שרשור מכירה

doc monti

New member
לא עשה לי את זה מספיק

נשמע טוב, אבל לא מספיק מגוון לטעמי. כל ערוץ כשלעצמו נשמע טוב והקלין נשמע מדהים, אבל אין אפשרות לעבור בין סאונדים מספיק טוב עם הרגל, כיוון שה EQ וגם הווליום והגיין משותפים לכל הערוצים. אמורה להיות יחידת RACK שהיא בעלת מספר כפול של נובים, אבל לא יצא לי עדיין לנגן על אחת כזו. דווקא מהווה פתרון טוב למי שרוצה סאונד טוב בקלין ולא מרוצה מהסאונד של המגבר שלו, או למי שרוצה להקליט/לנגן בלי מגבר ישירות לתוך מיקסר. אפשר לעבוד עם פדאל אוברדרייב לפני הוי טווין כבוסט ואז זה ייתן יותר גיוון גם בלייב.

Katarzis

New member
למכירה מגבר מנורות פנדר קאסטום ויברולוקס ריבר

מגבר ALL TUBE מקצועי של פנדר, 40 ואט ממחלקת הקאסטום. קלין מתוק כמו שפנדר מנורות יכול לתת, המגבר יודע לקבל פדאלים יפה מאוד. לינק להדגמה: http://www.youtube.com/watch?v=Z70HCyF4E4g למגבר יש טרמולו שמופעל ע"י מנורה וריברב קפיצים משודרג - גם כן מופעל ע"י מנורה. בעל 2 אלמנטים JENSEN 10 אינטש, מה שאומר שהוא לא גדול מדיי, אבל מספיק גדול בשביל לתת את הסאונד הנכון. מושלם לבית ולהופעות במועדונים קטנים, לא כבד מדיי ככה שנוח לקחת אותו ממקום למקום. בקיצור בובה של מגבר במצב חדש ובמחיר מעולה - 4,000 ש"ח - מחיר סופי. כפיר - 0547479300 (נא לא להתקשר אחרי 10 בערב, תודה)

doc monti

New member
../images/Emo41.gif למכירה גיטרה חשמלית שמאלית ../images/Emo41.gif

למכירה גיטרה חשמלית שמאלית מסוג G&L Legacy HB אמריקאית בצבע כחול burst שקוף. הגיטרה בת 10 שנים ושמורה מאוד לגילה. גיטרה מאוד ורסטילית למגוון סגנונות. G&L היא חברה אמריקאית שהוקמה ע"י ליאו פנדר מספר שנים לאחר שמכר את "פנדר", הגיטרות מורכבות ביד מחלקים מובחרים, 100% MADE IN USA. מפרט: פיקאפים בתצורת HSS- 2 סינגלים וינטאג' של G&L והאמבקר של סימור דנקן (TB4) עם סוויץ' לפיצול. גוף- 2 חתיכות swamp ash, צוואר Birds eye maple, פרטבורד רוזווד, חיבור Bolt on, גשר צף 2 ברגים. מחיר- 4200 ₪ (כולל קייס קשיח מקורי כמובן!) לפרטים נא לפנות במסרים

G&L Legacy Special Year 97

the old model - neck with 3 screw connection sounds great maple griff and lake placid blue color upgraded electronics - swich for neck and bridge pickups together sell for 4300 shekel final Comes with original hard case and all ellen keys set for setup for more detailes: see the add at yad2.co.il or e-mail me [email protected]

Junkhead20

New member
נחוץ באסיסט!

חבר'ה מתחילים (כשנה וחצי) אך רציניים, מנגנים כרגע קאברים (רוק על סוגיו השונים),עם כוונות להתחיל ליצור ולהופיע בקרוב. עושים חזרות בסופ"ש באזור המרכז, גרים בחולון, מחפשים בנאדם רציני שמוכן להשקיע ושידחוף ביחד עם כולם קדימה. יאללה שלחו מסר בפרטי.

