 מכנסיים ארוכים של Charter Club מכותנה פלאנל למעלה יש גומי על כל המכנס ושרוך מידה M יתאים למידות 38-40 חדש עם התווית
מכנסיים ארוכים של Charter Club מכותנה פלאנל למעלה יש גומי על כל המכנס ושרוך מידה M יתאים למידות 38-40 חדש עם התווית
M matilda1984 New member 13/5/12 #14 מכנסי קורדרוי ארוכים של תמנון בצבע סגול חציל מידה 40 חדש עם התוית