שרשור מכירה

למכירה - פדאל RAT

למכירה פדאל דיסטורשיין מעולה מדגם You Dirty Rat של חברת Pro Co. הפדאל נותן סאונד רוק כבד "רוצח" - קיר של דיסטורשיין בסגנון רדיוהד, היהודים, דייויד גילמור, אליס קופר, פרל ג'אם, וכד'. מצבו חדש - היה בקושי בשימוש. יימכר ב400 ש"ח - מחיר סופי. אלמוג 054-7581676 [email protected]

מאירלוי

New member
תיקון למודעה גיטרה +מגבר

מגבר 30 וואט של חברת ZOOM כולל יחידת מולטי אפקט מובנית במגבר גיטרה OLP דגם MM1 חברת בת של MUSICMAN המגבר 1000 ש"ח הגיטרה 1200 ש"ח 2000 לשנייהם 0505722705

Xirus

New member
V-Amp2 + פדאל שליטה + אפקטים שונים

מולטי אפקט v-amp2 Behringer. 600 ש"ח פדאל שליטה מידי Behringer-FCB 1010 600 ש"ח !!! אפשרות לדיל על שני הנ"ל + כבל מידי. !!! קורוס איבנז וינטאג'. 350 ש"ח אוקטאבר חדש - רק נקנה - השתמשתי רק פעם אחת. 390 ש"ח מיני דיסק מקליט - בקושי היה בשימוש. 400 ש"ח [email protected] 054-5224028

singlestroke

New member
../images/Emo41.gif סט תופים Pearl Export למכירה! שווה הצצה!

המודעה בשלמותה שם
מודעת המכירה.

eVeR WiSH

New member
למכירה מגבר!שווה כל שקל

ZOOM FIRE 30 30 ואט... אם מולטי אפקט מובנה)(20 אפקטים נוספים אם אין סוף אפשרויות לכיוון...)אפשרות לשמירה... דיסטורשן טוב! 800 שקל

gt-master

New member
פנדר טלקסטר סטאנדארד חדשה

גיטרה בצבע סאנברסט הורכבה במקסיקו אבל נבחרה בקפידה וממש טובה. בת 6 חודשים וניקנתה מכלי זמר. הגיטרה במצב חדש לגמרי וללא שריטות. עברה SETUP מקצועי ובמצב מושלם. אני מוכר אותה מחוסר שימוש (יש לי גיטרות בסגנון אחר ממנה ) . מחיר 2450 .

חמשיר

New member
מחפש מולטי אפקט של ZOOM

מדגם 8-GFX. אם למישהו יש והוא מעוניין למכור - אנא צרו קשר במסרים. תודה.

XroeyX

New member
אני מוכר GFX-8

אם אתה רוצה לדבר אז תיצור איתי קשר במסרים עם הפרטים המדוייקים שאתה רוצה לדעת או בפלאפון 0507546968

matanbu

New member
למכירה מוניטורים אולפניים 65 וואט ../images/Emo70.gif

זוג מוניטורים אולפניים של SAMSON - דגם RESOLV 65A. עדיין באחראיות נקנו השנה. מחיר: 1500 שקל לשני המוניטורים. (חדשים עולים 2400)

matanbu

New member
למכירה פנדר סטרט אמריקאית שחורה צוואר מייפל

פנדר סטרטוקסטר אמריקאית, צוואר מייפל, גוף אלדר בצבע שחור. הגיטרה חדשה, לא יצאה מהבית, שמורה. נקנתה מכלי זמר ב2005. כולל קייס קשיח שהגיע איתה, רצועה וכו... טלפון: 052-8679595

matanbu

New member
למכירה פדל מסה\בוגי V-TWIN

פדל מסה\בוגי V-TWIN פרה אמפ. 3 אופציות , נקי, אוברדרייב , דיסטורשיין! בנוי לעמוד בפני שואה גרעינית , ונשמע מצויין. מצב כחדש. 2000 שקל גמיש. פלאפון: 052-2881007

למעלה