DirtySpirit

New member
מחפש פדאל וואה

אם אתם מוכרים/מכירים מישהו שמוכר, בגדול כל טווח מחירים אבל לא משהו מוגזם אפשר לכתוב לי פה/לשלוח מסר ונמשיך משם

NutsZeev

New member
למכירה פיקאפ של סימור דנקאן

האמבקר של סימור דנקאן. שם הדגם הוא: Seymour Duncan SH-14 Custom 5 כמו ה '59 עם יותר אאוטפוט ויותר עומק בנמוכים. מתאים לפופ, קאנטרי, בלוז, רוק קלאסי ורוק כבד. סאונד קלין עשיר ומלא, עם הרבה נוכחות. מתאים לפוזיצית הגשר - ברידג'. במצב מצויין, כמו חדש ! כולל קופסא וניירות. הסיבה לכך שאני מוכר אותו היא שאני מחליף פיקאפים כפייתי. בין המפורסמים שמנגנים איתו: פול סטאנלי מ- קיס, טרוי ואן ליוון מ- קויינז אוף דה סטון אייג'. המחיר הוא 350 ש"ח סופי. טלפון: 0507714249 נאטס.

למכירה גיטרה 12 מיתרים

אקוסטית מוגברת 12 מיתרים חדשה דנדשה+קייס קשיח ואחריות. חברת טאקומה - TACOMA דגם DM912 תוצרת USA נישמעת מליון דולר.. מחיר 4500 קצת גמיש לרציניים.. ואםיש טרייד מעניין.. אתם מוזמנים לפנות.. 0506684890 אמיר [email protected]

eran377

New member
../images/Emo41.gifטונבון הוט בריטיש למכירה

הפדאל דיסטורשן הכי ורסטילי שקיים. סאונד מצוין, מצב מצוין. 750 ש"ח ערן - 0526060377

guitaroman

New member
==למכירה פדאלים אכותים==

jekele & hyde distortion מחיר 700 turbo overdrive 2 boss [od-2[ לדעתי האוברדרייב הכי טוב שקיים גם לוקח את הטיוב סקרימר מחיר 350 noise supressor boss ns-2 מחיר 300 chorus sc-10 קורוס שנות ה80 סאונד חם מדהים מחיר 350 גיטרה קלאסית פאלמירה חדשה!! במקום 450 רוצה 300 שקל אזור ת"א טל 052-3280570

israely1

New member
למכירה cort -g260

למכירה גיטרה מצויינת של חברת קורט במצב חדש! נשמעת מצויין ונראת מעולה!!! גיטרה אמינה שנקנתה לפני שנה ונשמרה במצב חדש לגמרי! עם גשר של חברת "wilkinson" חדשה בחנות עולה 2380 ש''ח ואני מוכר את שלי במחיר מצחיק של 1300 ש''ח הסיבה היחידה שאני מוכר את הגיטרה היא עקב מעבר לגיטרה בס.... מחיר- 1300 ש''ח אזור- מרכז ראשון לציון טלפון- 0526334342 ניתן להתקשר בכל יום ובכל שעה!

izzy man

New member
סטראט אמריקן פלוס 89 למכירה

אמריקאית שנת 89 גוף אלדר צוואר מייפל פינגרבורד רוזווד. פיקאפים גולד לייס סנסור, רולר נאט. עברה סט אפ ושיוף פרטים לפני כחודשיים. נשמעת מעולה ומרגישה מדהים נמכרת עקב צורך בכסף. פנינה אמיתית לאוהבי הסטראט. אזור ת"א אני חייל ולא תמיד זמין אפשר להשאיר הודעות. ארז: 052-8805013 [email protected]

Kfitzi

New member
גיטרה למכירה../images/Emo70.gif

תלמיד שלי מוכר IBANEZ ARX100CA - במצב מעולה. מכיר את הגיטרה ניגנתי עליה כמה וכמה פעמים, בהחלט במצב מצויין ללא שום בעיה או פגם קוסמטי מכל סוג. מי שמעוניין בלשמוע אותה לנגן עליה לראות אותה - מוזמן. מחיר מבוקש : 1200 ש"ח. טיפה גמיש. פרטים נוספים - מסר.

דרושים גיטריסט ובסיסט ללהקה

להקה באיזור תל אביב מחפשת גיטריסט ובסיסט. תכונות דרושות: עדיפות שידע לשיר,בעיקרון יש סולנית אבל אם הוא ידע לשיר זה שילוב טוב. ניסיון של שנה שנתיים ויותר עם ידע בסיסי וידע קטן באילתור. שיהיה אפשרות להגיע לחזרות באיזור תל אביב והמרכז כולל אולפנים והכל. מחפשים בן אדם עם ראש פתוח לסגנונות כאשר הבסיסי הוא רוק. לפרטים ופניות: מסנג'ר/אימייל. [email protected] אוהד שחר. תודה.

למעלה